- 5 Mayıs 2014
- 714
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar en erken ne zman yapmalıız bu testi? adetten önce yapıldıgında da cıkabılyo mu?
Cikabiliyor tabiki tahi kisiden kisiye degisiyor neegatif cikarsa yine adetin gecikirse kan testi yaptir canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adetıme 9 gün var akıntım ve kasık agrım var bazen içinde bişiyler akıyo sanki yumurtalıklarımda..gidip test mi alsam :)
Canim hamilelik belirtilerinden biride bu diyolar ama enfeksiyonda olabilir bence adet gununu bekle sonra yap ins guzel haberler alirsin
Meraba kizlar topigi tamamen okudum cift cizgileri gordukse ben hamileymis gibi sevindim biz 3 aydir bebek istiyoruz olmadi okadar sabirsizlaniyorum ki pskolojim berbat oldu heran aklimda yumurtlama gunumden 9 gun gecti adetime daha 13 gun var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum yarin test yapsam varsa cikarmi artik sabredemiyorm gunler gecmiyo allah rizasi icin yardim edin mide bulanrim ve bas agrim var normaldde basim agrimaz hic nolir yardim edin
Bakarmisin bi canim :) sencee bunovulasyon testi
bende enfeksiyon vardı tedavım yani bitti..kasıgımda agrı var şimdi yapasım var :) dah önce hiç yapayım die geçmemişti aklımdan..ama hayal kırıklıgı da olabılır..
Cok istiyosan yap istersen merakin gider varsa belki silik milik cikar :)
Kizlar uzaktan bakin gorunuyo bole olup gebe kalan varmi ya nolurrr yardim edin nolurr
Kizlar uzaktan bakin gorunuyo bole olup gebe kalan varmi ya nolurrr yardim edin nolurr
Cnm ya hamilemisin oglen test yptim negtifti uc saat snra bnmde boyle oldu kirmizilik bi yerde toplanmis az once grddum :-(
Cnm ya hamilemisin oglen test yptim negtifti uc saat snra bnmde boyle oldu kirmizilik bi yerde toplanmis az once grddum :-(
oncomed yaptım erken hamilelik testi silik bile cıkmadı kısmet önümüzdeki ay inş napalım
canım kaç günde bi adet oluyosun yada erken yumurtlamamı?
22 gunde bir oluyorum canim ovulasyonun 10. Test yaptim silik cikti ama bilmiyirum acaba hamilemiyim
Amin canim ins. Olur benimde oncomed di silik sikti
o zmana hamile olabılırsın sen yuppi tekrarla bi kaç gün sonra
adetıme 9 gün var akıntım ve kasık agrım var bazen içinde bişiyler akıyo sanki yumurtalıklarımda..gidip test mi alsam :)