- 5 Ekim 2010
- 228
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.801
adet olup da gebeliği devam eden var mı acabaa
geçmiş olsun cnm inş. hamilesindr bende çok kötüyüm çok mide bulantısı ve baş dönmesi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet olup da gebeliği devam eden var mı acabaa
geçmiş olsun cnm inş. hamilesindr bende çok kötüyüm çok mide bulantısı ve baş dönmesi var
inş. cnm doktorların her söylediğine de inanma bnm ilk kızım için ölür düşer dediler maşşllah hiç bişi olmadı ...inş canım hamileyimde inş bebeğim bırakmz beni
inş. cnm doktorların her söylediğine de inanma bnm ilk kızım için ölür düşer dediler maşşllah hiç bişi olmadı ...
Öylede canım korkuyorum kanamam devam ediyo çünkü ayağa falan kalkınca kanama için bişi de vermedi belki yerini temizliyo diye anlamadım
açıkcası düşünmüyorum canım ama baalım sonuç ne olur sen istyomusun
evet canım ama simdi değil 2 yasını bitirsinde bir
adet olcakmış gbi belim ve kemiklerim agrıyo ama hala gelmedi
merhaba canım hamile misin yoksa nasılsın
tatlım daha test yapmadım adet belirrtileri var baya halsizim erken mi test için onuda bilmiyorum kafam çok karışık ne zamn test yapmam gerekir bilmiyorum
canım adetın geciktimi ben geciktiğinde 2 gün gecmişti pozitif cıkmıştı hayırlşısı canımmbence 3 gün gecti ise yapmalısın
bugün olmam gerekiyodu adet
anladım canm iki gun daha bekle bakalım
anladım canm iki gun daha bekle bakalım
o beklemek öldürüyo insanı ya :18:
aynen canım yaaa hemernde belli olmuoki :)
herkezin bir olmuyo bazısının hemn çıkıyo sonuç bazısında 1 hafta sonra
aynen cnm hayrlısı olsun hepimiz adınadoğru canm sen bekle istersen belirtiler uyuyor gebeliğe ama hayırlısı canm olacagı varsa olur
aynen cnm hayrlısı olsun hepimiz adına