- 24 Temmuz 2012
- 609
- 1.051
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.481
inşaallah bebeğin kalp atışlarını duyarsam inanıcam.bana dua edin....
teşekkür ederim canım. hadi senden de hayırlı haberler inşaallahİnşallah tatlım :) hadi hayırlı olsun
teşekkür ederim canım. hadi senden de hayırlı haberler inşaallah
Tutunur bitanem merak etme 5 gün varmış bide adet günü yap yüksek çıkar sen suan bol bol dinle derim :)Kızlar adetime 5 gün var dün kan testi yaptırdım 28.99 tutunur mu
inş çok dua et cnm banaTutunur bitanem merak etme 5 gün varmış bide adet günü yap yüksek çıkar sen suan bol bol dinle derim :)
inş çok dua et cnm bana
Kızlar teste 1 bakarsınız 10 dk da soluk gibiydi cami buglanmis içini açtım cami sildim tekrar yerleştirdim bu sonuç çıktı anlamadım bn
sanki ince bir çizgi var gibi görüyorum ben pozitif olabilir
benim gebelk testimde hep böyle çıktı ve hamileydim
ama sen yinede tekrarla bence adetin geçtimi
Tatlım bnm ki biraz karışık 10 gün geçti regl 5 gün önce doktora gittim Alttan baktı rahim çok aşırı kalın sanki hamile kadının rahmine bakıorum dedi kan testi istedi kan tahlili yaptirdik heyecanla bekledik Sonuç 0.23 negatif çıktı çok üzüldük eşimle doktora sonucu gösterdik söktürücü verecekti ama bekleyelim dedi bende beklemedeyim. Ne gelen var ne giden
Biliyorum tatlım ya ikilemde kaldım inanasim gelmio 5 gün önce doktordan sonra koca gün ağladım umudumu kaybettim. Doktor regl olursan klomen e başlarız dedi ama bnm akıntım var giguslerim sishımm anladım canım ama bunlar görülmemiş şeyler değil
yani önce negatif çıkıp değeri soradan yükselen çok arkadaş var okumuşsundur forumdada
geç döllenme olabilir
sen kan testini tekrarla bence ama çok fazlada kaptırma yine
idrar testi bence pozitif gibi bi çizgi görüyorum ama onlarda yanıltıcı olabiliyor tabii
Biliyorum tatlım ya ikilemde kaldım inanasim gelmio 5 gün önce doktordan sonra koca gün ağladım umudumu kaybettim. Doktor regl olursan klomen e başlarız dedi ama bnm akıntım var giguslerim sis