- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.942
- Konu Sahibi gemi_melegi_06
Ben ceza yiyip gideceğim... Hakkınızı helal edin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leoparlı taytım yok ki..
Moraller sıfır. Seks meks yokA
Eeee daha güzel, çıplak git direkt
Yalnız bırakmış gibi olacağım ama ben gideyim kıyıdan kıyıdanMoraller sıfır. Seks meks yok
İyi iyi geceler sana bacımYalnız bırakmış gibi olacağım ama ben gideyim kıyıdan kıyıdan
Anal hem sağlık açısından hem de din açısından sakıncalı. Ama oralle niye aynı tuttunuz anlamadım, ne alaka?Kesinlikle anala nerdyse tüm kadinlar izin vermeye başlamış oralda aynı şekilde e bide başlıkta yazıyor yok arkadas yok kuzenler yok teyze yeğen iğrenç iğrenç seyler e bu şekilde hem ensest hemde haram olan ilişkiler normallesiyor
Yalnız bırakmış gibi olacağım ama ben gideyim kıyıdan kıyıdan
Benimki şuan horlayarak uyuyornereye gidiyonuz vicdansızlar biz yapamıyosak sizde yapmayın öyle can cektirmek var mı :)
Benimki şuan horlayarak uyuyor
Az önce genelevci olduğumuzu öğrendim. Her gün bir yaşıma daha giriyorum. Bir bayan prezervatif kullanımı önerdiğim için, prezervatifi genelevde kiler kullanır dedi bana. Seks hevesim kaçtıbenimkide maç izliyor ama izlemesede fark etmiyor :)
Ablacım senin bunlara çok takılmaman lazım aslında. Balkon duvarına muz sürtüp tırtıklı vibratör yapan kadınsın sen, hiç marjinal değilmişsin gibi konuşuyorsun burada.Selam hanımlar size bir tespitte bulunmak istiyorum.
Yatak odamıza heyecan katmak için arada googleda yaramaz aramalar yapıp malum siteleri kurcaladım.
Gördüğüm manzara şu
-vajinal sex yok denecek kadar az.
-maşallah tüm hanım kızlarımız deli gibi anal meraklısı
-grup sex çok normal
Şimdi düşününce acaba erkekler vajinal sexe çok rahat ulaştığı için bu tarz siteler de erkekleri zor ulaşacağı şeyleri mi göstermek istiyor müşteri çekmek için. Eğer öyle ise erkekler bu tarz sitelere girip bunların normal olduğunu görüp eşlerinden bunları mı talep ediyor?
Şimdi okudum cidden yapmış. Hemde kocasına veriyormuş oynasın diye. Bant mant bişeyler diyo. Meyveleri de elden geçirmiş maşallahAblacım senin bunlara çok takılmaman lazım aslında. Balkon duvarına muz sürtüp tırtıklı vibratör yapan kadınsın sen, hiç marjinal değilmişsin gibi konuşuyorsun burada.
Haklısınız ancak bir şekilde devam etmek zorundayızŞu deprem gününden beri sarılmaktan başka bişey yapmıyoruz
Ya o anda yakalanırsak psikolojim bozuldu artıkHaklısınız ancak bir şekilde devam etmek zorundayız
O konuda haklısınız. O beni de korkutuyor. Beklenilen büyük İstanbul depremine denk gelirim korkusu. Ancak nereye kadar korku ile hayır denilecek. Bir şekilde kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Allah o acıyı bir daha yaşatmasın. Umarım en kısa sürede normal hayatınıza dönersinizYa o anda yakalanırsak psikolojim bozuldu artık
Kaynak? 2 maddede yazdiginiz yer sanirim kimi niye sapiklastirsin yahu?Selam hanımlar size bir tespitte bulunmak istiyorum.
Yatak odamıza heyecan katmak için arada googleda yaramaz aramalar yapıp malum siteleri kurcaladım.
Gördüğüm manzara şu
-vajinal sex yok denecek kadar az.
-maşallah tüm hanım kızlarımız deli gibi anal meraklısı
-grup sex çok normal
Şimdi düşününce acaba erkekler vajinal sexe çok rahat ulaştığı için bu tarz siteler de erkekleri zor ulaşacağı şeyleri mi göstermek istiyor müşteri çekmek için. Eğer öyle ise erkekler bu tarz sitelere girip bunların normal olduğunu görüp eşlerinden bunları mı talep ediyor?
KK’da olay yaratmıştı tavsiyeleri, şimdi gelmiş burada anal seksi b.kluyor. Vajinaya balkon duvarında tırtıklaştırılan muzu sokmaktan daha anormal değildir herhalde anal.Şimdi okudum cidden yapmış. Hemde kocasına veriyormuş oynasın diye. Bant mant bişeyler diyo. Meyveleri de elden geçirmiş maşallah
Ayy şaka gibi. Bir bu arkadaş birde prezervatif düşmanı arzu. TırtlatmşlarKK’da olay yaratmıştı tavsiyeleri, şimdi gelmiş burada anal seksi b.kluyor. Vajinaya balkon duvarında tırtıklaştırılan muzu sokmaktan daha anormal değildir herhalde anal.
Bizim dinimizden sizeneAnal hem sağlık açısından hem de din açısından sakıncalı. Ama oralle niye aynı tuttunuz anlamadım, ne alaka?