- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.761
ya inşallah hamileyimdir elim ayağım titiriyo şuan heyecandan şu 1 saat hemen geçse de öğrensem.birazda 40 dk sonra silik çizgi çıkması beni korkutuyo işte( rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de gebeliğimi beb time la öğrendim ve tıpkı bu resimdeki gibi silik çıktı.markası bebe time . uzerınde 5-20 dk bekleyin diyor. 15 dk sonra yukarıdaki hale geldi. şimdi çektiğim fotoda 30 dk sonraki hali . ikinci çizgi silik görünüyor. ama 30 dk gçmişti.
Eki Görüntüle 796338
merak ettim ben de şimdi.kan verdim az önce 2 saat sonra sonucunu alacam insallah ben de hamileyimdir
ya inşallah hamileyimdir elim ayağım titiriyo şuan heyecandan şu 1 saat hemen geçse de öğrensem.birazda 40 dk sonra silik çizgi çıkması beni korkutuyo işte( rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...
sanırım sevincten yazmayı unuttu.w
bencede ya inşallah hamiledir sen hamile misin cocugun var mı
evdt cnm 16 aylık bi kizm var süphelenyorum gebelikten bulantı ve tşksinmevar
Arkadaşlar şimdi test sonucunu aldım. 66 çıktı, doktor pozitif dedi. çok mutluyum. rabbim isteyen herkese bekletmeden versin.
hakkımızda hayrlı cnm ama braz erkn gbi. Sen kaç yaşındasın cnm nerde oturuyosun bn ist.
ben 23 cnm ben bekarken izmrdydm smdi istanbuldaym
hahaaaaaaaişte budur.Arkadaşlar şimdi test sonucunu aldım. 66 çıktı, doktor pozitif dedi. çok mutluyum. rabbim isteyen herkese bekletmeden versin.
açıkcası düşünmüyorum canım ama baalım sonuç ne olur sen istyomusunkısmet canım ya nerden nereye ben aslen Niğdeliyim niğdede dogdum öyle canm sen çocuk düşünüyor musun yoksa hapeslğen mi