Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bunu bu sabah yaptım artık koyulaştı iyice.bugün kan testine gidicem yarını bekleyemicem artık ya.inşallah değerim yüksektir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 184 çıktı hcg bugün adet günümdü düşük mü ya nolur cevap yazın

canım hcg döllenme gününe göre deüğişir geç dölenmelerde düşük erken döllenmelerde yüksektir. hamileliğinn sağlıklı yada sağlıksız olması ise hcg değerinin iki günde iki katına katlamasıyla anlaşılır ilk olarak.

ilk hamileliğimde : reglim 10 gğn geçmesine rağmen 56
şimdi ki hamileliğimde : reglim geçikmeden değerim 899

için rahat olsun keyfini çıkar hamilelğinin

benim testlerimizde yorumlar mısınız ustteki 2 gun önce digeri bugün yaptıgım sizce pozitif mi

Bende de cok silik cikmisti tekrar ettim ertesi gun biraz daha belirgn ama silik cikmisti kan verdim onda cikti istersen kan da baktir yeni olunca idrarda hemen cikmiyor

Dün kanda baktirdim pozitif çıktı deger 48 daha yeni galiba

merhaba
ayın 26 snda adet oluyorum ve adetım tam otuz gun suruyor 25 nde ultra erken idrar testi aldım ikinci çizgi ilk 5 dk içinde silik bir şekilde çıktı hala adet olmadım dun normal ucuz bir idrar testı aldım ondada 5 dk ıcınde sılık cızgı cıktı ve hala adet olmadım. ıkı testte yanlıs cıkarırmı kafamı bu soru kurcalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…