Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayırlı olsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallaaaah canimm :) dusuk yapmasaydim bebegim bugun dogacakti. Bu gunu nasil atlatirim diye dusunurken yeni bebis umudu geldi. Duygular tavan yapti bende. Karman vormanim. Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallaah.

hamilesin bebegimmmm. :))

Insallah canim insallah. Hepimize bebisler gelsin. Peki daha 25. Gunum. Kan testine pazartesi gitsem olur mu ki?

Insallah canim insallah. Hepimize bebisler gelsin. Peki daha 25. Gunum. Kan testine pazartesi gitsem olur mu ki?

ben olsaydim suan kendime cevap atmaz dogruca hazirlanir hastaneye giderdimmm :)):KK66:

Insallaaaah canimm :) dusuk yapmasaydim bebegim bugun dogacakti. Bu gunu nasil atlatirim diye dusunurken yeni bebis umudu geldi. Duygular tavan yapti bende. Karman vormanim. Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallaah.

Sağlıcakla kucağına al inşallah peki belirti var mıydı

Dugun kosusturmamiz var. Temizlik alisveris. Nasil ne ara olcak bilemedim pazartesi isten once hemen vericem. Yarin boyam vardi dipler 6 cm oldu. Kuafore randevu almistim. Napcam :/

Dugun kosusturmamiz var. Temizlik alisveris. Nasil ne ara olcak bilemedim pazartesi isten once hemen vericem. Yarin boyam vardi dipler 6 cm oldu. Kuafore randevu almistim. Napcam :/

yaptir boyani ben oyle seylere inanmiyorum ,

Sağlıcakla kucağına al inşallah peki belirti var mıydı

Vardi canim ama adetle cok bebzedigi icin ihtimal vermedim. Tek farkli belirti agiz kurulugu agizda degisik pas gibi bir tat ve halsizlik uyku hali. Onun disindaki her sey adet donemlerimle ayniydi canim. Hatta akintim bile kesildi diyebilirim. Gecen hamileligimde deli gibi akinyim oluyodu bunda hic yok nerdeyse.

Aslansin :))

eyvallah. :KK70: annem hep derki ne kadar sakinirsan dusunursen bi okadar basa gelir .benim 3 ablam var herzaman yaptim boyalarini allaha sukur bi sorun olmadi.sadece cok fazla boya kokusuna maruz kalma yeter.

eyvallah. :KK70: annem hep derki ne kadar sakinirsan dusunursen bi okadar basa gelir .benim 3 ablam var herzaman yaptim boyalarini allaha sukur bi sorun olmadi.sadece cok fazla boya kokusuna maruz kalma yeter.

Bi kere boyasam yeter zaten dugun icin oh iyiymis

hangi renk saclarin :)

Kirmiziydim. Uzamasini beklerken dugun olayi cikti. Koyu kumral boyatip oyle birakicam mecburen. Normalde acik kumralim

Hayirli olsun canimm tebrikler

Tesekkurler canim darisi sizlerin haberlerine insallah. Bi de kan testimi yaptirirsam icim rahat edecek.

merhaba arkadaşlar. idrar testlerinin yanılma ihtimali var mı acaba. pozitif çıktı:KK16: bundan sonraki süreçte kan testi mi yaptırmalıyım.bebeğin kalp atışlarını 4 haftalıkken duyabilir miyiz. yardımcı olursanız sevinirim:KK3:

Kizlar acillll dun fortel erken gebelikte cook silikti. Bu gun tok karna normal gebelik testi yaptim. Baska marka ile. Fotosunu koyuyorum. Daha 25. Gunumdeyim gecikmedim bile. Pozitif olabilir mi? Pembe kapakli silik olan hassas test dun sabah ilk idrarlaydi. Digeri ise normal tedt tokken yaptigim.

Cnm tebrk edem.belirtileein nelerdi

Cnm tebrk edem.belirtileein nelerdi

Tesekkurler canim. Adetten farkli olarak agiz kurulugu ve agizda pas tadi. Asiri mide yanmam oluyo her gun. Akintim nerdeyse hic yok. Cok halsizlik ve uyku hali. Bi de bulanik goruyorum bazen ilgisi var midir bilmem.

Öncelikle tebrikler....sakin boya yaptirma.benim muayene olduğum 2 ayri doktor sakin boyama dedi.bir arastirmadan bahsetti Amerika da yapilmiş kromozomlar kiriliyormus.yani senin bebişin saglikli doğuyor ancak onun bebeklrrinde kromozom anomalileri görülüyormus

X