- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.942
- Konu Sahibi gemi_melegi_06
Kız dur. Daha yeni din kavgasından cezan bittiBizim dinimizden sizene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dur. Daha yeni din kavgasından cezan bittiBizim dinimizden sizene
Kız benim ki prezervatifsiz yapmıyor acaba beni hayat kadını mı gördü fkdkfkdkdkd ahahahahaAz önce genelevci olduğumuzu öğrendim. Her gün bir yaşıma daha giriyorum. Bir bayan prezervatif kullanımı önerdiğim için, prezervatifi genelevde kiler kullanır dedi bana. Seks hevesim kaçtı
Valla bitmediler yeter beeee ban yemeden susayımKız dur. Daha yeni din kavgasından cezan bitti
Üff sorma prezervatif kullandık diye kötü yola da düştük. Et ete değecekmişKız benim ki prezervatifsiz yapmıyor acaba beni hayat kadını mı gördü fkdkfkdkdkd ahahahaha
Sizin dininize bir şey dememiş ki zaten. Oral hem dini açıdan, hem sağlık açısından analla kıyaslanamaz diyor. Ki zaten öyle. İnsanların tercih etmemesinde bu iki faktör önemli olduğu için belirtmiş dini boyutunu bence.Bizim dinimizden sizene
Kardeşim sana bir şey diyen mi oldu yaBizim dinimizden sizene
Sitede dini konular yasakSizin dininize bir şey dememiş ki zaten. Oral hem dini açıdan, hem sağlık açısından analla kıyaslanamaz diyor. Ki zaten öyle. İnsanların tercih etmemesinde bu iki faktör önemli olduğu için belirtmiş dini boyutunu bence.
Evet biliyorum. Da işte burada dini, polemik yaratacak bir konu yok. Asıl amaç dini bilgi vermek değil burada, o ikisini nasıl aynı görebiliyorsunuz diyor. Benim de aklıma ilk gelen bu olmuştu. Ama millete din konusunda ahkam kesecek son kişilerdenim.Sitede dini konular yasak
Prezervatif ile yapinca genel ev kadini mi .oluyormus .anlamadim ki ne demek oAz önce genelevci olduğumuzu öğrendim. Her gün bir yaşıma daha giriyorum. Bir bayan prezervatif kullanımı önerdiğim için, prezervatifi genelevde kiler kullanır dedi bana. Seks hevesim kaçtı
Deneyimli birinden öğrenmek güzel en azindan tadini almis biri.Bu sıralar çok popüler. Belki yeniden denersiniz
Öyle dedi, prezervatif genelevde kullanılmak için üretilmişPrezervatif ile yapinca genel ev kadini mi .oluyormus .anlamadim ki ne demek o
Bana mahvolursun diyene bak, bütün ayrintilari ile nasil yapildiğini anlatmiş sinizSakın ola ki cesaret etme. Mahvolursun...
Bu güzel fikir benimde işime yarayacaksuzanna32 imkanın olursa uzun süredir yapmıyosan ilkini duşta sıcak suda denemeni öneririm. vücut gevşiyor
İlk basta mi zor oluyo bende denemek istiyorum esim istiyo aradaİlklerde acısı bambaşka. Yani sanki derin yırtılıyor gibi hissediyorsun. Ben eşime kızıyodum hep. Ama baktım hep bi hevesleniyo tamam dedim. Ayda yılda bi anal yaparken şimdi her ilişkide olmaya başladı. Alışınca bidaha durdurak gelmiyor. Zevki gerçekten vajinal zevkten daha fazla. Ama acısına katlanabilirsen
Yalniz değilsiniz bu konuda benimde basima gelmişdi, eşimin bi suçu yokdu bütün suç kayganlaştiricinin diBenim kör hızını alamayıp vajinadan kaymıştı ama feci acı verici bir kazaydı, hatta kıvrandım ve bir süre oturamadım; yarıda kestik ilişkiyi. Vajinal formum da iyi doğum vs yapmadım, kalkışmadım bu işe. Ayrıca istediğin kadar çık, illâki bulaşır değil mi ve kokmaz mı?
Lavman mi gerekli bi bilgi daha ögrenmiş oldumAnal şak diye olan bir ilişki çeşidi değil zaten, lavman gerekmiyor mu?
İşte o biyeri aşmak sorunLinçlenmeyeceksem, bi yerden sonra acısı kalmıyor
Ben denedim daha o b.k çukurundan vazgeçemiyorsunBana mahvolursun diyene bak, bütün ayrintilari ile nasil yapildiğini anlatmiş siniz
Bi yorumunuzda mahvolursun demek, sonra nasil yapildigini anlatmakBen denedim daha o b.k çukurundan vazgeçemiyorsun
İşte ondan bahsediyorum bağımlılık yapıyor, götünde acıyor tavsiyem hiç denememiş olanların uzak durmasıBi yorumunuzda mahvolursun demek, sonra nasil yapildigini anlatmak