Popomun toprağa özlemi..

Benim de göğüsler o özlem içinde. 30 kilo verdikten sonra vücudumun çoğu yeri sarktı ama göğüslerim iğrenç Sporla da toplamaz diyorlar daha kötü bu

Ebru şallı plates e bak canım popoyla ilgili hareketler var

Ebru şallıyla aramda aşamadığım sorunlar var malesef.. Demet Akalın'ı bu hale getiren kadın o benim gözümde.. Ön yargılıyım ona..

30 günde toparlar canım merak etme ama bırakma sakın devam et

Hadi inşallah ya.. Popom istediğim forma kavuşursa çok iyi bi insan olucam bence..

beton binalardan sıkılıp yeşillik toprak çimen özlemi içinde olduğunu zannettim
baya bi yanlış anlamışım ben

hahaha

ebru şallya niye ön yargılsıın ben ona başlamayı düşünüyordum işe yaramıyor mu sence?

Güldüm:) Bi ara bende popomu sıkılaştırayım diye uğraş içindeydim.1 hafta egzersiz yaptım sıkıldım,bıraktım.Benim de yanlara doğru bir genişleme söz konusu.Dünya gibi üstten basık,yanlardan şişik:) Yer yer kraterler,dağlar,göller...Ben kabul ettim kendisini bu şekilde..Sonuçta o da nadide ficudumuzun bir parçası..Hiç olmadı alttan tülbentle bağla:) Ha bide popo dikleştirici,toparlayıcı donlar var onlardan giy...Alnın ak,popon dik olsun kardeş..

Benim de göğüsler o özlem içinde. 30 kilo verdikten sonra vücudumun çoğu yeri sarktı ama göğüslerim iğrenç Sporla da toplamaz diyorlar daha kötü bu

OOO maaşallahh o nasıl bi azim?? ne oldu da 30 kilo verdin, nasıl başardın? benim 4 kilo fazlam var veremiyorum bi türlü..
şoğuk duş şoklama falan diyolar onu dene bi??
Ben de göğüslerimin büyüklüğünden şikayetciyim.. Geçen otobüste şoförle tartışcaktım ya, 2 kere basacakmışım kartı!!! bak sen.. Dedim her halde memelerim için dedi.. Tam delirdim, saldırışa gececektim ki arkamdaki kadın ben bascam, beraberiz dedi.. Önden giden kız için demiş beraber sanmış bizi..

ebru şallya niye ön yargılsıın ben ona başlamayı düşünüyordum işe yaramıyor mu sence?

Ben şu demet şener, demek akalın, ibrahim kutluay aşk üçgenindeki ebru şallı rolünden dolayı ön yargılıyım şekerim.. Bilemicem mesleğini nasıl yaptğını. Ama iyidir herhalde oklava gibi kadın.. Hamileliğinde bile diyet uygulamış.. Nasıl bi insansa..

Hahah alnın ak popon dik olsun mu??? yarıldım hahahahaha.. ay şükürler olsun bende hiç can simidi olmaz.. Bacaklarımdan kilo alırım genelde.. Benim falan incecktiri.. Oğlunuz, abiniz falan varsa yani

Ay güldürdün beni ömürsün Bir ara 80 küsurlara çıkınca yaş kaç daha dedim bir diyet verdim şükür. Ama spor yaparak vermediğim için kiloları sarktım şu yaşımda En çok da göğüslerim sinir ediyor. Zaten küçük bir de acayip sarktı daha evlenmedim çoluk çocuğa karışmadım daha :)) Soğuk duş denedim hiç faydası olmadı, bir jel almıştım o da acayip yaktı bıraktım. 4 kilo verilebilir rahatlıkla bol su, yoğurt, yürüyüş, akşam saat 7 den sonra bir şey yememe böyle hallettim ben şükür.

Sen 30 kilo vermişsin ya daha da yapamayacağın bir sey yok gibi gözüküyor. Tebrik ederim.. Silikon taktır dicem ama herhalde etkiler ileride bebeğini emzirmeni falan..

Sen 30 kilo vermişsin ya daha da yapamayacağın bir sey yok gibi gözüküyor. Tebrik ederim.. Silikon taktır dicem ama herhalde etkiler ileride bebeğini emzirmeni falan..

Çook Teşekkür ederim. Ancak öyle olur ama cesaret edemem. İğrenme ama resmen fazla deri var Neyse çok özele girmeyim popoma hiç dikkat bile etmedim senin başlıktan sonra dikkat edeceğim sanırım

Çook Teşekkür ederim. Ancak öyle olur ama cesaret edemem. İğrenme ama resmen fazla deri var Neyse çok özele girmeyim popoma hiç dikkat bile etmedim senin başlıktan sonra dikkat edeceğim sanırım

Rica ederim canım ne demek iğrenmek.. kusursuz olan mı var? ben sana şu durumda sadece gıpta ve saygı duyabilirim.. Canım yaptıran bi sen olmayacaksn ki tabi sen bilirsin.

Ben de hiç spor salonuna gitmedim ama kendi çabamla 10 kilo verdim evde
Tabi aç kalarak ve sadece 4 pilates hareketiyle
Günde yarım saat egzersiz yeterli

Allah iyiliğini versin canım ya derdinden çok yorumlara ve yazdıklarına güldüm.Ne diyim bende sana en güzle bedduayı edeyim bari.Allah sana Lopez popişi versin inşallah.

Çok tatlısın.
İnternette kalca kaldırma sıkılaştırma hareketleri yazarsan bol bol çıkıyor.
Zor deme düzenli yap faydasını göreceksin. Bırakmak istemeyeceksin.
Kolay gelsinn.:)

Allah iyiliğini versin canım ya derdinden çok yorumlara ve yazdıklarına güldüm.Ne diyim bende sana en güzle bedduayı edeyim bari.Allah sana Lopez popişi versin inşallah.

Sağ olasın şekerim.. bilmukabele. :) Allah tüm isteyenlere versin :26:

Çok tatlısın.
İnternette kalca kaldırma sıkılaştırma hareketleri yazarsan bol bol çıkıyor.
Zor deme düzenli yap faydasını göreceksin. Bırakmak istemeyeceksin.
Kolay gelsinn.:)

OO Taa geceden basladım, insallah bu defa başaracağım..
Ayrıca o senin tatlılığın..

Gözü toprağa bakanı duymuştum da poponun toprağa bakanını hiç duymamıştım

Ha yani bunun için çok gencim.. Allah kimsenin gözünü toprağa baktırmadan, poposunu baktırmasın .. Amin.

Ben de bu derdi bilirim.
26 kilo verdim.
2 yıldır füzenli keten tohumu tableti kullanıyorum. İnanılmaz etkili. Keten tohumundaki fitoöstrojen meme ve endometrium kanserinden koruyor bir de. Tabii dozunda kullanmak koşuluyla. Tablet yerine aktardan alıp çektirip kullanabilirsin ama saklama koşulları önemli. Uygun ısıda korunmayınca zararlı olabileceği söyleniyor.

Göğüslerim 30 lu yaşlardaki formuna geri döndü.

Bu beni kesti mi asla...
Sherb diye bir marka var. Adamlar göğüs büyütme olayına takmış. Şimdi ondan edindim. Az masraflı ama olsun

Hedef 20 li yaşlar..
Durmak yok yola devam ...: ))

Popo konusunda ahkam kesmezsem rahat edemem.

Hem konu sahibine ayıp olur.

Duvara yaslanıyorsun.

Yavaşça dizlerini 90 derece büküp, hayali bir sandalyede oturur gibi durabildiğin kadar duruyorsun. Alet yok, uzun zaman ayırmak yok.

Ama bacaklarında, poponda varlığını o güne kadar farketmediğin kasları hissetme imkanın var : )))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…