Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Al

Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim:)son adet tarihin neydi bende hesaplayayim ona gore bir de hangi gebelik testi iyi bu konuda fikrim yok:)

20 ekım son adet tarıhım bugun 28.gunm ben erken gebelık tesı aldım 15tl fıyat onda gordum oyle kan verdım cok sagol tesekkürlr darısı sıze ıns

Arkadasim hayirli olsun benimdr bugun gelmesi gerekiyordu denedim negatif cikti..
Ama sende silikte olsa var:))..bisey sormak isterim gebelik testinin markasi nedir ve akintin var mi,tesekkur ederim
Ben regl oldum canım gebbe time ve bozuktu sanırım zaten aldıktan sonra burda yorumları pek iyi okumadım bu ay için internetten predictor siparişi verdim bakalım inşallah bu ay çift çizgi görürüz

ben bu ay ılk defa ınoloıc kullandım hem folık asıt hem saglıklı yumurta gelısımı saglıyormus adet olunca basladım yumurtlama olunca bıraktım cok sukur Allah ıznı ıle ınofolıc kullandıgım ılk ay hamıle kaldım

Merhaba arkadaslar. Siteye yeni uye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum. Az once belki sizlere yardimci olur diye kendi gebelik testlerimin resmini gonderdim. En ustteki gebelik testinde ikinci cizgi belli belirsiz. Testi gece yapmistim ama ikinci cizgiyi gorememistim ama sabah kalkip baktigimda cizgi oradaydi. Daha sonra testi tekrarladim pozitif cikti :)

Ben regl oldum canım gebbe time ve bozuktu sanırım zaten aldıktan sonra burda yorumları pek iyi okumadım bu ay için internetten predictor siparişi verdim bakalım inşallah bu ay çift çizgi görürüz
Yaaa cok uzuldum arkadasim
Testlerede guven yok demekki bende almistim ucuzlarindan yorumlari okudum inanmayin diyor..gercekten buyuk bir hayal kirikligi yasadim senin adina ve senin psikolojini dusunemiyorum..uzulme Allah aratmasin yeterki vardir elbet vakti saati..
Su testleri kaldirsinlar millet bosuna hevesleniyor ben bile negatif cikarken heyecanlandim cocugumuz tutunsa bile o stresle dusururuz valla:/

Ah ah sorma canım eşime de söylemiştim o da çok üzüldü söylememek lazımmış demekki. Bir daha kesinleşmeden asla söylemem çok üzüldüm güvenmemek lazım. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…