Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hayirli olsun canim insallah Allah tamamina erdirsin, benimde adetimin 2 gun gecti senin 25, gun yaptigin testin ilki gibi cikti, insallah benimkide koyulasir eger hamikeysemde gec dollenmedir ama bilmiyorum, benim testimdede 1 saat sonra grimsi silik cizgi cikti, simdi test kuruyunca normal bakincada goruluyor ama pembe tonlarinda degil . Tatlim 2 haftadan beri ikiser ucer teste para verdim, simdi son bir testim daha var acaba yarinmi yapsam pazartesimi 2 gunde bir hcg artarmis ya, kafam cok karisik tam umitlenmek istemiyorum,

canım çizgi çıktıysa dediğin gibi geç döllenmedir inşallah :) dayanabilirsen pazartesi yap ama genelde dayanamıyoruz :) bence benimki gibi çıktıysa yarın biraz daha net çıkar diye düşünüyorum..ertesi gün yaptığımda benim öyle oldu çünkü :)inşallah sende hamişsindir:))) :emir_bebek:

canım çizgi çıktıysa dediğin gibi geç döllenmedir inşallah :) dayanabilirsen pazartesi yap ama genelde dayanamıyoruz :) bence benimki gibi çıktıysa yarın biraz daha net çıkar diye düşünüyorum..ertesi gün yaptığımda benim öyle oldu çünkü :)inşallah sende hamişsindir:))) :emir_bebek:

Dayanamadim bugun ilk idrarla sabah yaptimikinci cizgi cikmadi. Dunku test duruyor onda cizgi var bunda yok, hala adet olmadim belirtisi bile yok,

kızlar merhaba,
3 tane test yaptım hepsi de aynı.. galiba hamileyim di mi?
$IMAG0825.jpg

Secila tebrikler :) hamiledin cnm adetin gecti mi yada kac gunun varken yaptin... Allah tamamina erdirsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Secila tebrikler :) hamiledin cnm adetin gecti mi yada kac gunun varken yaptin... Allah tamamina erdirsin insallah

Teşekkürler :)) pazartesi kan testi yapıp kesin sonuç almayı düşünüyorum :)

Adetim düzensizdi yani 45-50 günde falan olmaya başlamıştım doğum kontrolü bıraktıktan sonra ama bu ay o tarihin üzerine 15 gün daha geciktim. Geçen hafta test yaptığımda tek çizgi vardı 1 hafta sonra yani bugün sonuç bu şeklide :/

$IMG_20140413_000824.jpg bir hafta var adetime bi kaç damla kahverengi damla geldi meraklandım test yaptım bariz gözüküyor ama telefonun flaşından bir türlü açıyı yakalayamadım sizlerede sormak istedim :))

Merhaba hamile.olan varsa yada suphelenen merak eden whatsap grubumuzda yardim edebiliriz

Merhaba hamile.olan varsa yada suphelenen merak eden whatsap grubumuzda yardim edebiliriz

nasıl yardım edeceksin canım

cok ıncede olsa bı belırtı var .baska belırtın varmıydı canım peki?

göğüslerim koyu renk ve şişti canım daha öncede bi kaç damla kahve leke gelmişti sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var hissettim bu ay daha koyulaştı şimdi test bi daha olsa yapacaktım pazar bugünde çıkıp bir bakıcam nöbetçi eczane :))

göğüslerim koyu renk ve şişti canım daha öncede bi kaç damla kahve leke gelmişti sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var hissettim bu ay daha koyulaştı şimdi test bi daha olsa yapacaktım pazar bugünde çıkıp bir bakıcam nöbetçi eczane :))

genelde koyulasırmıs zaten :) hadi gozun aydın bence hamılesın darısı basıma ınsallah

Hamılesın canım tebrıkler benımde boyle cıkmıstı rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

canım sende yeni hamileymişsin rabbim nasip ettiyse haberleşelim inşallah aynı zamanda olur var ise :) bebişlerimiz satın kaçtı canım

Son düzenleme:
canım sende yeni hamileymişsin rabbim nasip ettiyse haberleşelim inşallah aynı zamanda olur var ise :) bebişlerimiz satın kaçtı canım

Canım ben daha hamıle degılım bu ay denedık bakalım adetıme bır hafta var oylesıne yaptım o takvımı eger hamıle kalmazsam ıptal edıcem benım satım 20 mart canım
6 yasında bı oglum var ve dort ay once doguma ıkı gun kala bebegım karnımda oldu sezeryan ıle dogum yaptım bu acıyı yenı bebek kullendırır dıye dusunmeye basladık rabbım verır ınsallah

X