-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.541
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Eki Görüntüle 1729018
Bilgi için çok sağolun benim bu kadar net olmayan bir testim var çok merak ediyorum pozitif olma ihtimali var mı diye çok heveslenmek de istemiyrum 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve progesteronum düşük çıktığı için tedaviye başlıcam sizce pozitif miEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Eki Görüntüle 1729018
Evet görünüyor ama ne kadar sürede çıktı bu çizgi şuan önemli olan bu benim tavsiyem bir tane kaset test yapmanız erken gebelik testleri yanıltıcı olabilyorBilgi için çok sağolun benim bu kadar net olmayan bir testim var çok merak ediyorum pozitif olma ihtimali var mı diye çok heveslenmek de istemiyrum 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve progesteronum düşük çıktığı için tedaviye başlıcam sizce pozitif mi
Çok hafif bir çizgi görüyorum fakat 4 gin gecikmiş adetiniz daha koyu olabilirdi tekrarlamanızda fayda varAdetim 4.gecikmesinde yaptım kızlar .. çok çok silik bir çizgi gördüm ben .. sonra eşime de gösterdim oda görür gibi oldu.. sizce pozitif olma ihtimali var mı ??Eki Görüntüle 3077276
Hemen çıktı ama silik işte inşallah vardır teşekkür ederimEvet görünüyor ama ne kadar sürede çıktı bu çizgi şuan önemli olan bu benim tavsiyem bir tane kaset test yapmanız erken gebelik testleri yanıltıcı olabilyor
Evet bi kaç gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum ..Çok hafif bir çizgi görüyorum fakat 4 gin gecikmiş adetiniz daha koyu olabilirdi tekrarlamanızda fayda var
Genelde adetim çok düzensiz..telefonumdaki bi uygulamaya göre 4 gün gecikmiş..Çok hafif bir çizgi görüyorum fakat 4 gin gecikmiş adetiniz daha koyu olabilirdi tekrarlamanızda fayda var
Dediğim gibi bence tekrarlayın zaten adet günü gecikmiş kaset testtede çıkması lazım varsaHemen çıktı ama silik işte inşallah vardır teşekkür ederimhanım
O zaman net olmayadabilir gecikme süresi dediğin gibi bir iki gün daha bekleyip tekrarlaGenelde adetim çok düzensiz..telefonumdaki bi uygulamaya göre 4 gün gecikmiş..
Tamam canımO zaman net olmayadabilir gecikme süresi dediğin gibi bir iki gün daha bekleyip tekrarla
Canım kan testi vermeyi düşünüyor musun ??benim testim de seninki gibi çıktı sayılır .. inşallah güzel haberler alırız ..Bilgi için çok sağolun benim bu kadar net olmayan bir testim var çok merak ediyorum pozitif olma ihtimali var mı diye çok heveslenmek de istemiyrum 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve progesteronum düşük çıktığı için tedaviye başlıcam sizce pozitif mi
İnşallah canım benimCanım kan testi vermeyi düşünüyor musun ??benim testim de seninki gibi çıktı sayılır .. inşallah güzel haberler alırız ..
Pozitif çıkarsa haber et merak ettim bu aradaCanım kan testi vermeyi düşünüyor musun ??benim testim de seninki gibi çıktı sayılır .. inşallah güzel haberler alırız ..
En iyisini edersin kuzum bende öyle yapıcam .. yarın bi test daha yaparım duruma göre pozitif çıkarsa veririmİnşallah canım benimhenüz düşünmüyorum hayal kırıklığı olsun istemiyorum yarın bi daha denicem pozitif görmeden gitmeyi düşünmüyorum
Yaa etmem mi sen de haber et amaPozitif çıkarsa haber et merak ettim bu arada
Tamam canım anlaştıkYaa etmem mi sen de haber et ama
İnşallah canım benimm rabbim gönlümüze göre versin inşallahTamam canım anlaştıkinşallah ikimiz de mutlu oluruz
Çok erkenmiş ama çizgi belli. Kaset test varsa onunla da yapın, erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyorMerhaba, bat 8 haziran. Bu sabah yaptığım erken gebelik testini paylaşıyorum. Çizgi sizce de belirgin mi yoksa ben çok mu erken davrandım?Eki Görüntüle 3078184