Pozisyon konusunda yardım

Evet kaslarim da güçsüz dengem de yok. Bazen yürürken hatta ayakta dururken bile dengem bozuluyor. Onerebileceginiz bir youtube kanali var mi?

Evet kaslarim da güçsüz dengem de yok. Bazen yürürken hatta ayakta dururken bile dengem bozuluyor. Onerebileceginiz bir youtube kanali var mi?
Maalesef. Ben yoga, plates gibi sporların kanlı canlı hocadan öğrenilmesini öneriyorum her zaman. Kolay görünen ancak sakatlanma riski yüksek olan şeyler bunlar. İleri seviyede videoyla falan olur ama başlarken ı ıh.

Pandemi şartlarında spora gitmek de zor farkındayım ama takip ettiğim bir kanal yok maalesef.

Direkt yatağı degistircez. Ana gundemimizde bu var magaza musait olsa da başlığın sağlamlığını kontrol edebilsem almadan
Ben de yenı yatak aldım kendıme. Yatacam ustune 2satıs gorevlısı basımda beklıyor. Dedım kı yatmaya musade var mı. Yuzume baktılar bır an. Anladılar sanırım buyrun dedıler. Evıre cevıre yattım tepındım yuzustu sırtustu hadhsjsjsj kadın kafayı yedı demıslerdır ama yatak bu 3 bebe + ben bınecem ustune test etmem lazım malum bende adam yok kı soyle kafama gore test edeyım benımkı suan mobılyadan ve sekse elverıslı bır yatak ama bılın bakalım ne eksık

Bacım önce adam alınır sonra yatak
Sen önce yatağı almışsın

Blogilates, FitnessBlender, PopSugar Fitness bunlar benim sevdiğim kanallar düzenli yapıldığında cidden farkı görüyorsunuz. Aralarından kendinize uygun illa bulursunuz umarım beğenirsiniz şimdiden iyi çalışmalar

Ya belki alakasız olacak ama Chloe ting diye bir kadın popüler olmuş sanırım onu yapayım diyorum ama emin değilim bazı insanlar da sağlıksız diyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Ya belki alakasız olacak ama Chloe ting diye bir kadın popüler olmuş sanırım onu yapayım diyorum ama emin değilim bazı insanlar da sağlıksız diyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?
Herkesin esnekliği farklı olduğu için uygun olmayabilir bazı hareketler tabii o yüzden yararı olacağına daha çok zararı da olabilir incitme falan. Bu yüzden Beginner'lı tarzı şeylere bakmayı öneriyorum. Dediğiniz kanal bana daha çok ileri seviye geldi yani bunlarla başlanmamalı bence.

Ben genellikle onuzlarının üst tarafına elimi koyup destek alıyorum ama en iyisi erkeğin yarı oturur durumda olması, böylece başlığa da tutunma şansı olur, başlığın sağlam olması şart tabi

Pandemi olmasa bile bu Allah'ın cezasi sehirde hiçbir imkan yok. Degil plates yoga, kadınların guvenle gidebilecekleri bir salon yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…