-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
beni öldürmeyen acı güçlendirir demiş adamBak sımdı gecen gun aynen kendımı bıraz gerıye atıp onun ellerınden destek alarak sunu yaptım, sonra pozısyon cok konforlu gelmedıgı ıcın ellerımı gogsune koydum, ahh hayatım napıyosun falan dıyo bende devam et ha hı falan demeye calısıyo galıba derken aaa dıye hafıf bı bagırıs koptu ahdkssh noldu dedım. Hayatım yuzugun gogsumun buyuk bır bolumunde kıl falan bırakmadı dedı ayy guleyım mı aglayayım mı shdkdhskssh ay ozur dılerım dedım, yuzugun tasları uc bes kılı sökmüş ordanne dıyoruz o halde, acı ınsanı daha guclu kılar
Gogus kılı cok acıyormus galıba, nerden bıleyım ben yuzugun oraya takılıp yolacagını yahubeni öldürmeyen acı güçlendirir demiş adam xd
aslında ilişki sıeasında başa gelen komik olayları paylaşsak baya makara çıkar :)Gogus kılı cok acıyormus galıba, nerden bıleyım ben yuzugun oraya takılıp yolacagını yahu
Aman aman ben almayayım, surda dursun kucucuk mınıcık komık anımaslında ilişki sıeasında başa gelen komik olayları paylaşsak baya makara çıkar :)
Göbeğine yada hafif göğsüne doğru. Gerisi hep yorucuSelam hanımlar, nasil anlatacağımı bilmedigim bir sorum var.
Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Çok uzun süreler devam etmek istiyorum ama kollarim dizlerim yoruluyor.
Çünkü yatak yumuşak ve ben ne kadar baski yaparsam o kadar çöküyor.
Yatak başlığı demirli ya da çıkıntılı değil, yani oradan tutunamiyorum.
Esimin uzerine uzansam tam kontrol saglayamiyorum.
Mecburen dik durmam lazim. Onda da kollarim çok boşta kalıyor.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Örneğin koltuğa geçiyoruz bilmem nereden tutunuyorum gibi.
Yardimci olursaniz çok makbule geçer.
Yüzüğü aldığına,alacağına pişman olmuştur kesinBak sımdı gecen gun aynen kendımı bıraz gerıye atıp onun ellerınden destek alarak sunu yaptım, sonra pozısyon cok konforlu gelmedıgı ıcın ellerımı gogsune koydum, ahh hayatım napıyosun falan dıyo bende devam et ha hı falan demeye calısıyo galıba derken aaa dıye hafıf bı bagırıs koptu ahdkssh noldu dedım. Hayatım yuzugun gogsumun buyuk bır bolumunde kıl falan bırakmadı dedı ayy guleyım mı aglayayım mı shdkdhskssh ay ozur dılerım dedım, yuzugun tasları uc bes kılı sökmüş ordanne dıyoruz o halde, acı ınsanı daha guclu kılar
Komik cinsel anılar diye,topic var, hortlatabilirizaslında ilişki sıeasında başa gelen komik olayları paylaşsak baya makara çıkar :)
Hayır çıkarayım dıyorum, hersey cıksın sadece o kalsın dıyo ee o zaman sonuclarına katlancaksın aslanımYüzüğü aldığına,alacağına pişman olmuştur kesin
Komik cinsel anılar diye,topic var, hortlatabiliriz
Her şey çıksınHayır çıkarayım dıyorum, hersey cıksın sadece o kalsın dıyo ee o zaman sonuclarına katlancaksın aslanım
Herseyın tek tek cıkması, yuzugun kalması da ne bıleyım show bence bırazHer şey çıksın
Ben eve girince ilk iş yüzükleri çıkarırım, el yıkarken rahatsız ediyor beni, sen de öyle yapmayı dene o zamana bırakmaHerseyın tek tek cıkması, yuzugun kalması da ne bıleyım show bence bıraz
Cıkartmamı ıstemıyor vatandas, bıtek o kalsınmıs, neyın fantaziği bu nalet ossun neyın ıcıne dustum benBen eve girince ilk iş yüzükleri çıkarırım, el yıkarken rahatsız ediyor beni, sen de öyle yapmayı dene o zamana bırakma
Partnerlerimizden habersiz neler konusuyoruz burada. Fantazilerini anlatıyoruz falan. Bazen utanmiyor değilim ama en fazla 3 dk sürüyor bu utançHerseyın tek tek cıkması, yuzugun kalması da ne bıleyım show bence bıraz
Virüs en uzun sure metalde yasiyor dedikleri için ben 1 yildan fazladir yüzük takmiyorumBen eve girince ilk iş yüzükleri çıkarırım, el yıkarken rahatsız ediyor beni, sen de öyle yapmayı dene o zamana bırakma
Gram utanmıyorum, ayrıca su anlattıklarım yasadıklarımın yanında ne kıPartnerlerimizden habersiz neler konusuyoruz burada. Fantazilerini anlatıyoruz falan. Bazen utanmiyor değilim ama en fazla 3 dk sürüyor bu utanç
Ben onu duymamıştım, ama evde takmam, elim sudan çıkmıyor ki, yüzükler de kalın, yara oluyor ellerim ıslak yer kalıncaVirüs en uzun sure metalde yasiyor dedikleri için ben 1 yildan fazladir yüzük takmiyorum
Benimki büyük ihtimalle boşamaya kalkışırPartnerlerimizden habersiz neler konusuyoruz burada. Fantazilerini anlatıyoruz falan. Bazen utanmiyor değilim ama en fazla 3 dk sürüyor bu utanç
Kendimle ilgili konuşsam utanmam da ne bileyim onun özeli işteGram utanmıyorum, ayrıca su anlattıklarım yasadıklarımın yanında ne kı
Olaya böyle bakma, işin içinde sende varsın sonuctaKendimle ilgili konuşsam utanmam da ne bileyim onun özeli işte