- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Kilo verince rahat ettim.Kaç kilosun?
Onu yapıyoruz ama yoruluyor kollari. Benim de dikkatim dağılıyor o yorulunca.Eşin elini tutsun .
Ne demek istediğini anladim.Eşin sırtını yatağa yaslayarak yarı oturur pozisyonda dursun sen de onun omuzlarından destek al. Görsel atacaktım aslında ama olmuyor
Esine saril oyle daha iyi oluyorSelam hanımlar, nasil anlatacağımı bilmedigim bir sorum var.
Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Çok uzun süreler devam etmek istiyorum ama kollarim dizlerim yoruluyor.
Çünkü yatak yumuşak ve ben ne kadar baski yaparsam o kadar çöküyor.
Yatak başlığı demirli ya da çıkıntılı değil, yani oradan tutunamiyorum.
Esimin uzerine uzansam tam kontrol saglayamiyorum.
Mecburen dik durmam lazim. Onda da kollarim çok boşta kalıyor.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Örneğin koltuğa geçiyoruz bilmem nereden tutunuyorum gibi.
Yardimci olursaniz çok makbule geçer.
Benim hareket etmeyen sallanmayan sabit duran bir seye ihtiyacim var sanirim. Dengemi kuramiyorum elinden, omzundan, bacaklarindan tutunca. Tesekkur ederim yorumunuz icin.Esine saril oyle daha iyi oluyor
Ay bin pismanim karyola tipi almadigima. Bu tamamen ahsap olup kumas kapli olanlardan benimki. Lanet girsin hic memnun degilim zaten.En rahatı yatak başlığıama o da yok diyorsunuz...
Haklısınız spor sart gerçekten. Cok tesekkur ederim.Koltuk, sandalye benzeri yerler seçebilirsiniz. Hatta yerde de kollarınızı duvara dayayarak yapabilirsiniz. Yorulmamak için de ikiniz de spor yapın. Çok iyi bir enerji veriyor. Hem cinsel hayatı daha da zevkli ve aktif hâle getiriyor hem de genel anlamda hayat kaliteniz artıyor. Evde pilates gibi şeylerle başlayabilirsiniz. Özellikle bacak ve kollarınızı güçlendirici hareketleri seçebilirsiniz. Pozisyonda da eşinizin bacaklarından, duvardan destek alabilir ya da ona sarılabilirsiniz. Ben sarılınca daha iyi hissediyorum hem onu görmeyip sadece zevkime odaklanabiliyorum.
Allah başka dert vermesin bacımSelam hanımlar, nasil anlatacağımı bilmedigim bir sorum var.
Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Çok uzun süreler devam etmek istiyorum ama kollarim dizlerim yoruluyor.
Çünkü yatak yumuşak ve ben ne kadar baski yaparsam o kadar çöküyor.
Yatak başlığı demirli ya da çıkıntılı değil, yani oradan tutunamiyorum.
Esimin uzerine uzansam tam kontrol saglayamiyorum.
Mecburen dik durmam lazim. Onda da kollarim çok boşta kalıyor.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Örneğin koltuğa geçiyoruz bilmem nereden tutunuyorum gibi.
Yardimci olursaniz çok makbule geçer.