Pozitif İdrar Testi Örnekleri

inşallah öyledir canım ya,evet ilk olacak,şayet pozitif ise :))) adetten önce yaptım diye boyle açık renk sanırım.geçen aylarda da çok yaptım tam adet günümde ama hep bembeyaz çıkıyordu.testler ne kadar güvenilir acaba o da var tabi!!

bu testlerin negatifte yanılma payı cok yüksek ama pozitifte yanılma payı cok düşük benim görümceminde bundan çooooook az daha belliydi 3buçuk aylık hamile kan testi yaptırsana cnm emin olmak için:nazar:

bu testlerin negatifte yanılma payı cok yüksek ama pozitifte yanılma payı cok düşük benim görümceminde bundan çooooook az daha belliydi 3buçuk aylık hamile kan testi yaptırsana cnm emin olmak için:nazar:

canım güneydoğuda öğretmenim ben...çokk küçük bi ilçe,özel hastane labaratuar falan yok.ancak acile gidersem bakarlar o da belki yani.pek bi havalı burdakiler,kızıyorlar doktora gidin diye...eşim de pazartesi bekleyelim,hem adetinde geçmiş olur,garanti olsun diyor.bekliyoruz bakalım :KK43:(

canım güneydoğuda öğretmenim ben...çokk küçük bi ilçe,özel hastane labaratuar falan yok.ancak acile gidersem bakarlar o da belki yani.pek bi havalı burdakiler,kızıyorlar doktora gidin diye...eşim de pazartesi bekleyelim,hem adetinde geçmiş olur,garanti olsun diyor.bekliyoruz bakalım :KK43:(

suratını hiç asma var gibi gül biraz ben ümitliyim yanii:KK16::KK16::KK16:

canım benim kan testi sonuçları pazartesiye kaldı. hala beklemedeyim. umarım sen kesinleştirmişsindir bebişinin varlığını :) müjdeli haberini bekliyorum :)
canım bende bekliyorum acele etmek istemedim gittiğim zaman hem bebişimi hem kalp sesini aynı zamanda duymak istiyorum :) benim bebişimin varlığı kesin gibi çünkü testimi tekrar yaptım 48 saat olmamıştı bile ama 2.çizgim koyulaşmış demekki hormonum katlanıyo :) şimdilik idrar testiyle takip ediyorum koyulaştıysa vardır yani dimi :) umarım sende güzel haberler verirsin bende öğrenince yazarım buraya

Eki Görüntüle 1076984
kızlar acilllllllllllll yardım lütfen!!! adetime iki gün kala yaptığım bi test.ilk testi yaptım,o marka(lab....) güvenilir değil dediler,iki saat sonra hem aynı marka hem de başka marka(mira...) ile yaptım testi.ikinci çizgiler hemen belirdi .daha önce de aynı marka ile test yapmıştım ama T bölümü bembeyzdı...hayal kırıklıgına uğramak ıstemıyorum,lutfen bi yorum yapın :KK43:( ha bi de şu var,fotoğrafta çok belirgin görünmüyor malesef...

Yaa tipatip ayni durumdayim adete 4 gun kala basladim cizgiler bu sekildw nwye inanayim bilemiyyorum cogu kisi az belirgin die gecersiz diyo bu ciZgi icin cok bekledim fakat simdi sevinemiyorum..:2:

merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum öncelikle hamileleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ve bekleyenlerde bol şans ovulasyon testi yaptım bat 28 mart hala kırmızı gerç ieskisi kadar değil ama bu hala şansım varmı demek
tatlım ben ovulasyon testi hiç kullanmadım ama ikisi de kıpkırmızı olmalıymış galiba yumurta olduysa. Bilemiyorum ki hiç belli olmuyo bu işler ben takip etmedim hangi gün yumurtladım tam emin drğilim Allah ol deyince oluyor güzelim sen yine de devsm et çalışmalara inşallah kısa zamanda rabbim güldürür yüzünü :KK16:

Yaa tipatip ayni durumdayim adete 4 gun kala basladim cizgiler bu sekildw nwye inanayim bilemiyyorum cogu kisi az belirgin die gecersiz diyo bu ciZgi icin cok bekledim fakat simdi sevinemiyorum..:2:
silik çizgi de pozitif demek canım hemen çıkıyorsa ihtimal daha da yüksek oluyo. Benim yaptığım testin talimatında bile yazıyomuş erken zamanda çizgi silik çıkabilir pozitif algılanmalı yazıyo :) düşük yaptığım gebeliğimde de silik çıktı kanda 333 çıktı sma kaybettim işte neyse inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma :)

tatlım ben ovulasyon testi hiç kullanmadım ama ikisi de kıpkırmızı olmalıymış galiba yumurta olduysa. Bilemiyorum ki hiç belli olmuyo bu işler ben takip etmedim hangi gün yumurtladım tam emin drğilim Allah ol deyince oluyor güzelim sen yine de devsm et çalışmalara inşallah kısa zamanda rabbim güldürür yüzünü :KK16:

teşekkür ederim cevap verdiğin için bende kullanmıyordum fakat bir deneyeyim dedim geçen ay ve bu ay doğru söylüyorsun nafile çabalar bunlar allah ol demedikten sonra bir anlamı yok geleceği varsa en inanılmaz anda bile geliyor tekrar teşekkürler

al benden de o kadar.hiç savinç belirtisi yok,aksine eğer yoksa keşke bembeyaz olsaydı dıyorum.stresten mideme ağrılar giriyor..hakımızda hayırlısı olsun,ne diyelim..

bu arada sen hangi testi kullandın ve kaç tane yaptın??ben bu lab.....markasına da güvenemıyorum yorumlar pek iyi değil diye,ama geçen aylarda da yaptım,bembeyaz çıkıyordu.son yaptığım mira.....diye bi marka,onda da hemen belirdi silik pembe ama fotoda belli değil o ayrı.kendime kızıyorum şimd neden erken yaptım testi diye :KK43:(

silik çizgi de pozitif demek canım hemen çıkıyorsa ihtimal daha da yüksek oluyo. Benim yaptığım testin talimatında bile yazıyomuş erken zamanda çizgi silik çıkabilir pozitif algılanmalı yazıyo :) düşük yaptığım gebeliğimde de silik çıktı kanda 333 çıktı sma kaybettim işte neyse inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma :)

Rabbim kavustursun minicigine insllh cok uzuldum..dun dedigim gibi acik pembeydi ikiside bu sabh bidaha yaptim cok dikkatlice bakip gorebilecegin bi cizgi cikti.. esim ikna olmadi bitanedaha yap dedi bi saat sonra yine yaptim negatif:KK43:( bu nedemek oluyo ki kimyasal hamileliktide tutunadanmi dustu ki dusun dusun kafayi yiycm :18:

X