Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayir ama 3 4 saat beklettim idrarimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım senin yerinde olsam kan testi yaptırırım. özel hastaneye gidemiosan akşam acile gidip kan testi yaptır. beta değerin 25 in üstündeyse hamilesin. 2 güne bir kan testini tekrarla derler sürekli 2 ye katlıyorsa sağlıklı bir hamilesin.

ben 144 le öğrenmiş iki güne bir tekrarladığımda 294 ve 721 le takibime devam etmiştim. sana sürekli takibi tavsiye ederim. içinde şüphelerin olmasındansa :)

Ya kızlar adete 5 gün var test yaptım fotosunu çektim normaldede gölge gibi çok zor görünüyor fotoda çok dikkatli bakmak lazım.sizce yarın daha koyu olur mu😞 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403103337.697705.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar adete 5 gün var test yaptım fotosunu çektim normaldede gölge gibi çok zor görünüyor fotoda çok dikkatli bakmak lazım.sizce yarın daha koyu olur mu😞Eki Görüntüle 1161343

Cnm adetine 5 gün varsa idrar testi için daha çok erken ama sanki çok silik ikinci cizgi var gibi ama 4gun sonra tekrar test yap bence,şu teste bi yorum getirmek biraz zor

Cnm adetine 5 gün varsa idrar testi için daha çok erken ama sanki çok silik ikinci cizgi var gibi ama 4gun sonra tekrar test yap bence,şu teste bi yorum getirmek biraz zor

Tamam teşekkürler haklısın çok erken ama sabretmek çok zorr😄tekrar yapıcam test bakalım paylaşırım

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403162351.267534.jpg
KıZlar bu da sabah yaptığım test düne göre daha net ne dersiniz olabilir mi hamilelik😄

Eki Görüntüle 1161859
KıZlar bu da sabah yaptığım test düne göre daha net ne dersiniz olabilir mi hamilelik😄

Canım evet az bişey belli ama 2 gün sonra tekrarla veya yarın bi daha yap eğer daha belirginlrşirse kan verirsin

Canım evet az bişey belli ama 2 gün sonra tekrarla veya yarın bi daha yap eğer daha belirginlrşirse kan verirsin

Tamam canım iki testim kaldı zaten yarın ve ondan sonraki gün yapayım eğer koyulaşırsa Pazartesi kan vermeye giderim

Eki Görüntüle 1162368 arkadaşlar adetim 3 gün geçti sizce hamile miyimmm :KK43:

Benimde böyleydi 2gun once silik çizgi çıkmıştı test yaptım kan testi pozitif çıktı :) tabii henüz kese olusmamistır diye düşündüğümden dr gitmedim ne kadarlık olduğunu bilmiyorum .umarım hakkında hayırlısı olur.

Son düzenleme:
inşallahhh canımm hamileyimmdirr çok istiyorum rabbim gönlüne göre versin herkesinn :nazar::nazar: ağzından bal damlıyooo :)

Canım başka marka test al yeniden yap inşallah hamilesindir onuda koy görelim markadan markaya değişiyor

X