- 2 Kasım 2015
- 1.306
- 786
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.361
İnşallah hayırlısı olsun,Hayırlısı olsun üzülmeyin bi dahaki aya olur inşallah stres yapmayın
İşte kuzucum benim beklediğim adet tarihinde hiç bişey yoktu ta ki 8 marta kadar yani adetimi 9 gün geçmişti o zaman bile değerim 23 çıktı o sebepten adet günü yada bir iki gün öncesi hamile kaldım herhaldeHayırlı olsun, sanırım sizin geç döllenme olmuş çünkü benim iki gebeliğimde de adet günü çok koyu bir çizgi vardı ve bir hafta içinde de oldukça yüksek değerlerim vardı. Doktorunuz ne diyor? Ama değeriniz iki günde iyi yükselmiş demek ki sağlıklı ilerliyor. Bence geç döllenmiş.
Büyük ihtimal düşündüğünüz gibi olmuşİşte kuzucum benim beklediğim adet tarihinde hiç bişey yoktu ta ki 8 marta kadar yani adetimi 9 gün geçmişti o zaman bile değerim 23 çıktı o sebepten adet günü yada bir iki gün öncesi hamile kaldım herhalde
Bu 2. Testi bugün yaptım sanki daha koyulaşmıs 1. Attıgım dün yaptıgımBeklemek ne zormuş arkadaşlar ya son 2 gün kaldı adetime bugün böyle cıktı ne yapsam bilemedim tüm belirtiler yasıyorum ama daha eşime söylemedim bu sonucu
Kesin hamilesiniz bence git gide benımde böyle koyulastı kan verdim bugün pozitif cok yeni hamılelık oldugu ıcın öyle silikKızlar merhabalar 5.gün embriyosu çift embriyo transferi oldum 5martta. 5. 6. 7. Günlerdeki testlerim ilk görseldeki. İkinciside bu sabah yaani 8.günüm
İnşallah öyledir yarın vereceğim inşKesin hamilesiniz bence git gide benımde böyle koyulastı kan verdim bugün pozitif cok yeni hamılelık oldugu ıcın öyle silik
Çok teşekkür ederimİnşallah öyledir yarın vereceğim inşSize de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaç çıktı değeriniz?
Peki testiniz benim ki gibi miydi daha mı koyuyduu? Kan vermeden önce yaptığınz testin fotoğrafı var mı?Çok teşekkür ederimSizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah yazın Benim regl daha 1 gün var 159,4 cıktı degerim yeni
Kızlar merhabalar 5.gün embriyosu çift embriyo transferi oldum 5martta. 5. 6. 7. Günlerdeki testlerim ilk görseldeki. İkinciside bu sabah
Bugün test yapmadım direk kan verdim. Dün test taptım. Benim 4 5 gündür kasık batmaları agrıları oluyor ara ara sancı gelıyor. İdrar testim böyleydiPeki testiniz benim ki gibi miydi daha mı koyuyduu? Kan vermeden önce yaptığınz testin fotoğrafı var mı?
Birde bende sancı oluyor normal mi sizde de var mı acaba? 1-2 saattirde kuyruk sokumuma bıçak saplanıyor sanki?
Benimki de bunun biraz koyusuydu bence var gibiKızlar adetime daha 2 gün var ama kasıktaki sancıya dayanamadım test yaptım. Silik olsa da 2. Çizgi var gibi ne diyorsunuzEki Görüntüle 3025293
Beta artışları kişiden kişiye değişiyor genelde 4 günde böyle artış normal bence benimki 2 günde 4 katina çıkmıştıKızlar 4 gün önceki beta değerim 86.93tü bugün yani 4 gün sonra 613 çıktı bu kadar artış normal mi
Oh maşallah sağlıcakla alın kucağınızaBeta artışları kişiden kişiye değişiyor genelde 4 günde böyle artış normal bence benimki 2 günde 4 katina çıkmıştı
Amin cümlemiz sağlıkla alalım inşallahOh maşallah sağlıcakla alın kucağınızabenim de nerdeyse 3 4 katı şeklinde artış oluyor ilki 23 tü iki gün sonra 86 4 gün sonra 613
İnş canımBenimki de bunun biraz koyusuydu bence var gibi