- 19 Ağustos 2013
- 867
- 17
Ebru şallı plates e bak canım popoyla ilgili hareketler var
30 günde toparlar canım merak etme ama bırakma sakın devam et
beton binalardan sıkılıp yeşillik toprak çimen özlemi içinde olduğunu zannettim
baya bi yanlış anlamışım ben
Benim de göğüsler o özlem içinde.30 kilo verdikten sonra vücudumun çoğu yeri sarktı ama göğüslerim iğrenç Sporla da toplamaz diyorlar daha kötü bu
ebru şallya niye ön yargılsıın ben ona başlamayı düşünüyordum işe yaramıyor mu sence?
Güldüm:) Bi ara bende popomu sıkılaştırayım diye uğraş içindeydim.1 hafta egzersiz yaptım sıkıldım,bıraktım.Benim de yanlara doğru bir genişleme söz konusu.Dünya gibi üstten basık,yanlardan şişik:) Yer yer kraterler,dağlar,göller...Ben kabul ettim kendisini bu şekilde..Sonuçta o da nadide ficudumuzun bir parçası..Hiç olmadı alttan tülbentle bağla:) Ha bide popo dikleştirici,toparlayıcı donlar var onlardan giy...Alnın ak,popon dik olsun kardeş..
OOO maaşallahh o nasıl bi azim?? ne oldu da 30 kilo verdin, nasıl başardın? benim 4 kilo fazlam var veremiyorum bi türlü..
şoğuk duş şoklama falan diyolar onu dene bi??
Ben de göğüslerimin büyüklüğünden şikayetciyim.. Geçen otobüste şoförle tartışcaktım ya, 2 kere basacakmışım kartı!!! bak sen.. Dedim her halde memelerim için dedi.. Tam delirdim, saldırışa gececektim ki arkamdaki kadın ben bascam, beraberiz dedi.. Önden giden kız için demiş beraber sanmış bizi..
Ay güldürdün beni ömürsünBir ara 80 küsurlara çıkınca yaş kaç daha dedim bir diyet verdim şükür. Ama spor yaparak vermediğim için kiloları sarktım şu yaşımda En çok da göğüslerim sinir ediyor. Zaten küçük bir de acayip sarktı daha evlenmedim çoluk çocuğa karışmadım daha :)) Soğuk duş denedim hiç faydası olmadı, bir jel almıştım o da acayip yaktı bıraktım. 4 kilo verilebilir rahatlıkla bol su, yoğurt, yürüyüş, akşam saat 7 den sonra bir şey yememe böyle hallettim ben şükür.
Sen 30 kilo vermişsin ya daha da yapamayacağın bir sey yok gibi gözüküyor. Tebrik ederim.. Silikon taktır dicem ama herhalde etkiler ileride bebeğini emzirmeni falan..
Çook Teşekkür ederim. Ancak öyle olur ama cesaret edemem. İğrenme ama resmen fazla deri varNeyse çok özele girmeyim popoma hiç dikkat bile etmedim senin başlıktan sonra dikkat edeceğim sanırım
Millet ne yiyip içiyor da böylr fit yaa(( başkası saçını kızıla boyar, Rihanna ya benzer, Deniz çakır a benzer.. ben adeta bi Yıldız Tilbe olurum.. Göz mü nazar mı Ya Rab aydınlat.. :/
Ben öyle yazılamıyorum ki bi spor salonuna.. Kimse bilsin istemiyorum. Sanki bu benim genetiğimde varmıs gibi algılasın millet.. Gıptayla baksın istiyorum..
Ben de hiç spor salonuna gitmedim ama kendi çabamla 10 kilo verdim evde
Tabi aç kalarak ve sadece 4 pilates hareketiyle
Günde yarım saat egzersiz yeterli
Tebrik ederim valla ne iyi.. Hangi hareketler onlar??
Bi bakayım da sana özelden yazayım canım bu dediğim yıllar önce oldu hatırlayayım özelden yazarım
Allah iyiliğini versin canım ya derdinden çok yorumlara ve yazdıklarına güldüm.Ne diyim bende sana en güzle bedduayı edeyim bari.Allah sana Lopez popişi versin inşallah.
Çok tatlısın.
İnternette kalca kaldırma sıkılaştırma hareketleri yazarsan bol bol çıkıyor.
Zor deme düzenli yap faydasını göreceksin. Bırakmak istemeyeceksin.
Kolay gelsinn.:)
Gözü toprağa bakanı duymuştum da poponun toprağa bakanını hiç duymamıştım
Benim de göğüsler o özlem içinde.30 kilo verdikten sonra vücudumun çoğu yeri sarktı ama göğüslerim iğrenç Sporla da toplamaz diyorlar daha kötü bu