Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar bugun saglik ocagindaki doktorum66.550 hcg me bakip 4 haftalik hamile oldugumu soyledi:)))

canım 66.550 mi:18::18::18:...
yanlısın var canım o deger 7 haftalık degerler

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Valla canim 66.550 deger 66550 degil kesin sonucu kadin dogumcuya gidince ogrenicem bunu diyen aile hekimim.

Hahaha vallami dur kiz daha birine adapte olmaya calisiyorum surda nasip her seyin hayirlisi:)))

Kizlar adetimden bir gun once yani dun erken gebelik testi yaptim dun hic bir sey yoktu ayni test bugun cok hafif cizgi belirmis 1 gun sonra test guvenilir olmuyor degilmi

Kizlar adetimden bir gun once yani dun erken gebelik testi yaptim dun hic bir sey yoktu ayni test bugun cok hafif cizgi belirmis 1 gun sonra test guvenilir olmuyor degilmi Eki Görüntüle 1103244

Evet çizgi belirgin ama yine de kendini kaptırma canım biz olumsuz düşünmeliyiz sonra gerçekte olumsuz çıkınca en azından hazırlıklı oluruz

Evet çizgi belirgin ama yine de kendini kaptırma canım biz olumsuz düşünmeliyiz sonra gerçekte olumsuz çıkınca en azından hazırlıklı oluruz

Cok dogru soyluyorsun zaten kasiklarimda bu kadar sanci ve bel agrisindan duramazken umut hic yok adet oldum olacagim gibi is yerindede dondum, o kadar huzursuzumki adet olsamda rahatlasam cok fazla adet belirtisi yasiyorum,

Cok dogru soyluyorsun zaten kasiklarimda bu kadar sanci ve bel agrisindan duramazken umut hic yok adet oldum olacagim gibi is yerindede dondum, o kadar huzursuzumki adet olsamda rahatlasam cok fazla adet belirtisi yasiyorum,
Aynennn hem bedensel hem de ruhsal rahatlayacaz bu ne ya bekle bekle amma naz ettiler

Aynennn hem bedensel hem de ruhsal rahatlayacaz bu ne ya bekle bekle amma naz ettiler

Sabaha kadar adet olmazsam kan verecegim hic olmazsa umutlarimda son bulur yoksa adet olmadigim her gun gebelik testi yapmak isteyecegim, hem betaya hemde tum hormonlarima baktiracagim, aslinda senin testin benimkinden daha belirgindi bir de hemen cikmisti dimi nasil daha sonra negatif oldu

Bilmem bu testlere pek güven olmuyor işte aslında en doğrusu kan testi

Bilmem bu testlere pek güven olmuyor işte aslında en doğrusu kan testi

Gecen ay gebelik testine bi dunya para harcadim aslinda hic gerek yok evimin yaninda bir hastanenin semt poliklinigi var ucretsiz kan testi yaptiriyorum aksamustude sonuc cikiyor, bi de belirsizlik icinde icim icimi yemektense eger pozitif cikarsa hemen rapor almayi dusunuyorum cunku biz gece vardiyasindada calistigimizdan onlemimi almak istiyorum daha onceki dusugumde sabaha kadar uyumadan calistim ustune gunduzde ayaktaydim yani rapor almazsan gozunun yasina bakmiyorlar. Bir arkadashamileoldugunuogrendigi gun rapor aldi 30 gun 30 gun dusuk tehlikesi var diye 4 aylik oldu bebegi, yata yata doguraca kiz, ellerin gozu acik canim yaaa. Tabi benim umudum yok ama varsada yeniyse ise gidp yormam kendimi

Kizlar adetimden bir gun once yani dun erken gebelik testi yaptim dun hic bir sey yoktu ayni test bugun cok hafif cizgi belirmis 1 gun sonra test guvenilir olmuyor degilmi Eki Görüntüle 1103244

5 dakikayı geçtikten sonraki sonuca güvenme canım
Ama henüz erken, erken gebelik testleride oyle sandığımız gibi çok erken sonuç vermiyor.
3-4 gun bekle tekrarla testini.
Ben Cumaya kadar beklicem bakalım test için.

Aslinda bende sonuca guvenmiyorum ama daha fazla umutlanmakta istemiyorum o yuzden kan testi yaptirip 0, 100 gorup rahatlicam bu ay kendimi hamile zannedip hep belirtilerimi dinledim ama yine olmadi yumurtlama gunlerimde gun asiri ilskiye girdim o yuzden umutlanmistim, ama eger benim yumurtalarda sikinti varsa belkide o yuzden gebelik olmuyor, artik bu aydanitibaren kontrollerimi tekrar yaptirip yumurta gelistirme hapi ignesj ne varsa yaptiracagim demekki dogal yolla olmuyor zaten bende gectigimiz aydan beri adetlerim duzensizlesti gecen ay 42, gun oldum bu ay hala bisey yok bu ayda o kadar uzamasa bari, acaba bacim mevsim degisikliginden dolayimi adetimiz gecikiyor yoksa hormon bozuklugumu dr kistim olmadigini soyledi ama yumurtlama hormonlarim dusuk seviyede cikti gecen ay,

Benimde 3 aydir duzensiz adetim. Bugun 5 gun gecti bekliyorum. Mevsim degisimi ve stres etkiliyor malesef. Kan testi yaptir hic belli olmaz hamilesindir belki:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetime beş altı gün var bugün test yaptım önce birşey çıkmadı aksam ustu silik bir çizgi çıktı sizce nedir durum?Yarin nasipse kan tahlili vereceğim inş.

Meraba kizlar topigi tamamen okudum cift cizgileri gordukse ben hamileymis gibi sevindim biz 3 aydir bebek istiyoruz olmadi okadar sabirsizlaniyorum ki pskolojim berbat oldu heran aklimda yumurtlama gunumden 9 gun gecti adetime daha 13 gun var ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum yarin test yapsam varsa cikarmi artik sabredemiyorm gunler gecmiyo allah rizasi icin yardim edin mide bulanrim ve bas agrim var normaldde basim agrimaz hic nolir yardim edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı durum bendede var canım uykudan uyanasm gelmiyo midemde yanma var ve sürekli ateşbasıyo vücudum ateş gibi oluyo ben test yaptım pozitif çıktı benim fakat yumurta çatlatma iğnesi olduğum için o etki etmiştir diyo doktor bende çok istiyorum bebek sen sabah bi test al yap Hayırı bişey çıkar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…