- 2 Ekim 2009
- 3.265
- 480
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.041
Al
Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim:)son adet tarihin neydi bende hesaplayayim ona gore bir de hangi gebelik testi iyi bu konuda fikrim yok:)
Insallah arkadasim hayirli evlat olsun esinin senin kiymetini bilsin:)20 ekım son adet tarıhım bugun 28.gunm ben erken gebelık tesı aldım 15tl fıyat onda gordum oyle kan verdım cok sagol tesekkürlr darısı sıze ıns
Insallah arkadasim hayirli evlat olsun esinin senin kiymetini bilsin:)
Bende oyle alayim olmadi benimki ucuzdu:)
Insallah arkadasim nerde isteyen varsa:)amın cnm cok sagol darısı sana
Ben regl oldum canımArkadasim hayirli olsun benimdr bugun gelmesi gerekiyordu denedim negatif cikti..
Ama sende silikte olsa var:))..bisey sormak isterim gebelik testinin markasi nedir ve akintin var mi,tesekkur ederim
Yaaa cok uzuldum arkadasimBen regl oldum canımgebbe time ve bozuktu sanırım zaten aldıktan sonra burda yorumları pek iyi okumadım bu ay için internetten predictor siparişi verdim bakalım inşallah bu ay çift çizgi görürüz
Ah ah sorma canım eşime de söylemiştim o da çok üzüldü söylememek lazımmış demekki. Bir daha kesinleşmeden asla söylemem çok üzüldüm güvenmemek lazım. Allah yardımcımız olsunYaaa cok uzuldum arkadasim
Testlerede guven yok demekki bende almistim ucuzlarindan yorumlari okudum inanmayin diyor..gercekten buyuk bir hayal kirikligi yasadim senin adina ve senin psikolojini dusunemiyorum..uzulme Allah aratmasin yeterki vardir elbet vakti saati..
Su testleri kaldirsinlar millet bosuna hevesleniyor ben bile negatif cikarken heyecanlandim cocugumuz tutunsa bile o stresle dusururuz valla:/
bende yeni uye oldum. son adet tarihim 21 ekim dün test yaptım pozitif çıktı.yarın doktora gidicem inş. hamileyim20 ekım son adet tarıhım bugun 28.gunm ben erken gebelık tesı aldım 15tl fıyat onda gordum oyle kan verdım cok sagol tesekkürlr darısı sıze ıns
Merhaba arkadaşlar benim adetim 1 hafta geçiti idrar testi Yaptım bugün 2 dakika içersinde 2. Çizgide kıpkırmızı oldu sizce hata varmıdır
hayır cnm hata yoktur ama aklında soru işareti varsa başka marka bi test al tekrarla.Merhaba arkadaşlar benim adetim 1 hafta geçiti idrar testi Yaptım bugün 2 dakika içersinde 2. Çizgide kıpkırmızı oldu sizce hata varmıdır