Porselen Kek Kalıbı

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar yeni porselen kek kalıbı aldım ve ilk denemem felaket
Tabanını yağlamama rağmen kekim paramparça oldu
Kullandınız mı nasıl kalıp yağlanmıyo mu_?
ya da yağlanıyo da un serpiliyo mu ben anlayamadım

Son düzenleme:

Porselen kalıp denemedim, ama borcama tereyağı sürüp un serpiyorum, yapışma olmuyor. Borcamda işe yarıyorsa porselen de hayli hayli olur.

Yağlı kağıtlarda iyi aslında. Hem kolay, hem de sonrasın da temizlik için iyi oluyor.

.

Porselen dedigin seramikse berbat bence. Bende esse den aldim hemde 40 tl. Yağlamama ve unlamama ragmen yapıştı kaldı. Sonra birde yağlı kagıtla denedim ondada buharlaştırdı yumusacık hamur gibi oldu.

evet ben kullanıyorum önce yağla sonra unla katı bir kek yap sonuç misssss

Porselen dedigin seramikse berbat bence. Bende esse den aldim hemde 40 tl. Yağlamama ve unlamama ragmen yapıştı kaldı. Sonra birde yağlı kagıtla denedim ondada buharlaştırdı yumusacık hamur gibi oldu.

keki katı yaparsanız daha iyi oluyor cnm

Ben yaglayip kullaniyorum seramikleri. Kek soguyunca cikariyorum. Bir sorun olmuyor. Benimki de esseden. Cok memnunum.

Son düzenleme:
Tesekkurler bir daha deneyeyim. Yoksa cope atacagım valla

UOTE=palin3;35578388]keki katı yaparsanız daha iyi oluyor cnm[/QUOTE]

Benim kalibim seramik degil ama, , şöyle bir durum oldu bende. Kalibi sivi yagla iyice yaglayip sonra un serpiyordum ben. Hep yapisiyordu hic super bi sekilde çıkaramadım keki kaliptan. Sonra biri akil verdi, kati yagla kalibi yagla diye, un serpmeye gerek yok bu durumda, kek fıstık gibi çıktı valla kaliptan. Belki faydasi dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…