Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canim sonucu bana yaz merak ettim insallah hamissindir :KK49:

canım bu sabah tekrar idrar testi yaptım yine 2.cizgi cıktı gözle rahatça görünecek şekilde.dün cıkanıda sabah eczacı bayana gösterdim yüksek ihtimalle hamilesin dedi..bugün adet olmam gerekti hala yok bişey
pazartesi günü kan vereceğim
güzel haberlerle geleceğim inş
allahım herkesin gönlüne göre versin...

evet canım bozyuk çıkmış
tekrardan dene umuyorum ki hamilesindir...

inşallah canım... senden de güzel haberler geleceğine bende inanıyorum:KK68: beni şasırtan öbür ayda ben test yaptım hem bembeyazdı bu yaptığım 2 . test biri bulanık birisi böyle 2 side farklı marka ondan kafam karıştı:KK51:

Kızlar belirtileriniz neler oldu benim adet günüm yarın ama ne gebelik için bir belirti var nede adet olacakmış gibi göğüslerin hiç şişmedi karnım çok az ağrıyor bel ağrım 4 gün önce geçti sadece inanılmaz gaz var..

Kızlar belirtileriniz neler oldu benim adet günüm yarın ama ne gebelik için bir belirti var nede adet olacakmış gibi göğüslerin hiç şişmedi karnım çok az ağrıyor bel ağrım 4 gün önce geçti sadece inanılmaz gaz var..

bendeki belirtiler göğüslerim şiş ama ağırmıyor acayip gaz var ve karnım çok şiş.. arada bel ve kasıklarımda ağrılar oluyor ve özellikle yüz bölgeme arada acayip ateş basıyor birde bir kaç gündür idrarımda sanki beyaz küçük tozçuklar var:KK64:

inşallah canım... senden de güzel haberler geleceğine bende inanıyorum:KK68: beni şasırtan öbür ayda ben test yaptım hem bembeyazdı bu yaptığım 2 . test biri bulanık birisi böyle 2 side farklı marka ondan kafam karıştı:KK51:

Ben 1 yillik evliyim bu ay 2. Denememiz ben belirtilerden cok supelendim
hic olmayan seyler oldu sari akinti sonra sefaf oldu sonrada islaklik goguslerim 8 9 onceden sismeye agrimaya basladi
kan testi yapmadan cok heveslenmek istemiyorm
kimseye demedim kiz kardesim haric :)

Ben 1 yillik evliyim bu ay 2. Denememiz ben belirtilerden cok supelendim
hic olmayan seyler oldu sari akinti sonra sefaf oldu sonrada islaklik goguslerim 8 9 onceden sismeye agrimaya basladi
kan testi yapmadan cok heveslenmek istemiyorm
kimseye demedim kiz kardesim haric :)

tabi kesin sonuç kan testi ama senin testin kanda bebiş olduğuna dair yüksek bir gösterge bence:emir_bebek: gerçi sizinde daha 2 denemenizmiş bizimde ilk daha inşallah yüce rabbim çok fazla aratmadan hayırlısı ne zaman ise o zaman bizlere nasip eder

canım bu sabah tekrar idrar testi yaptım yine 2.cizgi cıktı gözle rahatça görünecek şekilde.dün cıkanıda sabah eczacı bayana gösterdim yüksek ihtimalle hamilesin dedi..bugün adet olmam gerekti hala yok bişey
pazartesi günü kan vereceğim
güzel haberlerle geleceğim inş
allahım herkesin gönlüne göre versin...
Hadi insallah canim cok sevindim tebrik ederim bencede kesin hamilesin :KK69:

Amin canim benim rabbim biliyor en hayirli vakti zamani dedigin gibi her isteyene en hayirli saglikli bebisler versin insallah

İns canim bekleyen herkese allahim nasip etsin bizede
bende eminim ama ne bilim
kan vrmeden bi yanim bekle sevinme diyor :)
Ama hersey gayet net hcg hormonun hizls yukseliyor ki test oncekine gore daha koyu cikmis canim senin yerinde olsam ben herkese soylemistim bile o o belli belirsiz cizgilere bile ucmustum ben :KK14:

Ama hersey gayet net hcg hormonun hizls yukseliyor ki test oncekine gore daha koyu cikmis canim senin yerinde olsam ben herkese soylemistim bile o o belli belirsiz cizgilere bile ucmustum ben :KK14:

Simdi soylesem diyorum pztt kanda bi aksilik cikkarsa ayyy cok uzulurum

ama bende de icten ice bi kesinlik var
pzt gunu gelsin dite bekleyecegim artik :)

Merhaba kızlar. .bende gun sayanlardanim bi an onc bat yaklassın ve test yapayım insallah allah herkesin gonlune gore verir ve isteyen herkes hamis olur.. ben gecen sene dış gebelik yaşadım bata 10gun kala test yaptigimda 2.cizgi cok hafif belirtmişti ve hemen tahlile gitmistim sonucum 54 tu.yani ikinci cizgi silikte olsa hamile olabiliyosun ki sende hamilesin canim hayırlı olsun bence git beta hcg ne baktır ve 2gunde bir yaptır ki seyrini bilebilesin iki gunde bir 2katina çıkmalı bunu onceden bilmek inan daha iyi..kendimden pay bicerek söylüyorum sağlıklı gebelik nasip etsin herkese rabbim

Merhaba kızlar
IMAG0272.jpg
. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti ve test yaptım biraz önce. Sanki çok çok silik ikinci çizgi var gibi. Eşimle baktık sanki gördük ikinciyi ama psikolojik olarak şartlandığımız için mi görüyoruz bilmiyorum. Nolur bir de siz bakın. Böyle olup da sonradan çizgi belirginleşen var mı?

X