- 20 Nisan 2009
- 698
- 4
- Konu Sahibi arsizizmir
ya şu istanbul da giden yok mu:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçen hafta başladım bakalım,bel ve karın bölgesi için.
3 seans oldu ,daha bişey yok,gelişmeleri yazarım...sengözlerimebaksanab
püskütüm l-carniteyi almadım cünki midem cok hassas güvenedim ona
power-plateyi en az 25-30 dk yapıyoruz bitince yürüyüş bantına biniyorum ve 40 dk falan sürüyo
bide powerplate yaparken ayaklarıma ağırlık takıyolar hergün artıyo bu ağırlık dün 2 ser kilo taktılar
sende de yapmıslarmıydı
ama hareketler cok zorlayıcı :1rolleyes:
snops kime gidiyorsun power icin? satıs ta yapan bir yer vardı orası mı?
etki etti mi peki?
arkadaşlar 10.seansı bitirdim..power plate'in etkili olduğu kesinlikle şüphe götürmez,en son 7. seansta ölçümlerimde( yaklaşık 2,5 haftayken);;;
kilo;; -3.kg. verdim
bel,kalça,basen,karın,bacak;; toplamda 2cm inceldi yani yarım beden hihoyyyt
bakalım az kaldı seans bitince istediğim ölçülere kavuşurum inş,ama zaten baya bi hafiflik ve erime hissediyorum.
yalnız incelme daha ön planda oluyor,kilo vermek ikinci planda ;yani az kilo versenizde istediğiniz bedene inebiliyorsunuz.
birde power plate için daha ehil yerleri tavsiye ederim,hani şu cihazı satan firmanın heryerde bulunan stüdyoları varya,onlar gibi,.fiyatı biraz düşük diye heryere gitmek doğru değil.çünkü cihazın üstündeki hareketleri yaparken doğru duruş çok önemli!!! çalıştırıcının bunları çok iyi gözetlemesi ve etüt ettirmesi lazım, yoksa hiçbir etki etmeyebiliyor..a.s
arkadaşlar 10.seansı bitirdim..power plate'in etkili olduğu kesinlikle şüphe götürmez,en son 7. seansta ölçümlerimde( yaklaşık 2,5 haftayken);;;
kilo;; -3.kg. verdim
bakalım az kaldı seans bitince istediğim ölçülere kavuşurum inş,ama zaten baya bi hafiflik ve erime hissediyorum.
yalnız incelme daha ön planda oluyor,kilo vermek ikinci planda ;yani az kilo versenizde istediğiniz bedene inebiliyorsunuz.
birde power plate için daha ehil yerleri tavsiye ederim,hani şu cihazı satan firmanın heryerde bulunan stüdyoları varya,onlar gibi,.fiyatı biraz düşük diye heryere gitmek doğru değil.çünkü cihazın üstündeki hareketleri yaparken doğru duruş çok önemli!!! çalıştırıcının bunları çok iyi gözetlemesi ve etüt ettirmesi lazım, yoksa hiçbir etki etmeyebiliyor..a.s
merhaba arkadaşlar bizimde bir zayıflama birimimiz var bu soylediğiniz daha doğrusu size verilen bilgiler ve uygulama şekli genel olarak cok yanlış.power plate tercihe bağlı tek başına kullanılır o bir zayıflama değil spor aletidir en yanlış verilen bilgi bu an başta.onun yanında elektroterapi ve sauna gibi uygulamalarda uygulanmalıdır kişiye. Bahsettiğim yer bahçeli 7. cadde de.bizim uygulamalırımzda kişi burdan 10 cm incelmeden çıkmaz asla. bilgi almak için bana özel mesaj atabilirsiniz. zemuszemus
benm de acil ihtiyacım var böyle birseye gittigin yerin adı ne canım? bi de fiyatı nedir?arkadaşlar 10.seansı bitirdim..power plate'in etkili olduğu kesinlikle şüphe götürmez,en son 7. seansta ölçümlerimde( yaklaşık 2,5 haftayken);;;
kilo;; -3.kg. verdim
merhaba arkadaşlar bizimde bir zayıflama birimimiz var bu soylediğiniz daha doğrusu size verilen bilgiler ve uygulama şekli genel olarak cok yanlış.power plate tercihe bağlı tek başına kullanılır o bir zayıflama değil spor aletidir en yanlış verilen bilgi bu an başta.onun yanında elektroterapi ve sauna gibi uygulamalarda uygulanmalıdır kişiye. Bahsettiğim yer bahçeli 7. cadde de.bizim uygulamalırımzda kişi burdan 10 cm incelmeden çıkmaz asla. bilgi almak için bana özel mesaj atabilirsiniz. zemuszemus
Bahçeşehirde tamamem kadınlara özel olarak hizmete girmiş bir Spor ve Bakım stüdyosunda Power Plate bulunmaktadır.