Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bunu yorumlar mısınız 10.günüm aşılamada

Eklentiler

• D023AEFD-E5C1-4168-9231-5986D44D8081.jpeg
    197,3 KB · Görüntüleme: 216
Günaydın kızlar adet tarihimi 3 gün geçti ve testim bu sekilde çıktı,her an adet olacakmışım gibi hissediyorum mavi olanlar hamilelik yeşil ise ovülasyon testi.Emin olmak için ard arda yaptım testleri hepsi bu sabaha ait.Yorumlarsanız sevinirim

Arkadaşlar bu test pozitif mi
Arkadaşlar regle 4 gün kala test yaptım ikinci çizgi olması gereken yerden daha ilerde çıktı bu ne demek test mi bozuk hamilelik var mı?

Eklentiler

• IMG_20220408_133831.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 139
Kizlar pembe olan hemen çıktı kaset test çok sonradan çıktı sizce var mı

Eklentiler

• IMG20220414180250.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 179
  • IMG20220412144243.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 183
Var gibi duruyo kuzum kaseti dikkate alma pembe olan erken gebelik testi galiba 5 dk içinde çıktıysa bi kan ver kuzucum pozitif duruyo ama çok erkendir muhtemelen düşük çıkar değerin stres yapma istersen 1 hafta bekle hayırlı gebelikler

Canım insallah inşallah pozitiftir ama o pembe testte birçok kişide zaten pozitif çıkarıyor yazmış arkadaşlar onun için ben guvenemedim

Canım insallah inşallah pozitiftir ama o pembe testte birçok kişide zaten pozitif çıkarıyor yazmış arkadaşlar onun için ben guvenemedim
Güvenemediysen 3 gün sonra filan tekrar et canım benim istersen daha bi koyuluk olursa acaba mı diye düşünür kan verirsin olmadı en doğru sonuç kan testi ile belli oluyo dediğin gibi idrar testleri hep bi sıkıntı

Bence var kan testi verebilirsiniz ya da bekleyin çizginiz netleşir biraz daha doktora gidersiniz
Ya benim doğru düzgün belirtim de olmadığından guvenemiyorum kasikta hafif hafif ağrı var da kaç zamandır ona bağlamiyorum çünkü geçen ayda vardı hafif agri

Sizin gebelik var bence. Adet sancısı gibi sancılar olur zaten... muhtemelen değerleriniz çok düşük olduğu için bu kadar silik
Bu benim ilk testim. Fotosunu çekerek görmüştüm normalde görünmüyordu. Erken gebelik testi de yapmıştım aynı gün onu da önceki msjlarımdan görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…