- 1 Ekim 2009
- 2.226
- 116
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.121
merhaba kızlar adetim 6 gün gecikti ama vücudumda pek bir hamilelik belirtisi yok sanki.ve sancım var özellikle ayaga her kalktığımda sancı vuruyor sonra geçiyor.normalde adet dönemlerim çok sancılı geçerdi.gece de sancım oluyor ve sabah kesin oldum diyorum lavaboya koşuyorum ama yok olmamışım. sancım olduğundanda test yapmadım ha oldum ha olucam diye.benim gibi hiç hamilelik belirtisi olmayıp ta hamile olduğunu öğreneniniz oldumu :26: bebiş istiyorduk ama 3-4 ay kadar ertelemiştik bu isteğimizi hayırlısı olsun diycem artık:18:
bu arada eğer hamileysem , ben haziran 15 de adet olduğumda bir kaç tane ağrı kesicide içmiştim sancılarımı kessin diye onların yan etkisi olmaz umarım korkuyorum uff şimdide bunu düşünmeye başladım.yok mu benim durumumda olan arkadaşlar
bu arada eğer hamileysem , ben haziran 15 de adet olduğumda bir kaç tane ağrı kesicide içmiştim sancılarımı kessin diye onların yan etkisi olmaz umarım korkuyorum uff şimdide bunu düşünmeye başladım.yok mu benim durumumda olan arkadaşlar
Son düzenleme: