- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 31
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.441
Rabbim inşallah sizede nasip etsinsüpeerrrr bende bu sabah bı bakıyım dedık 8.gün ıgne sonrası cok cok silikk çıktı
kuzum bnde bugun bı bakıyım dedım ıgne etkısı gecmıs mı dıye cok cok sılık muhtemelen ıgne etkısı gecıyor.Rabbim inşallah sizede nasip etsinşuan iğne etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorsunuz dimi ben ilk tek çizgi gördüğüm için gebelikten emin olmuştum
bıde adett sancım var ya, moralım bozulduRabbim inşallah sizede nasip etsinşuan iğne etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorsunuz dimi ben ilk tek çizgi gördüğüm için gebelikten emin olmuştum
İğneden 14 gün sonra adet ağrısını yaşamıştım bende olabiliyor yani ağrıbıde adett sancım var ya, moralım bozuldu
ınsallah hayırlara cıksın kuzum bakalım,İğneden 14 gün sonra adet ağrısını yaşamıştım bende olabiliyor yani ağrı
İnşallah canımınsallah hayırlara cıksın kuzum bakalım,
bende artık kavusurum ınsallah bebegıme
kesınlıkle herseyın bır zamanı var ona cok ınanıyorum,İnşallah canımolursa da olmazsa da şükür ediyorum diye dua et canım rabbimin verdiğinde 1 vermediğinde 1000 hayır vardır buna içtenlikle inan üzme kendini ben hiç umutlu değildim nasıl olsa devlet 3 tane yapcak diye şükür ilk denemede mutlu haberi aldım aklından sakın çıkartma hergün 1 ekmek parası sadaka ver imkanın varsa ben inanıyorum inşallah sende güzel haberleri vericeksin bize
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahkesınlıkle herseyın bır zamanı var ona cok ınanıyorum,
her ay maaşımdan bagıs yapıyorum löseve ya da kımsesız cocuklara Rabbım kabul etsın ınsallah.
olacağına ınancım tam, ınsallah daha fazla bekletmez 2bucuk sene oldu, ılk asılamam kımyasal ıkıncısı negatıf oldu.
tüp bebek oncesı son cırpınıslar işte bakalım.
Rabbım buyuktur
sen kac aylık hamılesın kuzum
Maşallah kuzumm ne güzellRabbim yüzünüzü güldürsün inşallahBen 4 yılın sonunda 6 haftalık hamileyim. 3 senedir tedavi gördük ama olmamıştı.. Artık aşılama sonra tüp bebek demiştim şükürler olsun ilk aşılamamda yüzüm güldü
Kan verdim bugün 0.127 çıktı 14. GünProgestanın çok yan etkisi var canım ondan olabilir
Yok demek mi canım bilmiyorum ki. Bende 12.gün 104 çıkmıştıKan verdim bugün 0.127 çıktı 14. Gün
0.104 mü sadece 104 müYok demek mi canım bilmiyorum ki. Bende 12.gün 104 çıkmıştı
104,75 ti canım0.104 mü sadece 104 mü
Canımm bugünkü testim.pembe olan 11.gun iğne sonrası.Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahBen 4 yılın sonunda 6 haftalık hamileyim. 3 senedir tedavi gördük ama olmamıştı.. Artık aşılama sonra tüp bebek demiştim şükürler olsun ilk aşılamamda yüzüm güldü
Bence var ama yine de umutlandırmayım benim 12.gün sabah silik akşam çok netti.. 9.günden itibaren seninki gibiydi hatta o kadar bile yoktu ışığın altında görebiliyodumCanımm bugünkü testim.pembe olan 11.gun iğne sonrası.
1.2.3 yazanlar 8.9.10gunlerdeki testler
Benim 12.gün kanda 104,75 çıkmıştıCanımm bugünkü testim.pembe olan 11.gun iğne sonrası.
1.2.3 yazanlar 8.9.10gunlerdeki testler
canım cok umutlanmıyorum yaa hersey olabılır cunku :)Bence var ama yine de umutlandırmayım benim 12.gün sabah silik akşam çok netti.. 9.günden itibaren seninki gibiydi hatta o kadar bile yoktu ışığın altında görebiliyodum
maşallahhh canım, ınsallah bende görürüm pozitifiBenim 12.gün kanda 104,75 çıkmıştı
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum canımcanım cok umutlanmıyorum yaa hersey olabılır cunku :)
ayy inşallah bende yarın daha net görürsem kan veririm