Pozisyon konusunda yardım

Bak sımdı gecen gun aynen kendımı bıraz gerıye atıp onun ellerınden destek alarak sunu yaptım, sonra pozısyon cok konforlu gelmedıgı ıcın ellerımı gogsune koydum, ahh hayatım napıyosun falan dıyo bende devam et ha hı falan demeye calısıyo galıba derken aaa dıye hafıf bı bagırıs koptu ahdkssh noldu dedım. Hayatım yuzugun gogsumun buyuk bır bolumunde kıl falan bırakmadı dedı ayy guleyım mı aglayayım mı shdkdhskssh ay ozur dılerım dedım, yuzugun tasları uc bes kılı sökmüş ordan :KK53: :KK70: ne dıyoruz o halde, acı ınsanı daha guclu kılar:KK8::KK70:
beni öldürmeyen acı güçlendirir demiş adam :KK70:

Selam hanımlar, nasil anlatacağımı bilmedigim bir sorum var.🙈
Kovboy Kız pozisyonunda (kadin üstte, erkek uzanmış) ellerimle bir yerden tutunma ihtiyacı hissediyorum.
Çok uzun süreler devam etmek istiyorum ama kollarim dizlerim yoruluyor.
Çünkü yatak yumuşak ve ben ne kadar baski yaparsam o kadar çöküyor.
Yatak başlığı demirli ya da çıkıntılı değil, yani oradan tutunamiyorum.
Esimin uzerine uzansam tam kontrol saglayamiyorum.
Mecburen dik durmam lazim. Onda da kollarim çok boşta kalıyor.
Yatağa koysam çöküyor.
Size sormak istedigim şu; benim gibi bu pozisyonda yorulan ve çözüm bulan var mı?
Örneğin koltuğa geçiyoruz bilmem nereden tutunuyorum gibi.
Yardimci olursaniz çok makbule geçer.:dondurma::confused:
Göbeğine yada hafif göğsüne doğru. Gerisi hep yorucu

Bak sımdı gecen gun aynen kendımı bıraz gerıye atıp onun ellerınden destek alarak sunu yaptım, sonra pozısyon cok konforlu gelmedıgı ıcın ellerımı gogsune koydum, ahh hayatım napıyosun falan dıyo bende devam et ha hı falan demeye calısıyo galıba derken aaa dıye hafıf bı bagırıs koptu ahdkssh noldu dedım. Hayatım yuzugun gogsumun buyuk bır bolumunde kıl falan bırakmadı dedı ayy guleyım mı aglayayım mı shdkdhskssh ay ozur dılerım dedım, yuzugun tasları uc bes kılı sökmüş ordan :KK53: :KK70: ne dıyoruz o halde, acı ınsanı daha guclu kılar:KK8::KK70:
Yüzüğü aldığına,alacağına pişman olmuştur kesin 😂😂😂😂
aslında ilişki sıeasında başa gelen komik olayları paylaşsak baya makara çıkar :)
Komik cinsel anılar diye,topic var, hortlatabiliriz

Ben eve girince ilk iş yüzükleri çıkarırım, el yıkarken rahatsız ediyor beni, sen de öyle yapmayı dene o zamana bırakma
Cıkartmamı ıstemıyor vatandas, bıtek o kalsınmıs, neyın fantaziği bu nalet ossun neyın ıcıne dustum ben :KK70: :KK53:

Partnerlerimizden habersiz neler konusuyoruz burada. Fantazilerini anlatıyoruz falan. Bazen utanmiyor değilim ama en fazla 3 dk sürüyor bu utanç:confused:
Benimki büyük ihtimalle boşamaya kalkışır 😂 ben utanmıyorum çünkü kimliksiz ortam 😎😁

X