Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ya kesin hamile miyim canım sevinmeye korkuyorum adetin geçmesini beklemek gerekmiyor mu bu kimyasal gebelik falan diyorlar ya?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah korusun öyle şeyler düşünme. ben adetime 5-6 gün kala öğrendim. 3-4 kez kan testi yaptırdım birkaç gün arayla. baktık düzenli artıyorsa herşey yolundadır. şimdiden korkulara kapılma. hemen gidip kan testi yaptır. bir kaç saat içinde öğrenirsin

Tamam canım çok teşekkür ederim😊bugün müsait değilim ama ya Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum artık hem adet günüm Pazartesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selam,

ovulasyon testi ve preseed aldım ovulasyon testini yaptım denemek amaçlı reglıme 1 gün falan var hesabıma göre (şu an reglı olmam lazım) iki çizgi çıktı ama hıc bılmıyorum kı bu normal mi ? regl oncesi pozıtıf cıkar mı ovulasyon. Neyse o gün test yaptım gebelik onda ıkıncı cızgı cıktı cok net olmasada resim bu

sonra eve geldim şimdi hemde 4 saattır sıvı almıyordum dedım ovulasyonu bı deneyeyım ne cıkcak sonra gebelık testını yaptım tekrar sımdı resımlere bakınca daha koyu gıbı geldı ama siz ne diyorsunuz ? acaba testten kaynaklımı ıkıncı cızgıyı cıkarıyor mu hep :/ pekte bılgım yok danışmak ıstedım . Şimdiden teşekkürler

Hamilesinnnnn :) canimm hmen emin olmak icn kan teesti yaptir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilesinnnnn :) canimm hmen emin olmak icn kan teesti yaptir

sımdı usenmedım gıttı nobetcı eczane buldum :) erken gebelık testı predictor aldım ondada cıft cızgıyı gordum resım yuklerım sımdı :) uff karsımda hastane var sımdı kan vermeyı dusunuyorum :) 2 saatte cıkıyormus sonuc

olursa ılk gebelıgım olacakk kızlarr 18 hazıranda mıde buulantısından hastaneye yattım serum takıcaklardı gebelık varmı dedıler bende suphelıyım dedım beta hcg 4.00 cıktı. adetıme 6 gun kala. doktor 3 gun sonra tekrar gel dedı. bugun evdekı erken gebelık testını yaptım sılık cızgı cıktı galıba benmı yanlıs goruyorum anlamadım. ne olur bırse sız bakınn. adetıme 3 gun var yarına kan testı yaptırıcam. ne olur boyle olan varmı kızlarEki Görüntüle 1163744

2 saat once hastaneye gıttım sımdı sonuc geldı maılıme hcg degeri 440 :)

canım tebrıklerrr hayırlı olsunn gızun aydınn:):) ya benımde testım yukarıda yayınladım bugun sılık cızgı cıktı adetıme 3 gun var yarın kan testı yaptırıcam ne olur dua et degerım yuksek cıksın

inş. canım benım testım cok sılıktı sonra ovulasyon yaptım o pozıtıf cıktı sonra predıctor aldım nobetcı eczanden :) o da cıft cızgı yıne dayanamayıp gece gece gıttım kan verdım :) heycanını ve su an kı durumunu cok ıyı anlayabılıyorum inş. hamişsindir bende ınanamıyorum doktor hamılesın dıyene kadar ınanamıycam herhalde :) hadı sende guzel haberlerle gel berbr bebişlerımızı bekleyelm

bende ovulasyon yaptım koyu cıktı :):)senı okuyunca heyecanlandım canım agzından bal damlıyorrr ınss yarın testte guzel sonuclar alırım. kımseye dıyemedım sılık cızgı gordugumu ne olur ne olmaz dıye ben bıle kndıme bırsey dıyemıyorumkı:8 ayy ıns bende hamısımdır:):) senın adına cok mutlu oldumm tamam yarın guzel haberlerle geleyım bebeıslerımızı beklıyelım ıns.

canım valla bende halen ınanmıyorum kan testım geldıgı halde :) ruya gıbı :) bende aynı senın durumundaydım hatta test yapmaya korkuyordum ılk cok sılık gıbı cıktı dedım herhalde o cızgı ıdrarı emınce ıslaklıktan cıkıyor ben kuruyorum :) meğer oyle degılmıs :)bugun yıne yaptım bıraz daha koyulaşmış ama yıne sılık yanı sonra erken gebelık testı yaptım onda da aynı cıkınca tamam dedım :) ki bu sılık cıkmadan bı gun once yıne yapmıstım test hıc cızgı cıkmamıstı :) ona rağmen sırf meraktan ovulasyonu yaptım nasıl bı test dıye :) sonra pozıtıf cıkınca olamaz dedım regl zamanım gebelık testı cılgınlıgı basladı :)
ıns canım benım haberlerını beklıyorum

yaa aynı seylerı yaptım bendeeeee :):)2 gun once hıc cızgı cıkmadı gebelık testınde. bugun ovulasyn yaptım koyu cıktı dedım degıldır test yaptım dayanamdım sılık cızgı cıktı ılk 5 dk da:).9 ayy ınss canım saglıklı bebeıslerımız gebelıklerımız olur. ıns benımde yarın yuksek cıkar. senın 3 gun kala cıkan degerın demı. benımde 3 gun varda regl olmama ayy sabahı nasıl yapıcam yaa esımede demedım daha umutlandırmak ıstemedım.

ıste canım 18 mayısda en son regl oldum ama ne zaman olurdum bılmıyorum hıc takıp etmıyordum :) ama bu değerler sımdı yukselen degerler olmalı cunku ıdrar testınde bıle yenı yenı sılık cıkmaya başladı kanda 440 cıktı 3-4 hafta yazıyor ama bılmıyorum
bende kan testı sonucum geldı oyle soyledım dayanamadım :)

canımm yarın ıns benımde yuksek cıkarda esıme soylerım bendee heycandan olecem ama tek basıma bır sen bılıyorsun bıdecok sagol destegın ıcın canım ınsan konusunca bıraz olsun rahatlıyor

canımm yarın ıns benımde yuksek cıkarda esıme soylerım bendee heycandan olecem ama tek basıma bır sen bılıyorsun bıdecok sagol destegın ıcın canım ınsan konusunca bıraz olsun rahatlıyor

evet canım cok ıyı anlıyorum ıcım ıcımı yıyordu resmen ınsan yanında bırı olsun ıstıyor ama kımseye umutta vermek ıstemıyor bırde hayal kırıklıgı yaşamak ıstemıyor. ne demek canım herzaman elımden geldıgınce bende ılk buraya koştum :) kalabalık bı aıleyız bır suru kardeşlerımız var

Bu benim test sonucuna benziyo :) hadi inşallah sende hamilesindir :)

Sizce HamiLemiyim Kızlar Adetim 2 Gün Geçikti Gögüslerimde Dayanılmaz Ağrı War Şişme Oldu Bende Test Yaptım İşte Sonuç Sizce HamiLemiyim HaLen İnanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…