- Konu Sahibi gemi_melegi_06
Ben anlasma yapacam ayda bi sefer diye eşim kabul ederse bu yorumda cok acik olmuş sunuzİşte ondan bahsediyorum bağımlılık yapıyor, götünde acıyor tavsiyem hiç denememiş olanların uzak durması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlasma yapacam ayda bi sefer diye eşim kabul ederse bu yorumda cok acik olmuş sunuzİşte ondan bahsediyorum bağımlılık yapıyor, götünde acıyor tavsiyem hiç denememiş olanların uzak durması
Şimdiden geçmiş olsunBen anlasma yapacam ayda bi sefer diye eşim kabul ederse bu yorumda cok acik olmuş sunuz
Tesekkur ederim, artik totoyu tutarak ev işlerimi yaparimŞimdiden geçmiş olsun
Lavmansız yapan da varmış;ama ben denersem o şekilde yapmam. Ben genelde sporcu beslenmesi yapıyorum, senede iki kere de özellikle bahar dönemi birkaç günlük yemeği kestiğim detokslar yaparım, sadece sıvı ve sebze meyve karışımı püremsi detoks sularıyla beslenir bağırsaklarımı temizlerim. Sonrasında da profesyonel bir lavman yaptırır anca o şekilde denerim.Lavman mi gerekli bi bilgi daha ögrenmiş oldum
Bu güzel bilgi için tesekkur ederim, sayenizde bi bilgiye daha sahip oldumLavmansız yapan da varmış;ama ben denersem o şekilde yapmam. Ben genelde sporcu beslenmesi yapıyorum, senede iki kere de özellikle bahar dönemi birkaç günlük yemeği kestiğim detokslar yaparım, sadece sıvı ve sebze meyve karışımı püremsi detoks sularıyla beslenir bağırsaklarımı temizlerim. Sonrasında da profesyonel bir lavman yaptırır anca o şekilde denerim.
Naçizane fikrim bu ilişki çeşidine özenmekte, olabildiğince hijyen şartlarını sağlamakta, tatsız şeyler yaşanabilme ihtimalini azaltmakta fayda var. Benim dini kaygım yok ama hijyen kaygım var.Bu güzel bilgi için tesekkur ederim, sayenizde bi bilgiye daha sahip oldum
Yapmaya cesaretim yokdu burdaki yorumlari okuyunca yapabilcegimi anladim, dini boyutuna hiç girmiyorumNaçizane fikrim bu ilişki çeşidine özenmekte, olabildiğince hijyen şartlarını sağlamakta, tatsız şeyler yaşanabilme ihtimalini azaltmakta fayda var. Benim dini kaygım yok ama hijyen kaygım var.
Katılıyorum. Erkeğin daha dar bir yer bulma arayışından baska bir sey değil. Adı üzerinde b.k yolu.Anal bir kere sağlık açısından zararlı, ileri yaşlarda kaka gaz tutamama sorunuyla karşı karşıya kalınıyormus.Ayrica o bolgede sinirler olmadığı için kadına acı erkeğe zevk verir.Bencilce bir istek
Sinir mi yokmusAnal bir kere sağlık açısından zararlı, ileri yaşlarda kaka gaz tutamama sorunuyla karşı karşıya kalınıyormus.Ayrica o bolgede sinirler olmadığı için kadına acı erkeğe zevk verir.Bencilce bir istek
Aynen kadına zevk değil acı verir sadece,erkek dar yer bulsun da nere olursa olsunKatılıyorum. Erkeğin daha dar bir yer bulma arayışından baska bir sey değil. Adı üzerinde b.k yolu.
Ya işte zevk almayi sağlayan bir yapısı yok,popoyla işim olmadığı için sadece bu kadarını biliyorumSinir mi yokmus
Erkek milletinin işi varYa işte zevk almayi sağlayan bir yapısı yok,popoyla işim olmadığı için sadece bu kadarını biliyorum
Sinir vardir niye olmasin, sinir olmasa acida olmamami lazimSinir mi yokmus
Sinir olmasa bezle gezerdik hepimiz, tutmazdi cunku yani tuvaletimizin geldigini hissetmezdikYa işte zevk almayi sağlayan bir yapısı yok,popoyla işim olmadığı için sadece bu kadarını biliyorum
Bu güzel yorum kadinlar zevk alma kismini yanlis biliyo ben ilk yaptim biraz aci ve biraz zevk vardiSinir olmasa bezle gezerdik hepimiz, tutmazdi cunku yani tuvaletimizin geldigini hissetmezdik
Zevk alinmiyor olsa bu kadar kadin sadece “erkeklerin dar alan zevkleri” yuzunden buna he derler miydi sizce
Derler, diyorlar,erkeğim mutlu olsun diye kendini feda eden kadınlar diyorSinir olmasa bezle gezerdik hepimiz, tutmazdi cunku yani tuvaletimizin geldigini hissetmezdik
Zevk alinmiyor olsa bu kadar kadin sadece “erkeklerin dar alan zevkleri” yuzunden buna he derler miydi sizce
Erkeğin ağzından duyduğunuza inanıyorsunuz, burada onca kadına inanmıyorsunuzDerler, diyorlar,erkeğim mutlu olsun diye kendini feda eden kadınlar diyor
Vajen iç kısmında mesela daha çok zevk alınır nedeni çok fazla sınırın orada bulunuyor olması,makatta vajende olan bir şey yok ki zevk alınmadığı biliniyor oradan.
Siz yaşadınız ve zevk aldınız sanırım.Bu benim tahminim değil, kadına zevk vermiyormuş işte,bunu bir erkek ağzından da duydum ayrıca.