Pozisyon konusunda yardım

Ayni seyi ozelden bir arkadasa yazmıştım. Eski evlerde cocuklar salincak kursunlar diye demir cikintisi oluyordu balkonlarda. Oyle bir sey olsa yatak odasinda ne guzel olur demiştim 🤣🤣
Basit ve saglam bizim yaslulae wc den kalkarken zorlaniyordu tavana yaptirdilar.cok rahat ettiler ordan geldi aklima

Kendimi geriye atıp eşimin bacaklarına tutunuyorum.
Ellerimizi kavuşturuyoruz.
Ellerimi omuzlarına göğsüne koyuyorum ama destek almaya ihtiyaç duymuyorum genelde.
Kilom az sayılır bir de spor yapıyorum etkilidir muhakkak.
Eşim de kuvvetlidir belimden tutup o hareket ettiriyor bazen kaldırıp indiriyor işte yani benim efor sarfetmeme gerek kalmıyor.

Ben genellikle onuzlarının üst tarafına elimi koyup destek alıyorum ama en iyisi erkeğin yarı oturur durumda olması, böylece başlığa da tutunma şansı olur, başlığın sağlam olması şart tabi
Peki genelde orgazm kadının üstte oldugu pozisyonda kolaymış ya bu sekilde de orgazm olabiliyor musunuz erkek yarı oturunca üste olmak daha kolay gibi

Peki genelde orgazm kadının üstte oldugu pozisyonda kolaymış ya bu sekilde de orgazm olabiliyor musunuz erkek yarı oturunca üste olmak daha kolay gibi
Üstteysen istediğin şekilde hareket edersin bu yüzden de orgazm daha kolaydır, yarım oturma rahat bir pozisyon kesinlikle, temas açısından da daha avantajlı, bedenler daha yakın oluyor o da istediği gibi dokunabiliyor

Kilo verirseniz gayet her türlü pozisyona girebilirsiniz haberiniz olsun :)

Selam hanımlar, nasil anlatacağımı bilmedigim bir sorum var.🙈
Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Çok uzun süreler devam etmek istiyorum ama kollarim dizlerim yoruluyor.
Çünkü yatak yumuşak ve ben ne kadar baski yaparsam o kadar çöküyor.
Yatak başlığı demirli ya da çıkıntılı değil, yani oradan tutunamiyorum.
Esimin uzerine uzansam tam kontrol saglayamiyorum.
Mecburen dik durmam lazim. Onda da kollarim çok boşta kalıyor.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Örneğin koltuğa geçiyoruz bilmem nereden tutunuyorum gibi.
Yardimci olursaniz çok makbule geçer.:dondurma::confused:
eşinizin ellerinden tutun

Selam hanımlar, nasil anlatacağımı bilmedigim bir sorum var.🙈
Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Çok uzun süreler devam etmek istiyorum ama kollarim dizlerim yoruluyor.
Çünkü yatak yumuşak ve ben ne kadar baski yaparsam o kadar çöküyor.
Yatak başlığı demirli ya da çıkıntılı değil, yani oradan tutunamiyorum.
Esimin uzerine uzansam tam kontrol saglayamiyorum.
Mecburen dik durmam lazim. Onda da kollarim çok boşta kalıyor.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Örneğin koltuğa geçiyoruz bilmem nereden tutunuyorum gibi.
Yardimci olursaniz çok makbule geçer.:dondurma::confused:

okuyunca aklıma geldi aynı sorunu yaşamıştım bıkkınlık geldi bende tuttum adamı yatağın yanına yere yatırdım bir kolumla diesekten baza üzerine destek aldım diğeri ile de odanın köşesindeki tabureyi getirip diğer yanıma koyup destek aldım. ama nasıl hırslıyım=) zemin de sert olunca ve çok aşırı yüklenince çok ses çıkmıştı ama sonuç olumluydu=)

okuyunca aklıma geldi aynı sorunu yaşamıştım bıkkınlık geldi bende tuttum adamı yatağın yanına yere yatırdım bir kolumla diesekten baza üzerine destek aldım diğeri ile de odanın köşesindeki tabureyi getirip diğer yanıma koyup destek aldım. ama nasıl hırslıyım=) zemin de sert olunca ve çok aşırı yüklenince çok ses çıkmıştı ama sonuç olumluydu=)
Hiç istemezdim ama o kadar guzel betimlediniz ki hırsınızı hayal ettim🤣🤣🤣🤣🤣

Kendimi geriye atıp eşimin bacaklarına tutunuyorum.
Ellerimizi kavuşturuyoruz.
Ellerimi omuzlarına göğsüne koyuyorum ama destek almaya ihtiyaç duymuyorum genelde.
Kilom az sayılır bir de spor yapıyorum etkilidir muhakkak.
Eşim de kuvvetlidir belimden tutup o hareket ettiriyor bazen kaldırıp indiriyor işte yani benim efor sarfetmeme gerek kalmıyor.
Bak sımdı gecen gun aynen kendımı bıraz gerıye atıp onun ellerınden destek alarak sunu yaptım, sonra pozısyon cok konforlu gelmedıgı ıcın ellerımı gogsune koydum, ahh hayatım napıyosun falan dıyo bende devam et ha hı falan demeye calısıyo galıba derken aaa dıye hafıf bı bagırıs koptu ahdkssh noldu dedım. Hayatım yuzugun gogsumun buyuk bır bolumunde kıl falan bırakmadı dedı ayy guleyım mı aglayayım mı shdkdhskssh ay ozur dılerım dedım, yuzugun tasları uc bes kılı sökmüş ordan :KK53: :KK70: ne dıyoruz o halde, acı ınsanı daha guclu kılar:KK8::KK70:

X