Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Amin inş kaç aydir deniyosun

9 aydor canım ama tsh çok yüksekti bu ay farkettik ilaç tedavisine başladım bir de mantarım varmış onu da temizledik çok şükür. Bu ay çörek otu kürüne başladım bir de adet bitince yakı yapıcam tutunması için. İnşallah bu ay gelecek inanıyorum ve hissediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 30 yaşındayım ve 4 yaşında bir oğlum var. :KK16:

9 aydor canım ama tsh çok yüksekti bu ay farkettik ilaç tedavisine başladım bir de mantarım varmış onu da temizledik çok şükür. Bu ay çörek otu kürüne başladım bir de adet bitince yakı yapıcam tutunması için. İnşallah bu ay gelecek inanıyorum ve hissediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 30 yaşındayım ve 4 yaşında bir oğlum var. :KK16:

Annelik duygusunu tatmissin ne güzel Allahim gönlüne gore versin..fark etmen gecikmemis inş bu kez olur..kürü bilyorumda yakı nazil oluyor bilemiyorum maalesef.. Bende de mantar vardi fitil ve krem kullandım inş bitmiştir

Kızlar benim sol kasigim çok agriyo sabahtan beri sizce hamilelik belirtisi mi duydunuz mu hic

kızlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif aynı idrarla da karbonat testi yaptım kabardıda kabardı ve hala baloncuklar oluşyo :) karbonat göre hamileyim geblik testine göre değilim :KK9: ayrıca bat tarihimede 5 gün kaldı

Kizlr arkdsm iliskiden 6 gunsonra kanda baktrdi negatifti adetine 5 gun kala idrarda gordu pozitifi bi daha kan vermedi bekledi dun keseyi gordu benimde 3 yil o lmadi hicc ama test yapiydm ara ara hep negatif bi gun adetm 2 gun gecti idrara camasr suyu doktum kopurdu neye ugradgimi sasrdm hemn test aldm 2.ci cizgim silim cikti bigun sonra kan verdm degerim 958 cikti simdlk bi sikintimiz yok cokssukur inann hicbbeklemedim bi ayda oldu esim bile sasrdi sevgililr gunu cocuguymus ayiptr soylemesi:)))sizlerede cook dua edyrm

X