- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.781
dün kimsecikler yoktu zaten
Benim isler yogun giremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün kimsecikler yoktu zaten
yapmıyom o zaman poffff
Benim isler yogun giremedim
umudunu kırmak istemedim ama negatifi görünce daha çok üzülürsün diye söyledim benimde yumurtlamam takvime göre 5i yani olsa bile anca kanda çıkar(ki yok)
kısmet artık napalım bende cuma yaparım o zaman kadar dayanırsam
sık dişini azıcık daha ama evde testin varsa için rahatlıycaksa yap
cıxx yok ki almam lazım
tamam sen perşembeye al cumaya hazır olsun
bu ay inşallah Rabbim buraya pozitif testimin resmini koymak nasip olur inşallahh....
Amin inş kaç aydir deniyosun
9 aydor canım ama tsh çok yüksekti bu ay farkettik ilaç tedavisine başladım bir de mantarım varmış onu da temizledik çok şükür. Bu ay çörek otu kürüne başladım bir de adet bitince yakı yapıcam tutunması için. İnşallah bu ay gelecek inanıyorum ve hissediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 30 yaşındayım ve 4 yaşında bir oğlum var.
Kızlar benim sol kasigim çok agriyo sabahtan beri sizce hamilelik belirtisi mi duydunuz mu hic
ben hamilelik belirtisi diye biliyorum ablam akşam bana zorla idrar testi yaptırdı malesef kocaman bir negatif kısmet eylülü bekliycez artık
bat tarıhın ne zamandı bende bugun sabah ılk ıdrarla yaptım gebelık testıne gore negatıf karbonata göre pozitif :)
bat 19 mayıs ovulasyon 5 mayıstı
benımde 6 mayıs bat 20 mayıs ama umutsuzluga kapılma benım kuzenıme hastenede yaptılar idrar testi negatif cıktı hasta sandılar ama suan 5.ayında oğlu olcak