Pozitif İdrar Testi Örnekleri

bu arada sen hangi testi kullandın ve kaç tane yaptın??ben bu lab.....markasına da güvenemıyorum yorumlar pek iyi değil diye,ama geçen aylarda da yaptım,bembeyaz çıkıyordu.son yaptığım mira.....diye bi marka,onda da hemen belirdi silik pembe ama fotoda belli değil o ayrı.kendime kızıyorum şimd neden erken yaptım testi diye :KK43:(
4 test yaptim markasini hatirlamiyorum ama hepsi farkli markaydi ilki cok acik pembe ikincisi biraz daha belirgindi rahat gorunuyodu 3.su sabh yaptim daha koyu olacagina dahada acik renkti zor gorunuyodu bi saat sonra tekrar yapinca ne goreyim koca bi hic husran yaa dedigin gibi basta yok ciksa yok diycem :KK3:

Rabbim kavustursun minicigine insllh cok uzuldum..dun dedigim gibi acik pembeydi ikiside bu sabh bidaha yaptim cok dikkatlice bakip gorebilecegin bi cizgi cikti.. esim ikna olmadi bitanedaha yap dedi bi saat sonra yine yaptim negatif:KK43:( bu nedemek oluyo ki kimyasal hamileliktide tutunadanmi dustu ki dusun dusun kafayi yiycm :18:

nasıl yaaaaaa
hani pozitif sonuçlar negatıfe dönmezdi diyolardııı :KK53:

Boyle iste sevinmeye korkuyodum korktugum basima geldi sabah yine yapacm bklim ne cikack.ama dersen hevesin varmi diye kalmadi :KK43: sadece is inada bindi kendimi oynatmaktan baska bsey degil

offf çok sıkıcı oldu bu iş yaa
tövbe tövbe
sinir oldum şuan bu duruma
kesın benımde başıma gelir

Kizlarr benim adetim geceli iki gün oldu bwn ilk gun yaptm test ama bozuktu sanki burdada paylastim sonra da yapmaya korktum benim kasiklarimda agrim git gide cogaldi yürürken sanki kasiklarim siş gibi hissediyor um ve rahatsiz oluyorum hamileligini ogrenenler sizde de var kasik agrisi offf yaa artik herseyden korkar oldum; (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 test yaptim markasini hatirlamiyorum ama hepsi farkli markaydi ilki cok acik pembe ikincisi biraz daha belirgindi rahat gorunuyodu 3.su sabh yaptim daha koyu olacagina dahada acik renkti zor gorunuyodu bi saat sonra tekrar yapinca ne goreyim koca bi hic husran yaa dedigin gibi basta yok ciksa yok diycem :KK3:

işte bizim hatamız sabredememek.o yuzden bu hallere düşüyoruz :KK43:(

Eki Görüntüle 1076984
kızlar acilllllllllllll yardım lütfen!!! adetime iki gün kala yaptığım bi test.ilk testi yaptım,o marka(lab....) güvenilir değil dediler,iki saat sonra hem aynı marka hem de başka marka(mira...) ile yaptım testi.ikinci çizgiler hemen belirdi .daha önce de aynı marka ile test yapmıştım ama T bölümü bembeyzdı...hayal kırıklıgına uğramak ıstemıyorum,lutfen bi yorum yapın :KK43:( ha bi de şu var,fotoğrafta çok belirgin görünmüyor malesef...

canım benim ki resimde bile gözükmüyordu nerdeyse sadece ben görebiliyordum ışıkta :) seninki ben burdayımm diyor hayırlı olsunnn ::KK49:

canım benim ki resimde bile gözükmüyordu nerdeyse sadece ben görebiliyordum ışıkta :) seninki ben burdayımm diyor hayırlı olsunnn ::KK49:

ay bilmiyorum yaa,hiç umudum yok biliyor musun.ki inan 3.resimdeki daha belirgin ama telefonda böyle çıkıyo.senin fotoyu görünce ümitlendim bi tek biliyor musun.umarım güzel haberler alırım bende :))hatta sende gördüm,bende içini çıkardım testin,bi de öyle baktım şimdi.duruyor çizgim :)

Son düzenleme:
ay bilmiyorum yaa,hiç umudum yok biliyor musun.ki inan 3.resimdeki daha belirgin ama telefonda böyle çıkıyo.senin fotoyu görünce ümitlendim bi tek biliyor musun.umarım güzel haberler alırım bende :))

aklında hiç şüphe bile olmasın canım %100 hamilesin bu kadar kesin söylüyorum :KK16: hamile olmadan önceki aylar kaç tane test yaptım bi kere bile o silik, gölge vs. olan ikinci çizgi çıkmadı hiçbirşey yoktu, benimde en son yaptığım testimi gördün ne kadar silik varsa çıkıyor hemen kan testi yaptır pazartesi bence :)

aklında hiç şüphe bile olmasın canım %100 hamilesin bu kadar kesin söylüyorum :KK16: hamile olmadan önceki aylar kaç tane test yaptım bi kere bile o silik, gölge vs. olan ikinci çizgi çıkmadı hiçbirşey yoktu, benimde en son yaptığım testimi gördün ne kadar silik varsa çıkıyor hemen kan testi yaptır pazartesi bence :)

ağzından bal damlıyor...aynen öyle yaptırcam.zaten pazartesi sabah beklenen adetim.sabah olmazsam koşa koşa hastane yolu :))

Son düzenleme:
ağzından bal damlıyor...aynen öyle yaptırcam.zaten pazartesi sabah beklenen adetim.sabah olmazsam koşa koşa hastane yolu :))

benim o kiti sökmeden gözükmüyordu bile canım o yüzden söküp resim çekmiştimm :):) bak senin kapalı bile gözüküyor. bana da yazarsın sonucunu ilk çocuğunmu bilmiyorum ama yardımcı olurum hangi haftada ne yapcağın konusunda. öğrendikten sonra başlıyor bütün stres kese, kalp atışı çok stresli geçiyor ilk haftalar

benim o kiti sökmeden gözükmüyordu bile canım o yüzden söküp resim çekmiştimm :):) bak senin kapalı bile gözüküyor. bana da yazarsın sonucunu ilk çocuğunmu bilmiyorum ama yardımcı olurum hangi haftada ne yapcağın konusunda. öğrendikten sonra başlıyor bütün stres kese, kalp atışı çok stresli geçiyor ilk haftalar

evet ilk olacak inşallah,testler doğru ise :)) teşekkür ederim güzel dileklerin için,dedim ya senin test bana umut oldu,inan ben sninkinde hiçbişi görememiştim :))

evet ilk olacak inşallah,testler doğru ise :)) teşekkür ederim güzel dileklerin için,dedim ya senin test bana umut oldu,inan ben sninkinde hiçbişi görememiştim :))

rica ederim canım :) çoğu kişi görememişti o zaman bi de benim adetim geçmişti onu yaptığımda geç döllenme olmuş şu an geriden gidiyoruz adet tarihine göre :)

Bu testler 3 pozitif en son 4.yu negatif gosterdi.. biraz once hic gormedigim bi akintiyla karailastim krem kivaminda ve sari renk.:-/ kotu biseymidir kii of ne bu aksilikler bide hafta sonuna denk geldi dr.a gidemyrum:18:

X