Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Enazından takip edebileyim derseniz bugünde verebilirsiniz kan ama ben koyulaşma olursa kan vermeyi düşünmüştüm maalesef olmadı. Yada bir gün daha bekleyip birkez daha test yapın ama süre çok uzun olmamalı yine ilk 5 dk da böyle olursa verin kanı bence

Yumurtlama çatlama gününden itibaren 8. Gün de yaptığım testböyle çıktı. Biliyorum etken yaptım ama napim ilk denemem çok sabırsızımm:) sizce umut var mı? Bata 2-4 gün var

Eklentiler

• 92943CAA-3FB6-4925-8542-24329A7EE0C2.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 139
Ya bunda gorunuyor biseyler acaba gec dollenmemi diye suphe ettim erken gebelikte daha belirgin digerlerinde silik cizgi

Merhaba herkese 12 senelik evliyim 34 yaşındayım bu ikinci tüp bebek denemem bugün 9 günüm 5 gün embriyosu transfer oldum test yaptım idrar testi bir normal bir silik çıktı hamile olabilirsin diyenler de var değilsin diyenler de var lütfen yardımcı olun bir akıl fikir verin fikrinizi çok merak ediyorum Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah

Eklentiler

• IMG20220506114355.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 134
Reglim çok uzun süre gecikti ama hamilelik belirtim yok test yaptım bence negatif ama sizin engin tecrübelerinizden de yararlanmak isterim

Eklentiler

• IMG_20220516_193155.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20220516_192932.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba arkadaşlar başta hiç çizgi yoktu her tarafa pembe dağılmıştı. silik çizgiler 20 dk da oluştu, çok sonra da koyu çizgiler oluştu test bozuk olabilir mi? Daha önce bunu yaşayan var mı? Kaset test negatif

Benim gebelik testinde ikinci cizgim belirdi 3 4 dakika sonra yok oldu neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…