-
- Konu Sahibi arsizizmir
Tatlım, doğrusunu söylemişler, powerplate inceltmez, vucuttaki kas kütlesinin artmasını sağlar bu sayede sıkılaştığın için daha ince görünürsün ama aynı kiloda kalırsın belki...20 Seans pp sonrasında yaklaşık 300 gr kas yoğunluğu sağlamış ve 600 gr kadar yağ kaybetmiş olacaksın ki bu iyi bir rakam...PP ile kilo verdim diyenlere inanma evet yağ yakmaya başlayacağın kesin ama rejimsiz zayıflama olmaz...Bu arada spor iştahı açar, bu dönemde protein ağırlıklı beslenip karbonhidratı kesersen güzelde kilo verirsin...
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.rejım yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum.pazartesiden rejımede başlamayı düşünüyorum.
benimde 3-5 kilo kadar fazlam var..38 bedenim,yine 36 olmak istiyorum.. hamile kalmaya da çalışıyorum buarada:) power plate vücutta titreşimmi yaratıyor? olumsuz etkisi olurmu? deneyen arkadaşlar ne dersiniz?
kızlar bn de bugün bir siteden 12 seanslık seti 50 tlye aldım kilo problemim yok sadece sıkılaşmak istiyorum ve belirli bölegelrimin incelmesini istiyorum haftaya pazartesi başlıyorum heyecanlıyım bakalım sonuç ne olacakkk..
Bugün power plate randevum vardı.
açıkcası işe yaramaz diye düşündüğüm bu alet 30 dak sonra beni yerlerde sürünme moduna getirdi.
bu sayede ters mekiği titreyen bir platformda çekmeye çalışmanın zorluklarını görmüş oldum.
koşuda sağladığım kalp atışları yoktu ama terleme mevcuttu.
sıkılaşma olacağı kesin ama 10 seansa 200 lira vermek hiçte akıl karı değil ki buda toplamda 1 aylık bir ücret gibi bir şey oluyor.
en azından şu kiloda ve parasız olduğum şu günlerde
zaten fiyat listesinde 10 seans plates makinası için 450 lirayı görünce aklımdan onu tamamen çıkardım.
evett son kararım 15 set dolu boş yapmak
özelden cevapladım ama diğer arkadaşlar merak etmiştir diye yazayım dedim15 set dolu boş ne demek ?