Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim cildimde hiç siyah nokta,sivilce vb bişey yok.Bu yüzden kapatıcılık özellgi aramıyorum.Bazı fondotenleri sürüncede cildim ölü gibi duruyo cansız duruyo.Böyle dursun istemiyorum.Estee lauder double wear'ı denemedim ama aşırı koyu durcagına eminim.Çünkü tenim bembeyaz.Bana da fondoten önerebilirmisiniz?
sakın sakın sakın estee lauder alma beyaz tenliysenben o hataya düştüm herkesi uyarıyorum o yüzdenestee lauder double wearin tüm renkleri koyu tenlilere uygun açık tenliler için koyu kaçıyorben şu an diorskin nude glow hydrating fondoten kullanıyorum.memnunumsu bazlı zaten,çok hafif.öyle çok müthiş kapatıcılığı var diyemem ama günlük kullanım için bence uygun.bende de sivilce vs. problemi yok.ayrıca renk skalası da oldukça geniş.çok beyazsan 010 ana numarası altındaki renklere bakabilirsin.ben mac de kullandım studio fix.onun da renkleri güzel.ama pudra bitirişli olduğundan kullanmaya devam etmedim.internet üzerinden macin sitesinden bir uzmana sordum cakey görüntü vermeyen ürün önerir misiniz bana diye mineralize fondoteni önerdi.mac mağazalarına gidip deneyebilirsin.artıııı elizabeth arden intervene fondoten de gayet başarılı bir fondoten,maske gibi durmuyor.annem bile sen ne kullandın çok yakışmış güzel durmuş dedibir de bloglarda armaninin bir fondoteni çok öneriliyordu sanırım luminious silkti adı.onu da dene derim.kağıt gibi yaptığı söyleniyor yüzü
ben max factor colour adapt kullanıyorum ve çok memnunum.kapatma özelliği çok iyi.tavsiye ederim
canım ya ben de aldım o fondötenden ama plastik kokuyor sen de de var mı aynı durum?
kullanıyorum ve çook memnunum bi çok markayıda deneyen biri olaraktan Estee Lauder Double Wear diyorum:lepi: