- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
-
- Konu Sahibi arsizizmir
İzmir - Bostanlı da Epidermis güzellik merkezinde 40 seans ( toplam 400 dakika ) 400 tl imiş . az önce tel.aradım , kredi kartına size uygun taksite ( ben 6 ya bölüp bölemeyeceklerini sorduğumda , ok dediler ) bölebiliyorlarmış.. deneyenler biraz da diyet yapınca 2 bedene kadar zayıflıyormuş . hiç değilse sıkılaşma garanti galiba okuduğum yorumlardan :uhm:
bir de karşıyaka kardelen güzellik merkezine gittim bugün , orada da var power plate , 20 seans , seans başı 20 dakika ( toplam 400 dakika ) 350 peşin , 400 tl 4 taksitli fiyatı ..
Yaklaşık 2 ay önce KK'da yapılan yorumlardan etkilenerek Bursa'da merkez arayışlarına girdim. Power platele çalıştıran tüm merkezleri gezdim. Evime biraz uzak olsa da bir merkez çok içime sindi. Bana çok profesyonel ve gerçekçi geldi. İlk programı tamamladım ve beklediğimden çok daha iyi sonuç aldım. 3 kilo verdim ve %5 yağ oranım düştü kas oralım %5 arttı. Çok memnunum. Hem de bu sonuçları 15 seansta aldım. Bu arada sanırım Türkiye'deki en ucuz yer 15 seans 200 tl. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
bende bir hafta önce powerplate e başladım.3 seans bitti.henüz yeni olduğumum için hocam hafif başladık diyor ama yinede zor.yanlız kafama takılan vücut ölçüleri falan almadılar ve diğer yerler gibi şukadar seansta bu kadar incelme gibi bişide sölemediler.sadece vücut zamanla toparlanacak fakat 3 ayda etkisi tam belli olur dediler.birde iştahıda açıyormuş diğer yapanlardan öğrendiğim kadarıyla.
umarım etkisini görücem.