• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen makyaj yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi obsesifprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

obsesifprenses

Ziyaretçi
arkadaşlar ben nişan ve düğünüm için porselen makyaj yaptırmak istiyorum ama kimisi çok yapay durduğunu söylüyo bu konuda bi fikriniz warmı? aranızda daha önce yaptıran varsa memnun kaldınızmı tavsiye edermısınız öğrenmek isterim şimdiden teşekkürlerr:teytey:

arkadaşlar yok mu yardım eden:(

ben hem nisanımda hem düğünümde yaptırdım evet malesef çok yapay fakat çok dayanıklı aglasan bile akmıyor

porselen makyaj derken??? var mı bir foto. googleden falan...

biz de öğrenelim :D

Porselen makyaj ne demek hakkaten?
Aklıma aydınlık bir makyajdan başka birşey gelmiyor, merak ettim, anlatır mısınız?

porselen makyaj güzellik salonları ve kuaförlerde normal makyaj malzemelerinin dısında daha kalıcı ürünlerle yapılan makyaj kızlar.bi kuaför sanatçı makyajı demişti ..ama ben hiç memnun kalmadım çok yapay.

Makyaj sahip olduğumuz estetiği vurgulamak, farkında bile olmadığımız güzellikleri ortaya çıkarmak için renklerin büyülü uyumundan yararlanma tekniğidir. Doğru makyaj için dikkat edilmesi gereken belirli hususlar vardır. Her şeyden önce kişinin saç, göz ve ten rengi göz önünde bulundurulmalıdır. Makyaj yaparken kullanılacak renkler fiziki yapımıza uygun olmakla birlikte kişiliğimizi de tamamlayıcı bir özellik taşımalıdır. Diğer önemli bir husus, kişinin saç kesimi ve yüz şekli gibi özelliklerdir. Dolayısıyla uyumlu renklerin birlikteliği ve doğru teknikle birbirine çok yakın gözleri, belirsiz elmacık kemiklerini yada çizgi gibi duran incecik dudakları daha belirgin ve çekici hale getirmek mümkündür. Makyaj yapılacak kişinin giyim stili ve kıyafetlerinin rengi de önemli ayrıntılardır. Tüm bunlar dikkate alınacak olursa ister gündüz, ister gece ve ister gelin makyajı olsun sonuç mükemmel olacaktır.
Merkezimizde makyaj konusunda, uzman makyözümüz tarafından yapılmakta ve ürün olarak profesyonel makyaj amaçlı ve su bazlı, orijinal, dünyaca ünlü Alman markası olan KRYOLAN kullanılmaktadır. Bu ürünler su bazlı olduğu için cildin hava almasını engellemez ve sahne makyajı gibi uzun süreli kullanımlarda cilt açısından hiçbir risk taşımaz. Zararlı kimyevi madde içermedikleri için alerjik reaksiyona sebebiyet vermez. Sulu boya resim yapar gibi su ve fırça yardımı ile uygulandığından yüz şekline uygun değişikliklerin yapılması, orantısızlıkların gizlenip, güzelliklerin ortaya çıkarılması daha kolaydır. Böylece makyaj kalıp gibi durmaz ve yüze derin bir anlam kazandırır. Ter, su, gözyaşı gibi etkenlerle bozulmaz. Far, allık ve ruj setlerinde onlarca renk alternatifi olan bu ürün grubu su bazlı olduğu için temizleme sütü ile çok çabuk temizlenir.

[youtube]mQ2RmsAzduI[/youtube]bunu bulabildim ama

ewa çok teşekkürler benim istediğim tip makyajın ismi meğerse porselen makyajıymış

video da çok güzel örnekler var ama kimiside çok abartılı

düğünümde yaptırırsam bu makyajı ya toprak tonalrında olur ya da beyaz tonlarında olur :)

video da bir tane bile güzel makyaj yok videoyu ekleyen arkadaşa da teşekkürler demek ki neymiş "porselen makyaj yapiiim mi" diye sorarlarsa beri durcakmışım...hoş zaten makyajın uygulandıgı tiplere de bakarsak bi fikir sahibi olabiliriz kesinlikle çok abartı çok bayagı ve taşraca...güzel insanı bile çirkin edicek bi tarz...

hep kendim yaparım makyajımı gayet sade ve şık da olur düğünümde bile kendim yaptım...güzellik abartıyla değil dogru yeri belirginleştirmekle sağlancak bişey...özel gün diye de "abartmamak" lazım...

bende sade severim ama arkadaşı aydınlatmak için koydum video ve açıklamayı neyse siz evelenecek olan arkadaşlara mutluluklar a.s.

Bilmiyorum ama ben daha evvel de you tube den izlemiştim bunu hiç hoşuma gitmemiştı. Ama tabi beğenenler de olabilir kendi tercihleridir. Saygı duyarım.

sevgili ewa teşekkürler porselen makyajı öğrenmiş oldum, bence çok abartılı... Tabi herkesin zevki ayrıdır.. Gerçi sahne makyajının doğası abartıdır ama bence sade makyaj her zaman daha güzeldir, insanın güzelliği ağır makyajla kötü bir şekilde maskelenir..

Bu kadarına gerek yok :1closedeyes:

bu işin eğitimini almiş ve tecrübeli birine yaptirirsan fevkalade güzel duruyor
akmıyor bulaşmıyor
fakat abidik gubidik markalari yüzüne sürüp, bildigimiz pazar malı kozmetiklerle makyaj yapanlara bunun adına da porselen makyaj diyenlere yaptirirsan durum tam bir trajediye dönüşebilir :kahve:

ben cahilmişim o zaman valla.
ben bu porselen makyajı ten makyajı olarak biliyordum
hatta internetten araştırırken coverderm diye bir markanın kamuflaj amaçlı fondotenleri olduğunu ve bu ürünlerin bilhassa porselen makyaj yapımında kullanıldığını duymuştum.
ben kapatıcı özelliği çok fazla olan,yüzü aydınlatan ve suya dayanıklı makyaj olarak biliyordumCADIARZU

arkadaşlar ben nişan ve düğünüm için porselen makyaj yaptırmak istiyorum ama kimisi çok yapay durduğunu söylüyo bu konuda bi fikriniz warmı? aranızda daha önce yaptıran varsa memnun kaldınızmı tavsiye edermısınız öğrenmek isterim şimdiden teşekkürlerr:teytey:

kesinlikle yapay durduğunu söyleyebilrim. bi kaç defa yaptırmıştım. ama makyaj sabitleyen spreyler var ondan kullanabilirsin. kozmetikcilerde çok kolay bulabilirsin ve çok da pahalı değil ayrıca tek kullanımlık da değil uzun süre gidiyor porselen makyaj kadar kalıcılık sağlıyor fakat yapay durmuyor daha doğal duruyor bence bu spreyden al derim.

çok abartılı bence ..bence doğal olmalı düğün makyajı çok yoğun olanları sevmiyorum

Back