Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Rabbim kavustursun minicigine insllh cok uzuldum..dun dedigim gibi acik pembeydi ikiside bu sabh bidaha yaptim cok dikkatlice bakip gorebilecegin bi cizgi cikti.. esim ikna olmadi bitanedaha yap dedi bi saat sonra yine yaptim negatif:KK43:( bu nedemek oluyo ki kimyasal hamileliktide tutunadanmi dustu ki dusun dusun kafayi yiycm :18:
Canim yaa inşallah hamilesindir böyle çıkması tuhaf olmuş adetin gecikmemiş miydi benim 10 gün geçti 7. ve 8. günlerde yaptım koyulaşma oldu bende ama 3.bir test yapmadım içime şüphe düştü şimdi :KK43: yarın sabah kan testine gidicem sonucu yazarım güzel dileğin için sağol hakkımızda hayırlısı olsun bebeğimizi görüp kalbini duymadan rahat yok bize anlaşılan:18:

merhaba eğer ikinci çizgi silik olsa da ciktiysa hamile olma olasiliginiz %99

Bu testler 3 pozitif en son 4.yu negatif gosterdi.. biraz once hic gormedigim bi akintiyla karailastim krem kivaminda ve sari renk.:-/ kotu biseymidir kii of ne bu aksilikler bide hafta sonuna denk geldi dr.a gidemyrum:18:
benim yaptığım testin markası one step pregnancy rapid test ikisini de bu markayla yaptım güvenilir bir teste benziyor baya kılavuzlu falan bundan önceki gebeliğimi miratech mi öyle bişeydi onunla öğrendim canım keşke aynı markayla yapsaydın hepsini çünkü her markanın hassasiyeti kalitesi farklı hemen üzülme belki son yaptığının hassasiyeti ilki kadar iyi değildir. Benim adet zamanı kasıklarım ağrıdı özellikle sağ tarafım adet olcam sandım ama 10 gün geçti yok testler çok belirgin silik çizgi ve akıntım da çok olmuştu adet zamanı dediğin gibi krem leklinde bazen daha sıvı şimdi o kadar yok

İşte benim ilk ve ikinci yaptığım testler gebelik vardır değil mi 7.ve 8.günlerde yaptım

Eklentiler

• $CYMERA_20140419_143827.jpg
    $CYMERA_20140419_143827.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 107
Canim yaa inşallah hamilesindir böyle çıkması tuhaf olmuş adetin gecikmemiş miydi benim 10 gün geçti 7. ve 8. günlerde yaptım koyulaşma oldu bende ama 3.bir test yapmadım içime şüphe düştü şimdi :KK43: yarın sabah kan testine ginsidicem sonucu yazarım güzel dileğin için sağol hakkımızda hayırlısı olsun bebeğimizi görüp albini duymadan rahat yok bize anlaşılan:18:

Insllh guzel haberler alirsin.. adetim gecikmedi 22 sinde tuhaf bi sanci oluyodu karnimda ara ara aklima gebelil geldi yaptim iste ugrasip duruyorum bu sabah yine yaptim ilk idrarda bakinca yok gibi coook belirsiz vardi isiga tutunca gorunuyodu..arastirip duruyorum ole kimyasal gebelikmi ki acaba cunku negatiften sonra agrilarimda kesildi simdi cok hafif adet sancim var cok istiyorum olsun..:2::2::KK50:

Insllh guzel haberler alirsin.. adetim gecikmedi 22 sinde tuhaf bi sanci oluyodu karnimda ara ara aklima gebelil geldi yaptim iste ugrasip duruyorum bu sabah yine yaptim ilk idrarda bakinca yok gibi coook belirsiz vardi isiga tutunca gorunuyodu..arastirip duruyorum ole kimyasal gebelikmi ki acaba cunku negatiften sonra agrilarimda kesildi simdi cok hafif adet sancim var cok istiyorum olsun..:2::2::KK50:
bence hamilesindir yaa sonuçta negatifte yanılma payı olurmuş ama pozitifte çok nadir o da erken yapıldığı için negatif çıkarmış. Dediğim gibi aynı markayla yap hep farklı farklı yaparsan sağlıklı bir ölçüm olmaz boş yere kafanı bulandırmış olursun tatlım. Yarın büyük gün buraya müjdeyi vermeyi çok istiyorum Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin herkesin meleklerini kucağına versin:KK16:

bence hamilesindir yaa sonuçta negatifte yanılma payı olurmuş ama pozitifte çok nadir o da erken yapıldığı için negatif çıkarmış. Dediğim gibi aynı markayla yap hep farklı farklı yaparsan sağlıklı bir ölçüm olmaz boş yere kafanı bulandırmış olursun tatlım. Yarın büyük gün buraya müjdeyi vermeyi çok istiyorum Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin herkesin meleklerini kucağına versin:KK16:

Amin cnm insallah guzel haberini bekliyoruz..yarin bende bi haber alicam ama mujde olacagini dusunmuyorum her ay duymus oldugum cvp bence
.oyle hissediyorum:KK15:

kızlar nolur bir yorum yapın. 3 gündür idrar testi yapıyorum. ucuz testlerle yaptım önce az belirgin çıktı ikinci çizgi. sabah da o üçlü fotoğraftaki prediktorla yaptım negatif:KK43: çok moralim bozuldu. sonra hemen ardından tekrar başka bir test yaptım(tekli fotoğraf) yine belirdi biraz ikinci çizgi. ne demekki buu :KK43: hangisi gerçek. kan testi sonuçlarmı da yarın alıcam. sizce var mı benim için hala ümit ??

Eklentiler

• $fotoðraf (4).jpg
    $fotoðraf (4).jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 154
  • $son.jpg
    $son.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 154
kızlar nolur bir yorum yapın. 3 gündür idrar testi yapıyorum. ucuz testlerle yaptım önce az belirgin çıktı ikinci çizgi. sabah da o üçlü fotoğraftaki prediktorla yaptım negatif:KK43: çok moralim bozuldu. sonra hemen ardından tekrar başka bir test yaptım(tekli fotoğraf) yine belirdi biraz ikinci çizgi. ne demekki buu :KK43: hangisi gerçek. kan testi sonuçlarmı da yarın alıcam. sizce var mı benim için hala ümit ??

evet var hayırlı olsun testler pozitifi gösteriyor.. ama diğeri neden negatif çıktı anlamadım..peki diğer testler farklı bir markanın mı??adetin geçti mi peki??

Son düzenleme:
evet var hayırlı olsun testler pozitifi gösteriyor.. adetin geçti mi peki??

evet canım 4-5 gün kadar geçti ama pozitif çıkanlar ucuz testlerden kesin sonuç versin diye bugün prediktorla yaptım onda negatif çıkınca altüst oldum :KK43: bir de gittikçe koyulaşması gerekmez mi canım yaaaa üç gündür aynı silik gibi sanki. umarım dediğin gibi olur canım :KK43:

canım bende bekliyorum acele etmek istemedim gittiğim zaman hem bebişimi hem kalp sesini aynı zamanda duymak istiyorum :) benim bebişimin varlığı kesin gibi çünkü testimi tekrar yaptım 48 saat olmamıştı bile ama 2.çizgim koyulaşmış demekki hormonum katlanıyo :) şimdilik idrar testiyle takip ediyorum koyulaştıysa vardır yani dimi :) umarım sende güzel haberler verirsin bende öğrenince yazarım buraya

canım benim ümidim azaldı gibi :KK43: yukarıda eklemiştim testlerimi, hiç bilemiyorum sonuç ne çıkacak. yarın kan testi sonuçlarımı alınca yazarım. umarım senin için her şey yolundadır canım.

evet canım 4-5 gün kadar geçti ama pozitif çıkanlar ucuz testlerden kesin sonuç versin diye bugün prediktorla yaptım onda negatif çıkınca altüst oldum :KK43: bir de gittikçe koyulaşması gerekmez mi canım yaaaa üç gündür aynı silik gibi sanki. umarım dediğin gibi olur canım :KK43:

hangi markaların diğerleri canım? inşallah vardıdr seni çok iyi anlıyorum 20 aydır her ay test yapa yapa artık gına geldi umarım rabbim mucizeni göndermiştir...nekadar oldu evleneli?

hangi markaların diğerleri canım? inşallah vardıdr seni çok iyi anlıyorum 20 aydır her ay test yapa yapa artık gına geldi umarım rabbim mucizeni göndermiştir...nekadar oldu evleneli?

diğerleri laboquick, bebetime bir de fsg miydi neydi üçü de birbirine benziyor zaten. burdakiler hangileri hatırlamıyorum ama perşembeden beri test yapıyorum. perşembe ve cuma sabahı yaptığım testlerde silik çizgiyi görünce kan verdim ama işte araya hafta sonu girdi. yarın alıcam sonucu. bu arada beklerken de bir de kaliteli bir testle deneyeyim dedim denemez olaydım :KK43: çok sağol canım güzel dileklerin için. evleneli iki yılı geçti. yazdan bu yana da deniyoruz. tam bu kez tutturduk diyordum ama hevesim kursağımda kalmaz umarım :KK43:

diğerleri laboquick, bebetime bir de fsg miydi neydi üçü de birbirine benziyor zaten. burdakiler hangileri hatırlamıyorum ama perşembeden beri test yapıyorum. perşembe ve cuma sabahı yaptığım testlerde silik çizgiyi görünce kan verdim ama işte araya hafta sonu girdi. yarın alıcam sonucu. bu arada beklerken de bir de kaliteli bir testle deneyeyim dedim denemez olaydım :KK43: çok sağol canım güzel dileklerin için. evleneli iki yılı geçti. yazdan bu yana da deniyoruz. tam bu kez tutturduk diyordum ama hevesim kursağımda kalmaz umarım :KK43:

sıkma canını durduk yere hepsi pozitif çıkmaz uamrım güzel haberi verirsin yarın...

kızlar nolur bir yorum yapın. 3 gündür idrar testi yapıyorum. ucuz testlerle yaptım önce az belirgin çıktı ikinci çizgi. sabah da o üçlü fotoğraftaki prediktorla yaptım negatif:KK43: çok moralim bozuldu. sonra hemen ardından tekrar başka bir test yaptım(tekli fotoğraf) yine belirdi biraz ikinci çizgi. ne demekki buu :KK43: hangisi gerçek. Bedekan testi sonuçlarmı da yarın alıcam. sizce var mı benim için hala ümit ??

Cnm persembeden bu yana durumun aaayyynisini :KK43:yasiyorum 3 test pozitif 4.su negatif sonra yine pozitif ama koyulasma yok ..bugun dr.a gittim kan vermeye ewe gelirken adet oldum.. ki garip olan bsey var 45 gunden once adet olmazdim daha gunum bile gecmeden oldum

Cnm persembeden bu yana durumun aaayyynisini :KK43:yasiyorum 3 test pozitif 4.su negatif sonra yine pozitif ama koyulasma yok ..bugun dr.a gittim kan vermeye ewe gelirken adet oldum.. ki garip olan bsey var 45 gunden once adet olmazdim daha gunum bile gecmeden oldum

canım çok üzüldüm:KK43: hamilelik bekleyip adet olmak ayrı üzüntü, bir de böyle hamileyim dedirtecek sonuçlardan sonra adet olmak daha da yıkıcı:KK43: çok iyi anlıyorum üzüntünü, ben de dünden beri böyle bir sonuca alıştırıyorum kendimi yavaş yavaş. bakalım kan değerlerim ne gösterecek. inşallah tez zamanda gelir bebişin, demek ki böylesi hayırlıymış diyelim.

X