- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.321
Amin canım çok teşekkür ederim.Bebeği annesine tutunsun,sağlıkla dünyaya gelsin annesine gülümsesin inşaAllah :)
Allah razı olsun canım inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok teşekkür ederim.Bebeği annesine tutunsun,sağlıkla dünyaya gelsin annesine gülümsesin inşaAllah :)
Hayirli olsun canim insallah Allah tamamina erdirsin, benimde adetimin 2 gun gecti senin 25, gun yaptigin testin ilki gibi cikti, insallah benimkide koyulasir eger hamikeysemde gec dollenmedir ama bilmiyorum, benim testimdede 1 saat sonra grimsi silik cizgi cikti, simdi test kuruyunca normal bakincada goruluyor ama pembe tonlarinda degil . Tatlim 2 haftadan beri ikiser ucer teste para verdim, simdi son bir testim daha var acaba yarinmi yapsam pazartesimi 2 gunde bir hcg artarmis ya, kafam cok karisik tam umitlenmek istemiyorum,
canım çizgi çıktıysa dediğin gibi geç döllenmedir inşallah :) dayanabilirsen pazartesi yap ama genelde dayanamıyoruz :) bence benimki gibi çıktıysa yarın biraz daha net çıkar diye düşünüyorum..ertesi gün yaptığımda benim öyle oldu çünkü :)inşallah sende hamişsindir:)))
Secila tebrikler :) hamiledin cnm adetin gecti mi yada kac gunun varken yaptin... Allah tamamina erdirsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1066485 bir hafta var adetime bi kaç damla kahverengi damla geldi meraklandım test yaptım bariz gözüküyor ama telefonun flaşından bir türlü açıyı yakalayamadım sizlerede sormak istedim :))
Eki Görüntüle 1066485 bir hafta var adetime bi kaç damla kahverengi damla geldi meraklandım test yaptım bariz gözüküyor ama telefonun flaşından bir türlü açıyı yakalayamadım sizlerede sormak istedim :))
nasıl yardım edeceksin canımMerhaba hamile.olan varsa yada suphelenen merak eden whatsap grubumuzda yardim edebiliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamılesın canım tebrıkler benımde boyle cıkmıstı rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
cok ıncede olsa bı belırtı var .baska belırtın varmıydı canım peki?
göğüslerim koyu renk ve şişti canım daha öncede bi kaç damla kahve leke gelmişti sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var hissettim bu ay daha koyulaştı şimdi test bi daha olsa yapacaktım pazar bugünde çıkıp bir bakıcam nöbetçi eczane :))
genelde koyulasırmıs zaten :) hadi gozun aydın bence hamılesın darısı basıma ınsallah
inşallah canım benimde isteyen tüm kardeşimizinde nasip olsun bebişleri :)
Hamılesın canım tebrıkler benımde boyle cıkmıstı rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
canım sende yeni hamileymişsin rabbim nasip ettiyse haberleşelim inşallah aynı zamanda olur var ise :) bebişlerimiz satın kaçtı canım