Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Gunaydin arkadaslar bu sabah tekrar idrar testi yaptim bunu sabah ilk idrarla yaptim ama diger ikisinden daha silik cikti
gorunuyo gozle rahatca ama daha bi renksiz silik gibi

neden olabilir bilen arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum

Selam seahoney yaptin mi kan testi bir gelisme varmi merak ettim seni

Selam seahoney yaptin mi kan testi bir gelisme varmi merak ettim seni
Selam Elefteriya. Ya dün akşamki resmini koyduğum teste biraz önce bir daha baktım sanki çizgi yok. Akşam ışık yanılmasımı oldu nedir? Gidip tekrar test almak istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum negatif görmekten Bilmiyorum bakalım tekrar idrar tesi alıp yapıcam. Seninki de bence testten kaynaklanıyor olabilir belki. Bence sen de kan testi yaptır biranönce. Kaç gün gecikti?

Maalesef bu sabah yaptığım test negatif silik çizgi falan yok yani. Sanırım dün akşamki de ışıktan yanılttı beni. Hayırlısı bir daha ki sefere artık. Ama bu arada hala regl olmadım

selam kızlar bu benim test örneğim hamile kaldığım ay ne zaman adet olacağımı unutmuştum ve beklenenadet tarihinden tam 5 gün sonra yaptığım testte 2. çizgi 2sn içinde kıpkırmızı çıkmıştı fikir olması açısından ekledim

Maalesef bu sabah yaptığım test negatif silik çizgi falan yok yani. Sanırım dün akşamki de ışıktan yanılttı beni. Hayırlısı bir daha ki sefere artık. Ama bu arada hala regl olmadım

Selam canim umutsuzluga kapilma hayirlisi olsun ki olucaktirda
ben adet tarihimden bir gu once yapti belirdin 2.cizgi cikti ertesigunde cikti bu sabsh yaptigimda davsrama ilk ikisi gibi degil
cikan testleri eczaci bayana gostrrdim gebelik gorunuyor dedi
pazartesi sabahi kan vericem iste hsyirlisi olsun sonucne olurss ysxarim
Umsrim seninde benimde ve her isteyeninde bebegi olut
tedti rekrarl bence canim

Hayırlısı artık. Hala regl olmamış olmak beni endişelendiriyor. Daha önce de olmuştu böyle. Doktor küçük kistler var demişti ama zararlı değillermiş Allahtan . Bakalım. Pazartesiye kadar bekleyip tekrar yapacam test. Bunda da çıkmassa artık bir doktora görünürüm. Uzun zamandır gitmemiştim çünkü.

Çizginin silik çıkması vucuttaki beta hcgnin daha az olduğundan 2gunde 1 arttıkça bi değer koyulasmaya başlayacaktır kızlar. . Tecrübeyle sabit ve dr.min oyle demesinden biliyorum. .

canım sankı bende gordum ıkıncı cızgıyıı hadı bakalım hayırlısısııı :)

canım sankı bende gordum ıkıncı cızgıyıı hadı bakalım hayırlısısııı :)
Selam canım teşekkürler yorumun için ama dün sabah yaptım, çizgi falan yoktu. Umarım hepimizin gördüğü gibi o silik çizgi gerçekten orda vardır. Bilmiyorum kafam karışık. Hala regl de olmadım. Bence hamile değilim ve bu testten çok etkilendiğim için regl de olamıyorum. Tamamen psikolojik yani. Ama yine de yarın bir test daha alıp tekrarlıyacağim. Çünkü sabah kalktığımdan beri başım dönüyor çok. Offf Allah'ım herkese yardımcı olsun. Tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Çizginin silik çıkması vucuttaki beta hcgnin daha az olduğundan 2gunde 1 arttıkça bi değer koyulasmaya başlayacaktır kızlar. . Tecrübeyle sabit ve dr.min oyle demesinden biliyorum. .
Selam canım, benim çıkan belli belirsiz çizgiden sonraki sabah tekrat yaptım ama bu sefer hiçbirşey yoktu. Kafam karıştı. İnşallah yanılıyordur ikinci test :) . Yarın tekrar yapıcam bakalım.

canım yaa ınsallah vardır... bekle bakalım bı..

paylaştığın fotoğafta grçketen çoook silik bir çizgi var gibi ama ikinci negatif çıkmışsa dediğin gibi psikolojik olabilir ama bazı testler ynlış sonuç verebiliyormuş hala reglin gelmediyse umut var demektir :) Rabbim gönlüne göre versin :)

merak edenler için benim belirtiler baya çoğaldı sanki hafif baş dönmeleri ve bulantı da başladı, karın kasık bölmesindeki batmalar aynen devam, göğüsler iyice hassaslaştı özellikle sağ tarafı hiç bir yere dokunduramıyorum, birde ayıptır söylemesi idrarımı yaparken rahatsız etmeyen hafif bir yanma var, yeni test yapmadım ama yarın sabah yapıp ardından dooğru doktora gidicem, hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Selam canım, benim çıkan belli belirsiz çizgiden sonraki sabah tekrat yaptım ama bu sefer hiçbirşey yoktu. Kafam karıştı. İnşallah yanılıyordur ikinci test :) . Yarın tekrar yapıcam bakalım.
Canım benim test bozuk olabilir sabah tekrar yap ve gordunde direk hastane veya sağlık ocağına gidip mutlu haberi al inşallah canim umutsuzluğa düşmek yok ama :)

arkadaşlar ben az önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.miratech marka test erken gösterenlerden.
yarın kan vermeyi düşünüyorum da kan için kadın doğuma gidince doktor muayene ediyor mu acaba?

arkadaşlar ben az önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.miratech marka test erken gösterenlerden.
yarın kan vermeyi düşünüyorum da kan için kadın doğuma gidince doktor muayene ediyor mu acaba?

hayır canım sadece kan veriyorsun bende az önce aile sağlık merkezinde verdim umarım ikimizde ve isteyen herkes mutlu haberi alır :)

inşallah arkadaşım.benim 2.gebeliğim olacak eşim ve kızım çok istiyor.ben de günlerdir kasık batmasından duramıyorum.senin var mı belirtilerin?

Benim ilk hamileliligim olucak 1 yillik evliyim
benim belirtiler goguslerimle basladi dolgunluk ve sislik agri adet olama 7 8 gun varken basladi
ardindan bel agrisii akinti kasiklarda batma derkeadet gunumden bir gun once idrarda test yaptum silik 2. Cizgi cok net gorunuyordu eczaciya gosterdim gebelik var gibi dedi testi 2 kez tekrarladim ayni cikti bugunde kan testi bakalim ins guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…