Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba arkadaşlar.Dün akşamdan bu yana paylaştığınız resimlere bakıyorum. Bende bu ay hamileliği çok kafama taktım.Ekim ayında bir düşüğüm oldu, 5 haftalıktı.O zamandan bugüne uğraşıyoruz bebek için.Yalnız ben pko hastasıyım.Hamilelik öncesi kilo vermiştim,adetlerim 7 ay düzenliydi ilaç kullanmadan hamile kalmıştım.Düşük sonrası 30 günlük menstürasyon süresi 2 kere 45 gün, sonra 33,sonra 39 gibi değişmeye başladı.Tabi kilolarımı da geri aldımBende bu ay ovulasyon testi kullandım ve 23.gün yumurtlamayı yakaladım.Bir doktorun yazısında mens süresi ne olursa olsun,yumurtlama ile adet arası 14 gündür,değişmez;değişen 1.adet gününden yumurtlamaya kadarki süreçtir, yazıyordu.Buna göre yarın 14 gün dolacak ve adet olmam lazım.yani günü bilmediğim için yumurtlamaya göre böyle olmalı.Bel bacak ağrısı,göğüslerde dolgunluk ve acıma vs.Hepsi var ama adette de oluyor farkı ayırt edemiyorum ben.Dayanamayıp loboquick testlerden baya bir harcadım son 3 gündür Çooook hafif pembe bir çizgi gördüm onlarda bende bugün 2 tane predictor erken hamilelik testi aldım.İlk idrar ve 4 saat sonraki bekleme ile yaptım ikisini de.İkisinde de pembe çizgi oluştu.Bu pozitif mi negatif mi bilemedim.Burada böyle resimler paylaşıp herkesin hamilesin dediği ve kan sonucu negatif çıkanlarda yazmış.O yüzden korkuyorum.Ümitlenmek istemiyorum ama...Birde siz bakar mısınız.Birşey var mı yoksa ben çok istediğim için gözlerim bana hayal mi kurduruyor?

Canim resmini bekliyoruz at da bi bakalim bende merak ettim siimdii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Resimleri çok denedim ama hata mesajı veriyor sürekli.Zaten duramadım evde özel bir hastaneye gittim kan tahlili için.Beta hcg 5,13 çıktı.sınır zaten 5 miş."Kesin birşey söyleyemeyiz.adetiniz geçmiş olsaydı negatif derdik ama hala 1 gününüz var.adetin 7gün geçmesini bekleyin birdaha test yaptırın" dediler.Kafamda soru işaretleriyle çıktım hastaneden.eczaneye girdim oradada sordum eczacı:"2 predıctorde de pozitfse kesin vardır sadece çok küçüktür.ona göre dikkatli olun" dedi.Eve geldim testlere birdaha baktım daha da belirginleşmiş çizgiler ama benim canım çok sıkıldı ağladım baya

Ayy caniim neden agliyosun bak sevin iste hamilesin bence hem hayirlisi olsun sonucu banada bildirirsin uzullme :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=238991&page=371&p=35263122#post35263122

burdan bulursun sanırım canım
merhaba canım ümit vrmek adına yazmıyorum ama dedıgıne göre gebelik var bende gecmıs sayfalarda paylaşım yapmıştım önce predıctorle sonrakı gün sıradan bır testde yaptım hep silik cıktı ertesı gün sağlık ocağına gıttım kan verdım sonuç 125 pozıtıftı suan rabbım kavuşmayı nasıp ederse 11. haftadayım bundan öncede bır düşüm vardı ama bır evladmda var şükür yazımı bulup lınkını paylaşırım umarım su mübarek günlerde aldığın en güzel haber olur =)

Son düzenleme:
Ayy caniim neden agliyosun bak sevin iste hamilesin bence hem hayirlisi olsun sonucu banada bildirirsin uzullme :)

İyi dielklerin için teşekkür ederim Azracım.Değer düşük diye ağladım işte üzüldüm.Birde evde loboquicklerden çok vardı 50lik paket almıştım netten.Gelince ve akşam 2sini daha denedim yine pozitifler.İki ayrı marka nasıl bu kadar yanılır merak ediyorum.Kan tahlili hatalı olabilir mi diye düşünmeye başladım.:44::44::44:Yarın adet olucam diye ödüm kopuyor :18::18::18:

Amin canım benim.Allah isteyen herkese nasip etsin,beklemek çok zor.Yazdığın linke baktım benim testlerde senin paylaştığın fotoğrafların aynısı.Ben eklesem bu kadar olurdu.Ama sonraki mesajımı gördün mü bilmiyorum.Öğleden sonra özel bir hastaneye gittim dayanamayıp kandaki değer 5,13 çıktı.Şaşkınım

Canim bu kadar test yaniliyo oluyo olamaz heralde ya ben sana umit vermis gibi olmiyim ama hamilesin bence sen adetin daha gecmemiski bu aarada benm adim busra :)

Canim bu kadar test yaniliyo oluyo olamaz heralde ya ben sana umit vermis gibi olmiyim ama hamilesin bence sen adetin daha gecmemiski bu aarada benm adim busra :)

Sağol Büşracım ama sabah ilk idrarla yeniden loboquickle test yaptım 2 kere.Düne göre daha silik hatta yok gibi.Dün pembe çizgi çok belirginken bugün gölge gibi belirsiz.Gerçekten hamile olsaydım daha da belirginleşmesi gerekmez miydi?Resmen vücudum dalga geçiyor benimle Demek ki adet öncesi yapılan testler böyle yanıltıcı olabiliyormuş.Predictore o kadar para saymaya gerek yokmuş zira yanlış sonuç verip böyle şok ediyormuş insanı.Şu 4 gün büyük hayal kırıklığı oldu.Bugün adet olmam gereken gün.Normalde 2 gün önceden şiddetli bel ağrısı olur,adet başladığı andan itibaren ilk 2 gün çok sancı hissederdim.Şuan başlamadı ama ara ara hafif bir sancı hissediyorum.Bu bile kafamı karıştırıyor.Sonuçta umudum kalmadı.Hayırlısı artık.İşin kötüsü eşimde ümitlendi o da üzülecek.hem kpss'ye hazırlanıyordum, kaç gündür ne moral kaldı ne motivasyon.Son tekrarlarımı yapmam gerekirken satlerce forumda hamilelik konularına baktım.Dersime dönüyorum artık kafama takmayacağım olursa olur olmazsa olmaz.allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canim bence kfana takma dersine ver kafani hayirlisi olsun ins. Uzulme keske testlerin resmini atabilsen ama neyse canim haberlerini bekliyorum iyi aksamlar :)

Herkeze merhaba merak ettigim bisey var ovulasyon testiyle hamile oldugunu ögrenenler yumurtlamadan sonra hep mi iki çizgi vardi yoksa kaybolup adetine yakin tekrar mi koyulasti acaba biri yardmci olursa sevinirim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim adete yakin koyu cikiyosa gebelik var diye biliyorum. Tabi adete yakin bi daha yumurtlamiyosan :)

Canim eger belirgin olan cizgiler gitgide siliklesiyosa, kimyasal gebelik geciriyo olma ihtimalin var. Yani hamile kalmissin ama.bebek yerlesme asamasinda tutunamamis ve adet olur gibi dusecek. Vucudun sana oyun oynamiyo yani. Bu da uzulunecek bi durum degil ayrica, en azindan hamile kalabildigini biliyosun. Uzme kendini hayirli zamanda gelsin bebisin :)

canım ben gebe olduğunu düşünüyorum hala testler yanıltabılıo ama kan degerınde cok düdşük degıl gec döllenme oldumu her kadın farklı seyler yasar ve her kadının bırgebelıgı dıgerınle aynı olmaz hep okuyoruz burdan ben etrafımdada görüyorum kendımdeede görüyorum bunu. sen adet günün gecınce tekrarla kan testını derım üzülmek ıcın erken bence allah gönlüne göre nasıp etsın bol dua et Allahtan başka hıcbır dertdaş yokkı derdımıze care olsun değilmi ? =) haber verırsen sevınırım gebelıgın kesınlesınce.

Adet oldun mu merak ettim arkadaşım

Canim adete yakin koyu cikiyosa gebelik var diye biliyorum. Tabi adete yakin bi daha yumurtlamiyosan :)

Adetime 6 gün var ama negatif cikti erken mi acaba yoksa hic ümitlenmiyum mi😔1yil oldu neredeyse artik cok ümiysizlenmye basladim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar geç yazdım kusura bakmayın.Kpss için tekrar yapmaya çalışıyorum foruma girmiyorum.Günümde kanama başladı.Kimyasal gebelik olduğundan bile şüpheliyim.yumurtlamaya göre tam günüydü.Adet öncesi testler hep pozitifken o gün çizgiler gölge gibi silikleşti sonrada kayboldu.Bundan sonra asla erken test yapmam.Boşu boşuna umutlandım,üzüldük.Tam sınav öncesi kafam allak bullak oldu ağlamaktan.ekim ayında 5 haftalık düşük ardından bu....Kısmet,nasip değilmiş.Sınav geçsin kilo vermek için uğraşacağım.Allah hepimize hayırlı evlatlar ve onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…