- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.101
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son 25 inde olmuştum 5 gün one çeker benim adetim yani 20 21 gibi olmasi lazim.cok silik bir çizgi gördüm sizce var mı daha adete 4 5 gün var
Bence var silik çizgi, yarın tekrar yap testi :)
Kızlar çok silik ikinci çizgi görüyorum, sizce var mı??? Adetim geçmedi daha bu arada.
Resmi buyuttugumde görüyor gibiyim hayırlısı olsun.benim adetime de 2 gün kaldi
Kızlar adet tarihi me 2 gün var kan testim 56 çıktı hamile yim çok sukur dimi
Evet muhtemelen ama 2 gün sonra tekrar yaptır, yükselmesi gerek değerinin. Tebrikler :))
Teşekkürler canim acil doktoru değerlendirdi.oda 1 haftaya 1000 i bulması gerekir dedi.bende bekleyeyim diyorum cumartesi randevum var zaten
Teşekkürler canim acil doktoru değerlendirdi.oda 1 haftaya 1000 i bulması gerekir dedi.bende bekleyeyim diyorum cumartesi randevum var zaten
kızlar benim adetime 13 gün var
son ilişkimi ilkkez korunmasız ayın 10 unda yaşadım
ama ben hemen wc de akıtmaya çalıştım
yetmedi ilişkiden 35-40 dk sonra ertesi günü hapı içtim
adetim 5 gün sürüyor bitişinin 4.günüydü
sizce hamile olma durumum nedir??
kan testi yaptırsam çıkar mı??
akıl verin nolur
epilasyonum yarım kalsın istemiyorum 3 ay öncesinde folik asit içmem gerekiyordu
dr kontrolüne gitmem gerekiyordu
bunlar olmadan bebeğim gelmemeli şuan için istemiyorum onun sağlığı için
yok yanlış anladın adetim 5gün sürdü bittiPek sanmıyorum gebelik oluşacağını, çünkü daha adetin bitmemiş bile. Bence yüzde doksan gebe kalmamışsındır, hele ki ertesi gün hapı içtiysen kesin yoktur. Rahat ol :)
yok yanlış anladın adetim 5gün sürdü bitti
bittikten 4 gün sonra olan oldu
yani 9. yada 10. güne denk gelio kaygım ondan ilaç kar etmiş midir:26:
ay hadi inşalla ya ( zamansız olmasın yavruşumEvet, sonradan fark ettim yanlış okuduğumu. İlaç etki etmiştir, ben de kullandım bi kere. Kaza olmuştu eşimle daha yeni evliydik, düşünmüyoduk çocuk. Hemen ondan alıp içtim. Gebelik olmadı.
ay hadi inşalla ya ( zamansız olmasın yavruşum
istediğimizde olsun isterim ben
ay çok bencilce laf ettim sanki dimi (
bende dün düş eşimle konuşurken aynı şeyleri söyledi banaHerkes 3 ay onceden folik asit icmiyor ki. Lazer de annelik gibi bir duygudan daha guzel degil.Bence ulu konusma cok arkadasim var simdi tek cocuk olsun da gerekirse b.k yerim diyen. Neyse yine de hayirlisi olsun ama gebe kalmazsjn.Annelik nasip meselesi zaten sen önlemini almissin.
az önce dayanamayıp test yaptım adetime bir gün vardı ikinci çizgi silik çıktı delirecek gibiyimm
inşallah bebeğim benimledir..
yanılma payı nedir bilen var mı?
insallah seninledir bebeğin cnm silik cikmissa hamilesindir tebrikler darısı bizlerin basina :)