Portatif Eşyalar

sinem'is

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
60
0
86
39
Ankara

harika bir sehpa hemde koltuk oluyor

ranza olan kanape çok kullanışlı

al sana yatak ya da raf nasıl istersen

Sinemis Bunlar Harika Ya
Kizimin Odasinda Yeni Düzenlem Yapmaya Calisiyoruz Bunlar çok Pratik

üç boyutlu tablo istenilen renkte

askılık hep düşünmüşümdür böle bişeyi buldum en sonunda

nasıl kullanmak isterseniz artık gerçek gibi

yumurtanın beyazı burundan aşağı hooop sarılar içerde nekadar pratik dimi biraz iğrendirici gibi gözüksede kafamçokkarıştı

çok güzeler ama bunları nerde bulabilirimki yardımcı olursanız sevinirim

ŞU RANzA OLABİLEN TURUNCU KANEPE DE COK GÜZELLLL:)kanepe demek biraz hakaret olur ama :)nerden bulabilirz acaba?

inanın bana nasıl bulucaz bende bilmiyorum dekoratif evler diye bir internet sitesinden buldum ordan bakın ama nerelerde satılır türküye de varmıdır bilmiyorum bende isterdim bir çoğundan sormak lazım mobilyacılara

Arkadaşlar şu ranza kanepe varya o masko mobilyacılar çarşısında var. İRtibat mobilyada bu tür şeyler bulabilirsiniz hatta internettende araştırabilirisiniz irtibat mobilyanın sitesi var

hepsi çok güzel de şu yumurta akı sarısı meselesi hoşuma gitmedi gerçekten iğrendim :bbo:

woow.cok begendim ranza olani.hep pratik hem de sik.keske boyle bi sey bulabilsem...

yumurta sarısı ayırma şeyi adı herneyse o hoş değil ama
mobilya fikirleri ve üç boyutlu tablo güzel di

türküye değil canım Türkiye, Türkçeyi katlediyoruz tamam da ülkemizin adını doğru yazalım bari.

bunlar öğrenciler içinde güzel gerçekten bide yeri çok dar olanlar için paylaşım için teşekkürlera.s.

yumurta şeysi ok güzel ya , sümük gibi görünsede portatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…