Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aynı durum bendede var canım uykudan uyanasm gelmiyo midemde yanma var ve sürekli ateşbasıyo vücudum ateş gibi oluyo ben test yaptım pozitif çıktı benim fakat yumurta çatlatma iğnesi olduğum için o etki etmiştir diyo doktor :KK43: bende çok istiyorum bebek sen sabah bi test al yap Hayırı bişey çıkar inş

Cikarmiki canim ya eger tutduysa bebek 9 gunluk okadar heycanliyim ki simdiden esim cok istiyo ona supriz yapmak istiyorum bu ay ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti gormis gebelik testi sanmis nasil seviniyo askim yaaa :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cikarmiki canim ya eger tutduysa bebek 9 gunluk okadar heycanliyim ki simdiden esim cok istiyo ona supriz yapmak istiyorum bu ay ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti gormis gebelik testi sanmis nasil seviniyo askim yaaa :KK43:

Test al dene için rahat etmediyse kan tahlili yapyir canim hadi inş iyi bi haberle yazarsin buraya

Test al dene için rahat etmediyse kan tahlili yapyir canim hadi inş iyi bi haberle yazarsin buraya

Meraba canim bu gun kadin doguma gttim mantar icin evet mantar varmis alltn muane etti yumurtamin birinin buyuk ve kalin oldugunu soledi adet gecikmem ve gebe kalamaminn sebebi buymus gbelik kolaslastiri ilac falan yazdi bu ayda adet olursan ilaca basla 2 ay korunun dedi ins ader olmam halanicimde umut var gebelik testi yapmadim halaa

Meraba canim bu gun kadin doguma gttim mantar icin evet mantar varmis alltn muane etti yumurtamin birinin buyuk ve kalin oldugunu soledi adet gecikmem ve gebe kalamaminn sebebi buymus gbelik kolaslastiri ilac falan yazdi bu ayda adet olursan ilaca basla 2 ay korunun dedi ins ader olmam halanicimde umut var gebelik testi yapmadim halaa

Geçmiş olsun canım bendede mantar vardı fitil verdi bide krem vermişti adetim geç geliyo diye yumurtam çatlamıyo diye klomen verdi sonrada iğne . Moral bozma düzelirsin emin ol bende merakla bekliyorum

Geçmiş olsun canım bendede mantar vardı fitil verdi bide krem vermişti adetim geç geliyo diye yumurtam çatlamıyo diye klomen verdi sonrada iğne . Moral bozma düzelirsin emin ol bende merakla bekliyorum

Ins canm ya bana kolay hamile kalman icin ilac veriyorum dedi o ne ilaci olabilir bide 2 ay korun dedi ya anlican 2 ay daha glmicek bebis hayirlisi :KK43:

Kizlarr bn 8 nisanda adet olmustum 19. Gun yunurtladim sanirim yda 20. Yani 26 veya 27 nisanda buna gore 11 inde adet olmam gerekiyo. Ben bugun dayanamayip test yaptim negatif cikti negatif demek icin erken dimi kendimi hemen uzmim yani ovulasyondan sonraki 11. Gundeyim

Ins canm ya bana kolay hamile kalman icin ilac veriyorum dedi o ne ilaci olabilir bide 2 ay korun dedi ya anlican 2 ay daha glmicek bebis hayirlisi :KK43:

adetn geç geliyosa yumurtalık çatlamıyosa o yumurtalığı çatlatmak için ilaç vermiştir canım yumurtalık çatlasın ki hamilelik kolay olsun

Kizlaaaar cok heycanliyim yumurtlama gumunden sonra 9 gun gecti test yaptim trk cizgi oylecr birskmistim 2 3 saat sonra bi baktim golge gibi cizgi var sizceee??

Kizlar uzaktan bakin gorunuyo bole olup gebe kalan varmi ya nolurrr yardim edin nolurr :KK43:

Eklentiler

• $1399581938483.jpg
    $1399581938483.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 135
Kizlar baslik da actim gerci ama bi bakin ya tecrubeler bizi aydinlatsin. Bu 24. Gunumun testi. Var mi bebis?

Eklentiler

• $1399620049916.jpg
    $1399620049916.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 161
Kizlar baslik da actim gerci ama bi bakin ya tecrubeler bizi aydinlatsin. Bu 24. Gunumun testi. Var mi bebis?

Canik tecrubeli deilim ama golge var benimde dun bole cikti ama benim daha 11 gunumdu

Hadi bakalim bekleyelim biraz daha. Senin 11. Gunde baya erken cikmis canim ya :) erken dollenme mi acep? Ben bi hafta sonra normal gebelik testiyle bakicam bi de. Insallah vardir saglikli bir melek...

Hadi bakalim bekleyelim biraz daha. Senin 11. Gunde baya erken cikmis canim ya :) erken dollenme mi acep? Ben bi hafta sonra normal gebelik testiyle bakicam bi de. Insallah vardir saglikli bir melek...

Canim ben 22 gunde bir oluyorum sanirsam yumurtlama donemim erken bugun ovulasyon testi vardi evde yaprim t daha koyu gebelikte ole oluyomus ins oledir hsyirlisi olsun :) senin icinde hayirlisi oldu ins.. saglikli bi bebegin olur en yakim zammnada :)

X