Çok teşekkür ederim nevoşumEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canımçok güzel duruyor
Ellerine sağlık canım, ne güzel bir sunum olmuş canlı renklerHerkese Merhaba
Pınar yarışmalarının son haftasınayız.Pratik ve lezzetli bir tarif ile katılmak istedim. Umarım beğenirsiniz Eki Görüntüle 2942014
Malzemeler
Yapılışı
- 1 adet kereviz
- 1 tutam dereotu
- 1 kase yoğurt
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı Pınar labne
- Tuz
- Dileyen mayonez de ekleyebilir
- İstenilen miktarda portakal
Eki Görüntüle 2942019
Kerevizi soyalım. Ortadan 2 ye keserek rendeleyelim.
1 diş sarımsak rendeleyelim. 1 tutam dereotu doğrayalım. Tuzunu ilave edelim Eki Görüntüle 2942024
Yoğurdunu ve Pınar labne yi katıp karıştıralım. Portakaların içini çıkarıp dolduralım. Dilediğimiz gibi süsleyelim. Servis edelim. Afiyet olsunEki Görüntüle 2942027 Eki Görüntüle 2942028 Eki Görüntüle 2942030
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, ne güzel bir sunum olmuş canlı renklerBaşarılar dilerim.
Teşekkür ederim canımCanım ellerine sağlıkSunumun çok güzel olmuş Bol şanslar ❤
Ellerine emeğine sağlıkHerkese Merhaba
Pınar yarışmalarının son haftasınayız.Pratik ve lezzetli bir tarif ile katılmak istedim. Umarım beğenirsiniz Eki Görüntüle 2942014
Malzemeler
Yapılışı
- 1 adet kereviz
- 1 tutam dereotu
- 1 kase yoğurt
- 1 diş sarımsak
- Tuz
Eki Görüntüle 2942019
1 diş sarımsak rendeleyelim. 1 tutam dereotu doğrayalım. Tuzunu ilave edelim Eki Görüntüle 2942024
Yoğurdunu ve Pınar labne yi katıp karıştıralım. Portakaların içini çıkarıp dolduralım. Dilediğimiz gibi süsleyelim. Servis edelim. Afiyet olsunEki Görüntüle 2942027 Eki Görüntüle 2942028 Eki Görüntüle 2942030
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlıkÇok güzel görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım , bayıldım, ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim canımCanom eline sağlık ben başladım yemeye çok lezitaaaaanss bişi olmuş
Ellerinee sağlık canım benimHerkese Merhaba
Malzemeler
Yapılışı
- 1 adet kereviz
- 1 tutam dereotu
- 1 kase yoğurt
- 1 diş sarımsak
- Tuz
Eki Görüntüle 2942019