Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bakarmisin bi canim :) sencee bunovulasyon testi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399627809445.jpg
    $1399627809445.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 124
kızlar en erken ne zman yapmalıız bu testi? adetten önce yapıldıgında da cıkabılyo mu?

Cikabiliyor tabiki tahi kisiden kisiye degisiyor neegatif cikarsa yine adetin gecikirse kan testi yaptir canm

adetıme 9 gün var akıntım ve kasık agrım var bazen içinde bişiyler akıyo sanki yumurtalıklarımda..gidip test mi alsam :)

adetıme 9 gün var akıntım ve kasık agrım var bazen içinde bişiyler akıyo sanki yumurtalıklarımda..gidip test mi alsam :)

Canim hamilelik belirtilerinden biride bu diyolar ama enfeksiyonda olabilir bence adet gununu bekle sonra yap ins guzel haberler alirsin

Canim hamilelik belirtilerinden biride bu diyolar ama enfeksiyonda olabilir bence adet gununu bekle sonra yap ins guzel haberler alirsin

bende enfeksiyon vardı tedavım yani bitti..kasıgımda agrı var şimdi yapasım var :) dah önce hiç yapayım die geçmemişti aklımdan..ama hayal kırıklıgı da olabılır..

Meraba kizlar topigi tamamen okudum cift cizgileri gordukse ben hamileymis gibi sevindim biz 3 aydir bebek istiyoruz olmadi okadar sabirsizlaniyorum ki pskolojim berbat oldu heran aklimda yumurtlama gunumden 9 gun gecti adetime daha 13 gun var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum yarin test yapsam varsa cikarmi artik sabredemiyorm gunler gecmiyo allah rizasi icin yardim edin :KK43: mide bulanrim ve bas agrim var normaldde basim agrimaz hic nolir yardim edin :KK43:

canım kaç günde bi adet oluyosun yada erken yumurtlamamı?

bende enfeksiyon vardı tedavım yani bitti..kasıgımda agrı var şimdi yapasım var :) dah önce hiç yapayım die geçmemişti aklımdan..ama hayal kırıklıgı da olabılır..

Cok istiyosan yap istersen merakin gider varsa belki silik milik cikar :)

Kizlar uzaktan bakin gorunuyo bole olup gebe kalan varmi ya nolurrr yardim edin nolurr :KK43:

Cnm hamilemisin oglen test yptim negtifti uc saat snra bnmde boyle oldu kirmizilik bi yerde toplanmis az once grddum

Kizlar uzaktan bakin gorunuyo bole olup gebe kalan varmi ya nolurrr yardim edin nolurr :KK43:

Cnm ya hamilemisin oglen test yptim negtifti uc saat snra bnmde boyle oldu kirmizilik bi yerde toplanmis az once grddum :-(

o zmana hamile olabılırsın sen :KK70: yuppi tekrarla bi kaç gün sonra

Agzindan bal damliyooo ya bise soylicem ama cok sacma gelcek size 1 hafta once bi ruya gormustum test yapiyorum silik cizgi cikiyo sonra kan testi yapiyorum 685 cikiyo simdiide silik cikti dun de manter icin doktora gittim kantahlili yapti :) tuhaf oldu ya

X