Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bakarmisin bi canim :) sencee bunovulasyon testi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim acamadim fotoyu. Ovulasyonmus seninki. Onu hic kullanmadim ayni sey mi bilmiyorum da. Bana da arkadaslarim bosuna umutlanma bu her testte boyle silik olur kesinlikle negatif dediler. Canm skldi

Anladim canim hadi ins.
Silik çizgi hep çıkıyor canım t çizgisinin diğerinden daha koyu çıkması gerek

Esra buhun de duydum bunu fakat benim onceki testlerimde ben hic silik cizgi gormemistim :/

Canim acamadim fotoyu. Ovulasyonmus seninki. Onu hic kullanmadim ayni sey mi bilmiyorum da. Bana da arkadaslarim bosuna umutlanma bu her testte boyle silik olur kesinlikle negatif dediler. Canm skldi

Hayir canim eger bebek yeniyse silik cikar tabi sen yinede ileeleyen gunlerde test yap ben npicam ya teredditteyim of gunler gecmiyo evde erken gebelik testi var yapiyimmi acaba adetime 10 gun var cikarmi :KK43:

Hayir canim eger bebek yeniyse silik cikar tabi sen yinede ileeleyen gunlerde test yap ben npicam ya teredditteyim of gunler gecmiyo evde erken gebelik testi var yapiyimmi acaba adetime 10 gun var cikarmi :KK43:

Canim bende de vardi 21. Gunumden basladim 24. Gunumde anca bu silik cikti simdi bitti de. Keske acele etmeyip bu silikten sonra tekrar yapsaydim dedim. Internetten siparis ediyorum ben bi de. Mecbur beklemem lazim. O yuzden sen de adetinden 4_5 gun once yap dayanabilirsen :KK70: ben cok sabirsizim. Evde esimle resmen oyuna cevirdik artik. Belirti listesi aciyoz toplam 20 yse. 10dan fazlaysa yapalim azsa yapmayalim diye :)

Hhhaah :KK70: bizmki bikti benden heegjn test yok belirtim var falan uykum geldi desem hamilesindir askim diye dalga geciyo benle :KK70: nese ben biraz sabresiyim ya nasil sabretceksem

Hhhaah :KK70: bizmki bikti benden heegjn test yok belirtim var falan uykum geldi desem hamilesindir askim diye dalga geciyo benle :KK70: nese ben biraz sabresiyim ya nasil sabretceksem

Aynı modelinden bende de var canim :) ah bi patlatsak pozitifi de yutsalar bi huzel o laflari hhahahh :)

Aynı modelinden bende de var canim :) ah bi patlatsak pozitifi de yutsalar bi huzel o laflari hhahahh :)

Ahhhh aaaahhhh insaalah caniimmm allah bizede nasip etsin sen ne kadarlik evlisin ne zmandir istiyosun ?

Canim 3. Yilim dolmak uzere. 8 ay once bi kere denemek istedik oldu da. Fakat 6 haftalikken dusuk yaptim. Sonra psikolojik olarak hic hazir hissedemedim taa ki gecen aya kadar. Gecen ay pek fazla beraber de degildik bu ay ilk gercek anlamda calismalar (esim bu lafa cok kizar gerci) basladi.

Canim 3. Yilim dolmak uzere. 8 ay once bi kere denemek istedik oldu da. Fakat 6 haftalikken dusuk yaptim. Sonra psikolojik olarak hic hazir hissedemedim taa ki gecen aya kadar. Gecen ay pek fazla beraber de degildik bu ay ilk gercek anlamda calismalar (esim bu lafa cok kizar gerci) basladi.

Gecmis olsun canm cok uzuldum allah yine verir ins.

Agzindan bal damliyooo ya bise soylicem ama cok sacma gelcek size 1 hafta once bi ruya gormustum test yapiyorum silik cizgi cikiyo sonra kan testi yapiyorum 685 cikiyo simdiide silik cikti dun de manter icin doktora gittim kantahlili yapti :) tuhaf oldu ya

Rüyamda görmüş olabilirsiniz belki de Allah saba gösterdi anne olacagini teşrin sonucu aldiginda haber ver çok merak ederim inş hamilesindir :)

Inss canmm yazarim buraya hatta bangir bagir topik acarim yaa :))

Kizlar acillll dun fortel erken gebelikte cook silikti. Bu gun tok karna normal gebelik testi yaptim. Baska marka ile. Fotosunu koyuyorum. Daha 25. Gunumdeyim gecikmedim bile. Pozitif olabilir mi? Pembe kapakli silik olan hassas test dun sabah ilk idrarlaydi. Digeri ise normal tedt tokken yaptigim.

Eklentiler

• $1399713458392.jpg
    $1399713458392.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 114
Beklemeden cekmisim. Heyecandan :) sure dolumunda sudur

Eklentiler

• $1399713920525.jpg
    $1399713920525.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 125
X