Pozitif İdrar Testi Örnekleri

ooo maşallah burası hamiş dolmuş:KK1:

Kızlar ben de bugün dayanamadım test yaptım. aslında adetime daha üç gün var :26: Ama hamilelik belirtilerim baya olunca gecikmeyi bekleyemedim. Çok hafif çizgi çıktı biliyordum böyle kararsız kalacağımı ama napim çok zor ya beklemek :18:

Eşime söylemeden gizli gizli yaptım şimdi de az daha bekleyeyim mi söyleyeyim ne dersiniz hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım ne olduysa bu defa meraklı melahata bağladım kendimi:44:

Ne dersiniz hafif çizgi var mı yoksa benim mi hayal gücüm gelişti :26:
Eki Görüntüle 1097009
Gunaydn canm tebrikler hamilesin pozitifn yanilmasi yokbnde de boyle cikmsti

ooo maşallah burası hamiş dolmuş:KK1:

Kızlar ben de bugün dayanamadım test yaptım. aslında adetime daha üç gün var :26: Ama hamilelik belirtilerim baya olunca gecikmeyi bekleyemedim. Çok hafif çizgi çıktı biliyordum böyle kararsız kalacağımı ama napim çok zor ya beklemek :18:

Eşime söylemeden gizli gizli yaptım şimdi de az daha bekleyeyim mi söyleyeyim ne dersiniz hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım ne olduysa bu defa meraklı melahata bağladım kendimi:44:

Ne dersiniz hafif çizgi var mı yoksa benim mi hayal gücüm gelişti :26:
Eki Görüntüle 1097009

canım tebrik ederim hamilesin benimde kızımda aynı böyleydi ben adetin 2.günü yapmıştım senin daha adet günün bile degil hergün bir tane yap inş. dahada koyulaşır bence eşine söyle oda mutlu olsun erkenden:KK8:

adetim tam 12 gün gecikti ilk geciktiği gün yapmıştım sonuçç negatifti sonra 6. gün yaptım negatif diye 5dk sonra çöpe attım bugün yaptığımda ise bunu gördüm yaklaşık 1 saat geçmişti üstünden. göğüslerim dün acımaya başladı dokunduramıyorum bir şey normalde adetten önce hiç böyle olmazdı.:18: $20140504_201740.jpg $20140504_201106.jpg $20140504_201016.jpg

adetim tam 12 gün gecikti ilk geciktiği gün yapmıştım sonuçç negatifti sonra 6. gün yaptım negatif diye 5dk sonra çöpe attım bugün yaptığımda ise bunu gördüm yaklaşık 1 saat geçmişti üstünden. göğüslerim dün acımaya başladı dokunduramıyorum bir şey normalde adetten önce hiç böyle olmazdı.:18:Eki Görüntüle 1100118 Eki Görüntüle 1100117 Eki Görüntüle 1100116

sanki var gibi çizgi ama hemen çıkmadıgını söylüyorsun pozitif çizgi silikte olsa 5dk içinde çıkar benim öyle olmuştu bence emin olmak için sen kan testi yaptır 12gün geçmiş varsa kanda kesin çıkar

sanki var gibi çizgi ama hemen çıkmadıgını söylüyorsun pozitif çizgi silikte olsa 5dk içinde çıkar benim öyle olmuştu bence emin olmak için sen kan testi yaptır 12gün geçmiş varsa kanda kesin çıkar

kan testi için sağlıkocağına gitsem olur mu yoksa kadın doğumdan randevu mu almak lazım?

adetim tam 12 gün gecikti ilk geciktiği gün yapmıştım sonuçç negatifti sonra 6. gün yaptım negatif diye 5dk sonra çöpe attım bugün yaptığımda ise bunu gördüm yaklaşık 1 saat geçmişti üstünden. göğüslerim dün acımaya başladı dokunduramıyorum bir şey normalde adetten önce hiç böyle olmazdı.:18:Eki Görüntüle 1100118 Eki Görüntüle 1100117 Eki Görüntüle 1100116

canım kullandığın test cok iyi bir marka 12 gun adet üstünden gectiyse daha koyu olmalı cizgi.kan ver bence ama geç döllenme olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen kızlar bende foto ekleyeceğim telefondan ama bir türlü ekleyemedim bi el atsanız.:KK53:

İşaretli yere tıklayın
$resþm1.jpg

From Computer sekmesine tıklayın ardından sekmedeki gözat yazısına tıklayın
$resim2.jpg

Bilgisayarınızdan resminizi seçin entere basın

$resim3.jpg

altı çizili yerdeki eklentiyi yükle yazısına tıklayın tamamdır :KK51:
$resim4.jpg

bence geç döllenme olmuş . benim testim daha zor görünüyordu. var gibi inşallah hayırlısı olsun :nazar::emir_bebek:

X