Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ya bisey sormak istiyorum benm adetim 2 gün gecti göguslerin feci şişti 2 haftadir regl agrisi gbi vardi ama gecti gitti bisey yok dün test yaptim negatiff acaba erken mi daha gec ögrenen var mi???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrrr bendeee hamisimmmmm galiba kan testi yaptırcam yarın ama bebişin baya kendini belli etmiş değil mi teyzeleriiiEki Görüntüle 1101717

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy hayırlı olsun süperr

valla canım kabak gibi ortada bence kan testi yaptırmana gerek yok bir hafta daha bekle doktora git ultrasonla baksın keseye... Ben öyle yapmıştım.

ayy hayırlı olsun süperr

valla canım kabak gibi ortada bence kan testi yaptırmana gerek yok bir hafta daha bekle doktora git ultrasonla baksın keseye... Ben öyle yapmıştım.

ay canım perşembe randevu aldım. anneler gününe elimde resmi olması lazım bebbişin.. Anneme süpriz edicem de

telefondan eklenti yapamıyoruz maalesef sanırım yani

Bende yazmiyo eklenti ekle falan. Telefondan girdiğim icin mi acaba?

Kızlar sizler için telefon görüntülerini çektim

Telefonunuzun aşağıdaki resimdeki işaretli kısmına tıklayın

Açılan penceredeki (resimde işaretli olan) "masaüstü görünümü" yazısının yanındaki boşluğa tıklayın

ok. dedikten sonra görüntünün değiştiğini göreceksiniz

Bu şekildeki mavi görüntü. (Bu görüntü mobil cihazlar için.)

Bu şekilde kırmızı olacak (Bu görüntü bilgisayarda olduğu gibi çıkıyor; yazılar küçülüyor şekil bozuluyor ama resim eklenebiliyor.)

İsterseniz forum ana sayfasının en altındaki (resimdeki altı çizili yer) "full site" yazısına da tıklayabilirsiniz ordan da masaüstü görüntüsü oluşuyor

Daha sonra konuya cevap ver yerinden fotoyu ekliyorsunuz. oyyyy yoruldum yav Anlatabilmişimdir inşallah:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…