- 29 Şubat 2012
- 86
- 21
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.761
Merhaba kızlarEki Görüntüle 1254148 . Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti ve test yaptım biraz önce. Sanki çok çok silik ikinci çizgi var gibi. Eşimle baktık sanki gördük ikinciyi ama psikolojik olarak şartlandığımız için mi görüyoruz bilmiyorum. Nolur bir de siz bakın. Böyle olup da sonradan çizgi belirginleşen var mı?
Selam Elefteriya. Ya dün akşamki resmini koyduğum teste biraz önce bir daha baktım sanki çizgi yok. Akşam ışık yanılmasımı oldu nedir? Gidip tekrar test almak istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum negatif görmektenSelam seahoney yaptin mi kan testi bir gelisme varmi merak ettim seni
Maalesef bu sabah yaptığım test negatifsilik çizgi falan yok yani. Sanırım dün akşamki de ışıktan yanılttı beni. Hayırlısı bir daha ki sefere artık. Ama bu arada hala regl olmadım
Hayırlısı artık. Hala regl olmamış olmak beni endişelendiriyor. Daha önce de olmuştu böyle. Doktor küçük kistler var demişti ama zararlı değillermiş Allahtan . Bakalım. Pazartesiye kadar bekleyip tekrar yapacam test. Bunda da çıkmassa artık bir doktora görünürüm. Uzun zamandır gitmemiştim çünkü.Selam canim umutsuzluga kapilma hayirlisi olsun ki olucaktirda
ben adet tarihimden bir gu once yapti belirdin 2.cizgi cikti ertesigunde cikti bu sabsh yaptigimda davsrama ilk ikisi gibi degil
cikan testleri eczaci bayana gostrrdim gebelik gorunuyor dedi
pazartesi sabahi kan vericem iste hsyirlisi olsun sonucne olurss ysxarim
Umsrim seninde benimde ve her isteyeninde bebegi olut
tedti rekrarl bence canim
canım sankı bende gordum ıkıncı cızgıyıı hadı bakalım hayırlısısııı :)Merhaba kızlarEki Görüntüle 1254148 . Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti ve test yaptım biraz önce. Sanki çok çok silik ikinci çizgi var gibi. Eşimle baktık sanki gördük ikinciyi ama psikolojik olarak şartlandığımız için mi görüyoruz bilmiyorum. Nolur bir de siz bakın. Böyle olup da sonradan çizgi belirginleşen var mı?
Selam canım teşekkürler yorumun için ama dün sabah yaptım, çizgi falan yoktu. Umarım hepimizin gördüğü gibi o silik çizgi gerçekten orda vardır. Bilmiyorum kafam karışık. Hala regl de olmadım. Bence hamile değilim ve bu testten çok etkilendiğim için regl de olamıyorum. Tamamen psikolojik yani. Ama yine de yarın bir test daha alıp tekrarlıyacağim. Çünkü sabah kalktığımdan beri başım dönüyor çok. Offf Allah'ım herkese yardımcı olsun. Tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah.canım sankı bende gordum ıkıncı cızgıyıı hadı bakalım hayırlısısııı :)
Selam canım, benim çıkan belli belirsiz çizgiden sonraki sabah tekrat yaptım ama bu sefer hiçbirşey yoktu. Kafam karıştı. İnşallah yanılıyordur ikinci test :) . Yarın tekrar yapıcam bakalım.Çizginin silik çıkması vucuttaki beta hcgnin daha az olduğundan 2gunde 1 arttıkça bi değer koyulasmaya başlayacaktır kızlar. . Tecrübeyle sabit ve dr.min oyle demesinden biliyorum. .
canım yaa ınsallah vardır... bekle bakalım bı..Selam canım teşekkürler yorumun için ama dün sabah yaptım, çizgi falan yoktu. Umarım hepimizin gördüğü gibi o silik çizgi gerçekten orda vardır. Bilmiyorum kafam karışık. Hala regl de olmadım. Bence hamile değilim ve bu testten çok etkilendiğim için regl de olamıyorum. Tamamen psikolojik yani. Ama yine de yarın bir test daha alıp tekrarlıyacağim. Çünkü sabah kalktığımdan beri başım dönüyor çok. Offf Allah'ım herkese yardımcı olsun. Tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
paylaştığın fotoğafta grçketen çoook silik bir çizgi var gibi ama ikinci negatif çıkmışsa dediğin gibi psikolojik olabilir ama bazı testler ynlış sonuç verebiliyormuş hala reglin gelmediyse umut var demektir :) Rabbim gönlüne göre versin :)Selam canım teşekkürler yorumun için ama dün sabah yaptım, çizgi falan yoktu. Umarım hepimizin gördüğü gibi o silik çizgi gerçekten orda vardır. Bilmiyorum kafam karışık. Hala regl de olmadım. Bence hamile değilim ve bu testten çok etkilendiğim için regl de olamıyorum. Tamamen psikolojik yani. Ama yine de yarın bir test daha alıp tekrarlıyacağim. Çünkü sabah kalktığımdan beri başım dönüyor çok. Offf Allah'ım herkese yardımcı olsun. Tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Canım benim test bozuk olabilir sabah tekrar yap ve gordunde direk hastane veya sağlık ocağına gidip mutlu haberi al inşallah canim umutsuzluğa düşmek yok amaSelam canım, benim çıkan belli belirsiz çizgiden sonraki sabah tekrat yaptım ama bu sefer hiçbirşey yoktu. Kafam karıştı. İnşallah yanılıyordur ikinci test :) . Yarın tekrar yapıcam bakalım.
arkadaşlar ben az önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.miratech marka test erken gösterenlerden.
yarın kan vermeyi düşünüyorum da kan için kadın doğuma gidince doktor muayene ediyor mu acaba?
hayır canım sadece kan veriyorsun bende az önce aile sağlık merkezinde verdim umarım ikimizde ve isteyen herkes mutlu haberi alır :)
inşallah arkadaşım.benim 2.gebeliğim olacak eşim ve kızım çok istiyor.ben de günlerdir kasık batmasından duramıyorum.senin var mı belirtilerin?