- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.401
Yaaa teşekkür ederim, artık hep bildiğim şeyler ama bir türlü devamlı yapamadığım şeyler.. Havucu direkt yesem olmaz mı mi suyunu nasıl sıkcamCanım çok sağol isteyen herkesin olsun inşallah.. ekstra pek bişey yapmadım aşılama dan sonra 3 gün yattım ve havuç suyu içtim kuru incir yedim sadece bu kadar 9.günden sonra silik gördüm hep. Ama eşine keçiboynuzu kaynatıp içir bi de çakşır otuna kaynamış suyla demle içir sayıyı hareketi yükseltiyo. Ben eşimde varikosel olduğu için umutlu değildim ama bunlarla değerler 2 katına çıktı
Sanki silik bir çizgi var gibi. Sizi umutlandırmak istemem ama ben böyle gördüm.Yorumlar mısınız adetime 2 gün var sizce var mı gebelik
Teşekkür ederiiiim inşallah vardırSanki silik bir çizgi var gibi. Sizi umutlandırmak istemem ama ben böyle gördüm.
Bende 1 ay yaptım devamlı olarak aşılama için yoksa bizde yapmıyordukYaaa teşekkür ederim, artık hep bildiğim şeyler ama bir türlü devamlı yapamadığım şeyler.. Havucu direkt yesem olmaz mı mi suyunu nasıl sıkcaminşallah benim de tutsunnn
Bencede var ben adete 3 gün kala yok denecek kadar silik gördüm canım test verdim 104 çıktıYorumlar mısınız adetime 2 gün var sizce var mı gebelik
Canımm teşekkür ederim inşallahh tutar benim deeeBende 1 ay yaptım devamlı olarak aşılama için yoksa bizde yapmıyordukbüyük marketlerde satılanlardan almıştım canım öyle yesende olur bence.. Güzel haberlerini bekliyorum umudunu hiç kaybetme canım
Emin olmak için bir de kaset test yaptım bugün bu da silik çıktı sanırım ikisi de yaniltmazBencede var ben adete 3 gün kala yok denecek kadar silik gördüm canım test verdim 104 çıktı
Canım bebiş ben burdayım diyor artıkEmin olmak için bir de kaset test yaptım bugün bu da silik çıktı sanırım ikisi de yaniltmaz
Bır tane kimyasal gebeliğim var umarım bu sağlıklı olur dua edin lütfeeenCanım bebiş ben burdayım diyor artıkben bundan çok daha silik bi çizgiyle öğrendim kan testi yapıp takip edersin hayırlı olsun diyelim inşallah
Bence var canım bi kan testi ver çıkar hemenEmin olmak için bir de kaset test yaptım bugün bu da silik çıktı sanırım ikisi de yaniltmaz
Teşekkür ederim inşallah kuzumBence var canım bi kan testi ver çıkar hemen
Ediyorum etmez miyim bebiş isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın Rabbim sağlıklı alsınlar kucaklarına sende güzel haberler verirsin inşallah ve daim olur güzel olurBır tane kimyasal gebeliğim var umarım bu sağlıklı olur dua edin lütfeeen
İnşallah kuzuuum teşekkür ederimEdiyorum etmez miyim bebiş isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın Rabbim sağlıklı alsınlar kucaklarına sende güzel haberler verirsin inşallah ve daim olur güzel olur
Benim ilk olacak Allah’ın izniyle yarın doktor kontrolüm var kaç haftalık olduğunu öğrenicem inşallahİnşallah kuzuuum teşekkür ederimvar mı sende çocuk
Aaa sizinde mi yeni pozitif oldu benimde ilk olucak inşallah kan verip kesinlestirinceBenim ilk olacak Allah’ın izniyle yarın doktor kontrolüm var kaç haftalık olduğunu öğrenicem inşallahsanıyorum 4 haftalık olucaz bebişim bizi şaşırtarak adet gününde olduğu için
Benim kan değerim daha 23 iken farkettim ben hamile olduğumu gerçekten hissediyormuş anne adayları hatta öncesinde testlerim negatif çıkıyordu ama ben ısrarla yapmaya devam ettimküçücük silikte de koştur koştur hastaneye gittimAaa sizinde mi yeni pozitif oldu benimde ilk olucak inşallah kan verip kesinlestirince
Ayyy ağzın bal yesin inşallah gerçekten çok heyecanlandım sağlıklı artış olursa çok sevincemmBenim kan değerim daha 23 iken farkettim ben hamile olduğumu gerçekten hissediyormuş anne adayları hatta öncesinde testlerim negatif çıkıyordu ama ben ısrarla yapmaya devam ettimküçücük silikte de koştur koştur hastaneye gittimdarısı başına inşallah tatlı heyecanlar bunlar bi an önce kan vermeye git ve takibini yaptır sonrasında herşey çok güzel olucak