Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Slm kizlar idrar testi kac gun onceden sonuc veriyo acaba benim adetime 9 gun var cokmu erken olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar geç yazdım kusura bakmayın.Kpss için tekrar yapmaya çalışıyorum foruma girmiyorum.Günümde kanama başladı.Kimyasal gebelik olduğundan bile şüpheliyim.yumurtlamaya göre tam günüydü.Adet öncesi testler hep pozitifken o gün çizgiler gölge gibi silikleşti sonrada kayboldu.Bundan sonra asla erken test yapmam.Boşu boşuna umutlandım,üzüldük.Tam sınav öncesi kafam allak bullak oldu ağlamaktan.ekim ayında 5 haftalık düşük ardından bu....Kısmet,nasip değilmiş.:KK50::KK50::KK50:Sınav geçsin kilo vermek için uğraşacağım.Allah hepimize hayırlı evlatlar ve onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin canm amin hayırlısını versin

Kızlar geç yazdım kusura bakmayın.Kpss için tekrar yapmaya çalışıyorum foruma girmiyorum.Günümde kanama başladı.Kimyasal gebelik olduğundan bile şüpheliyim.yumurtlamaya göre tam günüydü.Adet öncesi testler hep pozitifken o gün çizgiler gölge gibi silikleşti sonrada kayboldu.Bundan sonra asla erken test yapmam.Boşu boşuna umutlandım,üzüldük.Tam sınav öncesi kafam allak bullak oldu ağlamaktan.ekim ayında 5 haftalık düşük ardından bu....Kısmet,nasip değilmiş.:KK50::KK50::KK50:Sınav geçsin kilo vermek için uğraşacağım.Allah hepimize hayırlı evlatlar ve onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin canm amin hayırlısını versin rabbim

Bugün rüyamda iki kere üst üste hamilelik testi yapip kipkirmizi pozitif gördüm artık kafayı da bozacam bu işle sanırım ruya oldugunu anlayınca çok üzüldüm keşke gerçeğini de yasasam. Adete de 3-4 gün var hiç umudum yok ama beklemedeyiz bakalim.

Herkese Merhaba,

forumu uzun uzun okuduktan sonra ben de üye olup ilk heyecanımı paylaşmak istedim. İlk defa bu ay denememiz oldu. 33 yaşındayım şimdiye kadar hiç hap vs gibi korunma yöntemleri kullanmadım. Adetim de düzenlidir. Psikolojik midir bilmem ama ben de değişik belirtiler var. Normalde adet öncesi septomları 13 gün önce yaşamaya başlarken bu ay ilk defa göğüslerim adet tarihine yakın ağırmaya başladı. Sabahları çıkaracak gibi oluyorum ama sadece 2 defa oldu. regl öncesi ağrılarım devam ediyor bugün regl olamam gerekirken olmadım hala. Beklemek çok zor. İdrar testi yaptım ama negatif :KK43: bakalım allah herkese bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin.

$10497170_10152480123600536_4660803908302274035_o.jpg

Buda benden olsun:)

1. Test Adetime 3 gun kala..2. Test adetime 1 gun kala.. Allah isteyen herkese nasip etsin

1. Test Adetime 3 gun kala..2. Test adetime 1 gun kala.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Canim bende bugun bu testten yaptim belli belirsiz bir cizgi farkettik bat 4 gun var senin bat tarihine göre mi 3 gun kala yaptin merak ettim hayirli olsun bu arada Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin

Canim bende bugun bu testten yaptim belli belirsiz bir cizgi farkettik bat 4 gun var senin bat tarihine göre mi 3 gun kala yaptin merak ettim hayirli olsun bu arada Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin

Silik olan 3 gun once ama 20.dkda falan belirdi net cizgi olan bir gun kala sen 2 gun kala ayni testen tekrar yap.Bir de bu testte gri golge cizgi her zaman var cok hafif de olsa pembelesirse gebelik vardir. Gri golgede malesef olmuyor daha onve benim basima geldi. Golge gibiydi sevinmistim adet oldum

iyi günler arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum sizce gebe olabilirmiyim hiç düşünmüyodum ama bugün iyice aklıma takıldı adetim 6 gün gecti midemde yanma oluyo 2 3 gündür hep bi yorgunluk uyku istegi oruçtandır dedim başta ama bide 2 gecedir uyuyamıyorum hiç 4 5 kadar karnım agrımıyo tek sol bacagım agrıyo kasıkla beraber sizce gebemiyim bana yardımcı olursanız test ne zamn apmak gerekir....:KK48::KK48::KK48:

iyi günler arkadaşlar sizinle paylaşmak istiyorum sizce gebe olabilirmiyim hiç düşünmüyodum ama bugün iyice aklıma takıldı adetim 6 gün gecti midemde yanma oluyo 2 3 gündür hep bi yorgunluk uyku istegi oruçtandır dedim başta ama bide 2 gecedir uyuyamıyorum hiç 4 5 kadar karnım agrımıyo tek sol bacagım agrıyo kasıkla beraber sizce gebemiyim bana yardımcı olursanız test ne zamn apmak gerekir....:KK48::KK48::KK48:

bence idrar testini yaparak bi dene eğer ki çıkmazsa kan testini denersin. Ama daha önce oluyomuydu böyle ona dikkat et gecikme v.s.
Yüksek ihtimalle bebiş geliyo gibi :) bellli olduğunda yazarsan sevinirim. :))

bence idrar testini yaparak bi dene eğer ki çıkmazsa kan testini denersin. Ama daha önce oluyomuydu böyle ona dikkat et gecikme v.s.
Yüksek ihtimalle bebiş geliyo gibi :) bellli olduğunda yazarsan sevinirim. :))
gecikme oluyodu ama en fazla 2 gün hep zamanında gelir . hayırlı artık bi idrar testi alıcam yapıcam bakalım sonuç ne cıkıcak hem merak ediyomhem korkuyom

gecikme oluyodu ama en fazla 2 gün hep zamanında gelir . hayırlı artık bi idrar testi alıcam yapıcam bakalım sonuç ne cıkıcak hem merak ediyomhem korkuyom

:) korkma inşallah güzel haberdir. bende 6 aydır bekliyorum bugün adet olmam lazım olmadım halaaaa :) dün idrar testinde silikte olsa gördüm pozitifi ama kan testi için bekliycem bikaç gün daha :))

Kizlarr yarin aderime 4 gun kalmis oluyo sabah ilk iddraririmla test yapsam cikarmi acaba ?

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

Eğer daha önce böyle bir şeyi tecrübe ettiysen yarin mutlaka kan ver.inşallah bebiştir:p

En son 25 inde olmuştum 5 gün one çeker benim adetim yani 20 21 gibi olmasi lazim.cok silik bir çizgi gördüm sizce var mı daha adete 4 5 gün var

Eklentiler

• $1405570827391.jpg
    $1405570827391.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 131
Bence kan testi yaptir cnm net öğrenirsin var gibi gözüküyor

Çok teşekkürler inşallah vardır küçük kuzum annem benim kızıma soruyorum annem kardeşin var mı karnımda anne çift çizgi var mı diyor☺

X