- 6 Ocak 2012
- 588
- 26
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.061
Merhaba arkadaşlar.Dün akşamdan bu yana paylaştığınız resimlere bakıyorum. Bende bu ay hamileliği çok kafama taktım.Ekim ayında bir düşüğüm oldu, 5 haftalıktı.O zamandan bugüne uğraşıyoruz bebek için.Yalnız ben pko hastasıyım.Hamilelik öncesi kilo vermiştim,adetlerim 7 ay düzenliydi ilaç kullanmadan hamile kalmıştım.Düşük sonrası 30 günlük menstürasyon süresi 2 kere 45 gün, sonra 33,sonra 39 gibi değişmeye başladı.Tabi kilolarımı da geri aldımBende bu ay ovulasyon testi kullandım ve 23.gün yumurtlamayı yakaladım.Bir doktorun yazısında mens süresi ne olursa olsun,yumurtlama ile adet arası 14 gündür,değişmez;değişen 1.adet gününden yumurtlamaya kadarki süreçtir, yazıyordu.Buna göre yarın 14 gün dolacak ve adet olmam lazım.yani günü bilmediğim için yumurtlamaya göre böyle olmalı.Bel bacak ağrısı,göğüslerde dolgunluk ve acıma vs.Hepsi var ama adette de oluyor farkı ayırt edemiyorum ben.Dayanamayıp loboquick testlerden baya bir harcadım son 3 gündür Çooook hafif pembe bir çizgi gördüm onlarda bende bugün 2 tane predictor erken hamilelik testi aldım.İlk idrar ve 4 saat sonraki bekleme ile yaptım ikisini de.İkisinde de pembe çizgi oluştu.Bu pozitif mi negatif mi bilemedim.Burada böyle resimler paylaşıp herkesin hamilesin dediği ve kan sonucu negatif çıkanlarda yazmış.O yüzden korkuyorum.Ümitlenmek istemiyorum ama...Birde siz bakar mısınız.Birşey var mı yoksa ben çok istediğim için gözlerim bana hayal mi kurduruyor?