Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.jpg
    IMG_20211127_164932.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Canim kuruma çizgisi gibi görünmüyor sabah ki yaptığın test bence gebediniz birde erkn gebelik testini deneyin bnce

Benimde öyle olmuştu baktım birşey yok öyle biraktim sabah kalktigimda baktım çizgi var bu şekildeydi kan verdim cikmiati

Kasık ağrım vardı neredeyse 1 haftadır ,usuttugumu düşünmüştüm. Ağzımın tadı arada bir garipti. Bı de her zamankinden daha fazla göğüs hassasiyetim vardı. Yani aslina bakarsan yoğun bir belirti hissetmedim
Benmde adetime 5gün var test yaptm ama görmek icin görüyorum sanki
Benm mide ekşimesi sabah bulantı kasık aörısı yunurtlamadan sonra bic gecmedi bel aörısı bazen gelen yoöum kremsi akıntı
Siz önce test yaptınızmı hic negatif gördünmü yani adete 5 6 gün kala

Eklentiler

• Screenshot_20211128-093232_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20211128-093232_WhatsApp.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 153
Benmde adetime 5gün var test yaptm ama görmek icin görüyorum sanki
Benm mide ekşimesi sabah bulantı kasık aörısı yunurtlamadan sonra bic gecmedi bel aörısı bazen gelen yoöum kremsi akıntı
Siz önce test yaptınızmı hic negatif gördünmü yani adete 5 6 gün kala
Sanki silik bı çizgi bende görüyorum ama 2 gün bekleyip yineleyin bence testi. Ben pazartesi, Çarşamba cuma yaptım testler hep negatifti. Kaset testti benimkiler. Yani 4 gün kala bile negatifti

Sanki silik bı çizgi bende görüyorum ama 2 gün bekleyip yineleyin bence testi. Ben pazartesi, Çarşamba cuma yaptım testler hep negatifti. Kaset testti benimkiler. Yani 4 gün kala bile negatifti
Yaa ben hep erken gebelik yaptm işte böyle cktı bu gün ilk idrarla yarn mide bulantım aörım icin aile hekimine gidicem kan veririm ilac almadan önce

Yaa ben hep erken gebelik yaptm işte böyle cktı bu gün ilk idrarla yarn mide bulantım aörım icin aile hekimine gidicem kan veririm ilac almadan önce
Ver bencede en garantisi o oluyor. Bende bugün gidip bı acilde yaptıracağım kan testi. Sevinemedim bile. Geçen ay anneme kayinvalideme bile hemen söyleyip milletle birlikte çok üzülmüştüm kimyasal gebelik olmasına. Bakalım bu kez nasil olacak

Ver bencede en garantisi o oluyor. Bende bugün gidip bı acilde yaptıracağım kan testi. Sevinemedim bile. Geçen ay anneme kayinvalideme bile hemen söyleyip milletle birlikte çok üzülmüştüm kimyasal gebelik olmasına. Bakalım bu kez nasil olacak
İNŞALLAH BİDAHA HAYAL KIRIKLIĞI OLMAZ BANADA HABER ET😊GÜZEL HABERLERLE ACALIM GÜNÜ
BENİMDE BAŞIMA GELDİ KİMYASAL ONDAN Bİ AY SONRA OĞLUMA KALDM HAMİLE 🥰BENDE KORUYODUM ANLIYORUM SİZİ

• Beğen
Reactions: kgm
Allah sağlıkla tamamına erdirsin bu sefer. Sonucu bize de yazın. Kaset testte net çıkmış. İki günde bir düzenli artışı görüp keseyi gördükten sonra paylaşırsınız belki bu sefer ailenizle

X